Nominerad till Norrmejerier Stipendiet 2011!!!!! :D

Just nu är jag VÄLDIGT glad!! Jag har nämligen blivit nominerad till Norrmejerier Stipendiumet 2011!! Jag är så otroligt glad över detta så jag finner inga ord!! 🙂
Detta stipendiet handlar alltså om att man gjort något gott för norrland, och i västernorrland är vi fem stycken nominerade. Nu är det svenska folket som ska rösta fram vinnaren. Det här stipendiet är något jag drömt om i flera månader nu, och nu är jag nominerad! Det är helt otroligt, jag kan knappt tro att det är sant. Nu gäller det bara att samla ihop röster, så därför skriver jag till er nu, mina kära bloggläsare. Av hela mitt hjärta önskar jag att ni vill lägga en röst på mig. Det hade betytt så OTROLIGT mycket så ni anar inte 🙂 Och det hade varit en enorm glädje för mig om ni även skulle vilja tipsa er familj och era vänner, och sprida det vidare, genom facebook eller något annat 🙂
Jag skulle så gärna vilja vinna det här. Det skulle öppna upp så mycket nya möjligheter. Och 25000 kr hade inte suttit fel! 😉

Här är länken där ni kan rösta, se en liten kampanjfilm och även se de andra nominerade i västernorrland: http://www.norrmejerier.se/stipendiet/vasternorrland

Och nu! Lite glada segerdans-bilder! 😀

 

 

39 Kommentarer på “Nominerad till Norrmejerier Stipendiet 2011!!!!! :D

 1. Magnus Norling

  Givitis ska jag rösta på dej och hoppas att du vinner priset håller tummarna för dej.

  Reply
 2. Tor

  Självklart får du min röst. Tror att du med din härliga entusiasm och framåtanda kan locka många fler ungdomar att lämna storstaden till förmån för ett ”riktigt” liv nära naturen.
  Hoppas att du vinner!

  Reply
 3. Anders

  Klart man röstar på dig! Jag hoppas verkligen att du vinner det där för det är du verkligen värd! La ut det på fb också så vi ser väl om fler gör det också 🙂
  Mvh

  Reply
 4. Bettan

  Tyvärr kan jag inte rösta på dig då jag måste rösta på en av dina konkurrenter i tävlingen men hade inte den varit med då hade min röst gått till dig utan tvekan.

  Reply
 5. Innie

  Åh, stort grattis Jonna! Självklart har jag röstat och håller tummarna för dej stenhårt. Du är en god Norrlandsambassadör 😀

  Reply
 6. Maggan

  självklart en röst till dig =) Hur gick det att fara hem igår? höll däcket?
  Ha det så bra tills vi ses kram

  Reply
 7. Gammel mor i Paris

  Jag röstade för dig tidigt i morse. Hoppas att du vinner ! Du har en bästa motiveringen.

  Gammelmor i Paris

  Reply
 8. Malin

  Jag har kikat på din blogg några gånger och den är trevlig och det är ju roligt att det för det mesta verkar gå bra för dig med sådant du tar dig för. Men utan att låta allt för negativ så undrar jag vad det är som gör att du ha blivit nominerad till stipendiet? Vad är det som DU gör som är bra för norrland? Varför ska jag rösta på dig?

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej Malin!
   Tycker att det är bra att du frågar 🙂 Men varför jag har blivit nominerad till stipendiet tror jag är för att jag helt enkelt har gjort väldigt mycket reklam för norrland genom min blogg och jag visar mycket av det vackra norrland genom mina fotografier. Sen tror jag också att jag också att hela grejen jag gjort, att flytta från storstaden in till en liten by i norrland är något gott i sig. Oftast är det ju tvärtom, att unga flyttar från norrland till storstäderna längre ner. Norrmejerier har ju skrivit en motivering till varför dom nominerat mig så kika gärna in på den 🙂
   Hoppas du vill lägga din röst på mig! =)
   Ha det så bra
   Kram / Jonna

   Reply
 9. Emmz

  Självklart så röstar jag på dig, hoppas du vinner! 😀
  Du visar verkligen upp en så vacker sida av norrland genom din fina och inspirerande blogg 🙂
  ..Men jag måste bara fråga, är det inte lite läskig att bo där i skogen ensammen i en gammal skola? :O

  Ha det fint!

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack för din fina kommentar! Vad glad jag blir att du röstade på mig!! 😀
   Nej jag tycker faktiskt inte det är läskigt att bo här. Jag har alltid varit väldigt mörkrädd men när jag flyttade hit så var jag inte så mörkrädd längre. Tur det! 🙂
   Ha det så bra!
   Kram! / Jonna

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.