Mot nya vyer

Godmorgon på er!
Tack för alla era goa kommentarer. Kan inte annat än få en bra start på dagen av att gå in här och läsa vad ni skrivit ♥
Idag sätter jag mig på bussen för att 8 timmar senare vara framme i Stockholm. Jag ska på dop i helgen. Det är min lilla brorsdotter Klara som ska döpas. Jag ska få bli ”fadder” till henne. Det känns väldigt fint. Jag vet inte riktigt vad det går ut på men jag ska vara hennes skyddsängel tänker jag mig. ♥

Så det blir en rolig helg. Ska bli underbart att samlas hela familjen. Det är man ju inte bortskämd med längre. Och jag längtar så efter att få krama om mina brorsbarn.
Nu måste jag packa ihop det sista, dricka lite kaffe och sedan köra in till Sollefteå där jag åker med bussen. Just nu ser jag nästan fram emot den långa bussresan så jag får sova läääänge.

Jag kommer hålla er uppdaterade om helgen i Stockholm 😀 Så vi hörs senare.
Ha en underbar dag och en härlig helg. Kram på er ♥

041001

26 Kommentarer på “Mot nya vyer

  • Jonna Post author

   Tack 🙂 Ja har sovit nästan hela tiden fram till nu. Nu vart jag pigg så då åkte datorn fram.
   Bara 4 timmar kvar nu…

   Haha ja vad kul att du hittade den artikeln. Den kom ut i tidningen ÖT.

   Kram ♥

   Reply
 1. Per Asp Bölen Junsele

  Jo du att vara Fadder kan bli dyrt haha förr var det ju så att om någon eller bägge föräldrarna gick bort så skulle Faddern gå in och stötta barnet ekonomiskt och som vägledning genom uppväxten till barnet blev myndigt

  Reply
 2. Monika

  Det är synd att inte kunna träffa dig. Jag som själva bloggare träffar mina läsare, inga ovanligheter, men du vill inte ens svara på mina försök. Det gör mig ledsen…

  Reply
  • Per Asp Bölen Junsele

   Kanske beror på att hon har mycket att göra Jonna. Hon åker ju runt och föreläser 2 gånger i Finland på kort tid och en massa andra saker plus fotograferingen ,Smyckestillverkningen och så har hon ju 2 djur att ta hand om också

   Reply
  • Jonna Post author

   Hej Monika!
   Oj, jag vet inte vad du menar, men har du försökt träffa mig? Har nog missat det helt och hållet. Vill absolut inte göra dig ledsen.
   Gissar att du menar i samband med att jag åkt till Stockholm?

   Kram ♥

   Reply
 3. Jörgen Alexander Blästa

  Ha det så fint på dopet, ni har en trevlig helg framför er!

  Hoppas du får en underbar dag och ta hand om dig på resan.

  Kram

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh vad härligt det låter! Skulle bli så glad om det kunde vara lite sol och vår i luften 🙂
   Kram ♥

   Reply
  • Jonna Post author

   Åh jasså? 🙂 Va kul. Du skulle ha kommit fram! Jag är jättesnäll 🙂 haha
   Kram ♥

   Reply
 4. Nisse

  Vad fint att bli Fadder! Ditt lilla badkar blir nog poppulärt och Klara får en fin förebild. Många gånger räcker det med att finnas till eller vara där. Den tid man lägger ner på barn blir vackra Minnen sen när de blir större. En speciellt fin helg får du nog. Här sticker det upp blommor lite här och där och varmt ska det bli. En försmak på vårblommorna och Maj. Ser fram mot nästa inlägg nu.

  Reply
 5. Anders Johansson

  Ett tips. Åk in till Kungsträdgården och titta på körsbärsblomningen. Var förbi i onsdags och då började det komma lite blom på ena sidan, så nu till helgen så bör det blomma något helt fantastiskt.

  Ha det.

  Anders

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.