En skön känsla

Ett vårregn faller utanför fönstret. Det är inte mörkt än, trots att klockan är över tio på kvällen. Jag älskar de ljusa vårkvällarna. För att inte tala om de ljusa juninätterna som väntar framöver.

I kväll känner jag mig så fridfull. Har inte känt såhär på väldigt länge. Jag är så glad, tacksam och förväntansfull. En känsla som är så skön. Jag har jobbat stenhårt de senaste dagarna, med att fixa klart i vardagsrummet som genomgått en förvandling. En förvandling som även kommer påverka mitt liv och det jag gör. På ett positivt sätt.
Jag spricker nästan av längtan att berätta för er vad det är jag håller på med i det där rummet. Men jag vill vänta tills precis allt är klart så att jag kan ta bilder och visa er samtidigt, för att ge er mer känsla. Det kommer bli vilken dag som helst nu.

Jag är sådär riktigt skönt trött nu. Hela min kropp känns tung efter allt jobb, bärande, målande, fixande. Men det har varit så värt allt. Jag kommer gå och lägga mig med en känsla av att vara väldigt nöjd med det jag åstadkommit det här dagarna. Jag tror jag kommer sova väldigt gott.

Hoppas ni gör det också! Natti natti. Kram på er ♥

051501

En kommentar på “En skön känsla

 1. TE

  Regn, hm klart det ska regna när man ligger i tält. Det låter som en skön förändring för dig. Sov gott du åxå!

  Reply
 2. Åke

  Vilket härligt liv du lever,om det inte vore för min ålder skulle jag göra likadant.
  Du är nog en vitra eller skogsrå,roligt att du delar med dej av dit liv och leverne det är dagens måste att se vad du har för dej.

  Reply
 3. Magnus

  Spännande!
  Det ser ut som om du hade en skön stund där vid fönstret. Du har ett vackert och mysigt hem!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.