En ny ekonom till världen

Good morning! Det var inte så mycket sömn i natt. Satt uppe och jobbade med lite foton och annat datajobb fram till halv fem i morse. Sen sov jag drygt en timma och nu är jag uppe igen och dricker kaffe och ska strax ge mig iväg på en längre bilresa. Det är nämligen en stor dag idag. Min kära lillebror Filip tar examen efter en treåring ekonomiutbildning i Östersund. Hurra!!
Är så himla glad och stolt för det. Så nu ska vi träffas där allihop och fira familjens nya ekonom. (så jäkla bra att ha en ekonom i familjen som kan sådant där!). Men han föddes liksom så. Jag minns redan när vi var jättesmå och Filip alltid sparade sin veckopeng istället för att köpa lördagsgodis. Han var smart och åt av mamma och pappas godis istället. Sedan hade han en liten bank i sitt kassaskrin där jag kunde gå och låna pengar utan ränta när jag skulle köpa jenka-tuggummin. Han var en snäll bankman. Jag hade aldrig pengar över medan Filip alltid hade pengar. Det kommer nog fortsätta vara så i all evighet haha.

Men nu ska jag dricka upp kaffet och åka. Ha en underbar fredag allihopa så hörs vi! ♥

060510

11 Kommentarer på “En ny ekonom till världen

 1. ISA

  Grattis till honom! hurra! duktigt, jobbat! och kämpa på idag, haha. Sömnbrist är inte kul, kaffe får bli räddningen antar jag 😉

  Reply
 2. Gustav

  Du skiner som en solstråle som vanligt. Du har en väldigt smittsamt leende som man blir glad av 🙂
  Grattis till Filip !!!
  Trevlig helg och hoppas att det blir riktig sommar snart 🙂

  Reply
 3. Emilia

  Åh! Jag tog också examen i fredags i östersund! Har sett din brors namn i kretsar runt skolan länge och har alltid funderat över om ni var syskon, nu fick jag äntligen svar! 🙂 heja lillebror! 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.