14 Kommentarer på “En månad, ett ögonblick

 1. Magnus

  Det ser lite kallare ut nu än för en månad sedan. Såg att det ska komma ganska mycket snö uppe hos dig den närmsta veckan.

  Reply
 2. Maria

  hej, jag är ny med att läsa din blogg och har därför några frågor. hade varit kul om du kunde svara på dom eller kanske till och med ha en frågestund så kan jag fråga dem där 🙂 men jag blev tipsad om din blogg av en vän, och redan efter tre minuter så älskar jag den. jag tycker du är häftig som gjorde det här valet i ditt liv. men vad jobbar du med, sälja smycken? kan du leva på det? eller jobbar du med något annat också? har du några grannar nära dig eller är det långt till dom närmsta? av vilken anledning flyttade du dit? kram

  Reply
 3. Nicklas

  Vad härligt det ser ut med snön, jag längtar efter snö. Här nere ser det bedrövligt ut nu regnar blåser och är geggigt. Dom mössorna är jättesköna jag har själv en sådan, du är jättefin i din, jag provade min häromdagen men jag såg ju inte klok ut i den ha ha!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.