35 Kommentarer på “En morgonsång från skogen

 1. Dixi Wonderland

  Sista bilden <3 Har noterat efter att jag köpte Kamera & Bild som du är med i att du nästan alltid har vita klänningar. Är det någon speciell anledning att du inte använder någon annan färg? 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack Dixi! 🙂 Och så kul att du köpte tidningen!
   Hmm..jag har alltid älskat vita klänningar. Det påminner mig nog mest om sagovärlden.
   Det känns så “ofärgat” och rent. Och så gör det sig så bra tillsammans med naturens färgen.

   Kram ♥

   Reply
 2. Anders

  Essensen av det ursvenska. Trolska skogar med mossbelupna stenar. Den livgivande solen som strilar ner mellan träden. Och så din uppenbarelse. Fick jag se dig där skulle jag definitivt tro mig ha råkat på ett övernaturligt skogsväsen! Du ger oss hopp, glädje och skönhet, Jonna.

  Reply
 3. Lotta

  Alltså, Jonna, jag ryser och blir alldeles tårögd här. Vad himla vackert!! Både bilderna och kulningen. Min dotter satt med och lyssnade och hon tyckte det var jättefint. Sen vaknade Loke till och kom närmre, haha! För övrigt är jag bara mållös. Många kramar till dig och tack för att du delar med dig av din magi. <3 <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh tack Lotta!! Så roligt att både din dotter och din hund Loke tyckte om det! 🙂
   Kramar i massor ♥

   Reply
 4. Birgitta

  Vilken skön morgon! Man bara väntar att något fyrbent skall dyka upp och följa dig, tack för detta fina inslag!!

  Reply
 5. sandrajunhammar.se

  Magiskt ♥
  Vilken röst du har Jonna! Otroligt fint. Och bilderna sen, jösses! Stämningsfulla och förtrollande på samma gång, går liksom inte titta sig mätt på dem.
  Du får lägga upp dem i webbshoppen som fotoprints! Kram

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh taaack! Jag blir så himla glad av o höra detta.
   Så kul att du tycker om bilderna. Ska absolut lägga in dom i Webshopen framöver. Det var längesen jag uppdaterade den nu 🙂
   Kram på dig ♥

   Reply
 6. leif

  Jag höll på att ramla från taket lägger pannor på norra sidan.
  Vilken skönhet och styrka det syns att du druckit magiskt vatten ur abiskojokk
  Fint♥

  Reply
 7. Janet Doane

  Ohhhhhh, sooooo wonderful. The power and beauty and tonal quality of the kulning…. those after reverberations with the harmonics blew me away – I’m tingling all over! You look so beautiful in your magical forest… deep inspiration, and it makes me want to learn kulning! Much love dear Jonna. ♥ ♥ ♥

  Reply
 8. iza

  Rysningarna … galet sjukt fint ! Och bilderna sedan, åh. Jag vill också skapa liknande sådana…! har tänkt på det i flera år. Men, jakten på den perfekta vita klänningen fortsätter…!
  <3

  Reply
 9. Ingela

  Såna här bilder får mig att längta till sommarstugan… Vet du förresten att jag och min man använder din blogg som väderrapport på våren? Genom att kolla dina bilder vet vi ungefär hur mycket snö vi kan förvänta oss i vårt eget paradis, haha! (Juvanå)

  Men givetvis är största anledningen att surfa in här all inspiration. Jag vet, jag tjatar om det, men det är verkligen så. Du är en pionjär i både tanke och handling. Jag är väl mer en härmapa då, haha. Men t ex har jag själv försökt intala mig att jag “hör till” på olika sätt bara för att du skrev om det för ett tag sen. Dessutom visar du vad som är möjligt att uppnå även när man bor på en liten ort.

  Kram på dig! <3

  Reply
 10. Lena D

  Sagolikt vackert och stämningsfullt, som en hälsning från en annan och bättre värld! Och tack Lars8463 för din kommentar till mig under inlägget “Att bryta gamla mönster”! Allt gott till dig också!

  Reply
 11. Lindan

  Wow!! Tack!! Du har verkligen begåvats med MÅÅÅNGA talanger bästa Jonna!! 😮 😀 Helt GALET bra!! <3 *fuskunge!* 😉
  Älskade även bilden då du låg ned i din vita klänning! Såå vacker!!

  Reply
 12. Gunilla

  Så vackert, både kulningen, skogen och du 😊 Du har utvecklat kulningen lite tror jag? Lite annorlunda var det. Men alla dina kulningar är fina.

  Reply
 13. Amedei

  Så makalöst vackert Jonna, fick rysningar genom hela kroppen. Du är som en liten älva. Tack för allt det du ger. Så viktiga påminnelser om hur fint livet och själarik naturen är.

  Reply
 14. Liv Ringström

  Wow vilka underbara foton, är så avundsjuk på hur du får bo och leva! Jag vill bara rymma ifrån livet i lägenhet och bosätta mig utanför allt i ett fint hus med barnen!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.