En explosion av färger

Idag gick jag ut för att se på höstens färgexplosioner i skogen. Jag tror aldrig jag varit med om att färgerna ändrats så fort. Alldeles nyss var allt grönt, men som på ett ögonblick var skogens björkar klädda i guld. Den här tiden är helt underbar. Naturen skapar konstverk med färger, kontraster och ljus. Det är så fantastiskt vackert. Som jag älskar september.
091502091505091503091506091406091507

20 Kommentarer på “En explosion av färger

 1. Tomas.

  Oj vad det gick fort, gröngult var det sist jag kollade hemma. Ja september är fin. Ofta det är en härlig känsla i bilderna. Godnatt.

  Reply
 2. Madeleine

  Åhgud vad jag behövde dina bilder just ikväll. Satt med sådan gedigen jävla ångest över jobb och pengar och med en begynnande panikattack i hasorna, och så kom jag in här och såg dina fina höstbilder och det fick mig att släppa allt. Hittade tillbaka till lugn och sans och kanske kommer kunna sova inatt trots allt tack vare dig. Dina foton är alltid så himla rogivande och jordnära och det är verkligen just vad som behövs vissa stunder när man själv inte har chansen att ta sig ut. Tack Jonna, du är en räddare i nöden.

  Reply
 3. Nicklas

  Vackra höstbilder! Ja det har verkligen gått fort tänkte på det när jag for från jobbet i dag och såg alla fina färger och löv som börjat falla! Nu börjar naturen sin vintervila! Nu verkar det som vi får några regniga dagar men mot veckoslutet och nästa vecka såg det ut som vi får vackert väder igen 🙂 God natt och sov gott <3

  Reply
 4. Magnus

  September kan bjuda på fantastiskt fina dagar med lite tur, och du fångar som vanligt naturens skönhet på ett magiskt sätt. Som jag älskar dina foton!
  Natti-natti!

  Reply
 5. Ramona

  God morgon <3
  Vilka vackra bilder, jag tycker det är jättevackert med hösten, helst ska det vara soliga dagar så man kan ta skogspromenader och njuta av den krispiga luften. Här regnar hösten nästan bort tyvärr, oftast.
  Kram och ha en fin dag

  Reply
 6. Stu

  Boom! 🙂
  It’s still green here in Scotland, we are usually about a month behind whatever you have up there with the seasons… another few weeks then it’s colour riot time! 😉

  Reply
 7. Per Asp Bölen Junsele

  Lite skoj är det att läsa dina funderingar . Du skriver att du älskar september men det skriver du ju om varje månad

  Reply
 8. Roger Ivarsson

  Hej Jonna!
  Underbara bilder, för mig är hösten bästa årstiden. Hög luft, vackra färger och höstplöjning och det där underbara lugnet som kommer till oss I form att vi kan sitta en stund inne I lugn och ro innan vi går och lägger oss. Kram Roger

  Reply
 9. Hanna

  Wow vilka vackra bilder du tar Jonna! Bloggen har hamnat som bokmärke och jag har även blivit en följare på Instagram. Så inspirerande man blir glad i själen 🙂 Tack!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.