Jag och min bror

Det skiljer tre år mellan mig och min lillebror Filip. Under hela min uppväxt var Filip den jag helst lekte med. När vi var små var vi med varandra jämt. Det fanns ingen jag hade så kul med som med han. Även om vi ibland också bråkade och retade gallfebern på varandra. Men så är det ju med alla syskon 🙂

För ett tag sedan hittade jag en massa gamla videoklipp från ca 10-7 år sedan. Det var så kul att titta på dem och minnas tillbaks. Speciellt Filips knäppa små filmer.
Jag satt i natt och redigerade ihop en liten film med lite blandade klipp från när vi var mindre. En hel del bråk, men också en hel del tokerier 😀

Som tur var godkände Filip att jag lade upp filmen här på bloggen. Det är ju faktiskt han som är filmens huvudroll haha 😀

Så, enjoy!

16 Kommentarer på “Jag och min bror

 1. Birgitta

  Vilken fin film, alltid roligt med “gamla”filmer. Man kan skratta åt allt och visst finns det syskonkärlek med i de “bråkiga” bilderna. Tror att fler än jag känner igen sig i flera situationer. Önskar dig en fin helg med hopp om sol och bra besked om morfars hälsa.

  Reply
 2. Julia

  Har också en bror som är tre år äldre, så känner verkligen igen mig. Speciellt att man höll på och tetas med honom och sedan fick igen och ångrade sig djupt 😉 haha. Älskar musiken på en del klipp, detektivbyrå va?

  Reply
 3. Kai-Ewe Wessberg

  È det inte konstigt att sitta här och skratta i ensamhet åt era tokigheter, helsjukt man känner inte människorna, men gud va kul ni har haft, inte konstigt att ni är så kreativa och duktiga på att göra saker i ert fortsatta liv, fortsätt le och var glad, det måste vara er melodi GLADA HÄLSNINGAR fr Kai-Ewe.

  Reply
 4. Karina

  Vilken tur du har, min bror var 7 år äldre än mig och var jätte svartsjuk på att jag kom och tog uppmärksamhet från honom och att han helt plösligt var tvungen att dela mamma o pappa med någon mer. Hela min uppväxt har varit kantad av misshandel, utslagen tand och brutet revben och skräck för att bli ensam med honom. Än i dagens läge försöker han förpesta mitt liv med skitsnack för att jag ska komma i sålig dager så fort han kommer nära någon som han tror känner mig, hittar på lögner om mitt liv, saker som inte är sanna som kan komma till mig flera år efter från människor som jag inte ens känner mig men som pratar om mig till andra. Inte kul, vi är bara två, sorgligt, vi är nu närmare 40 år men han har fortfarande inte kommit över sin sjukliga svartsjuka

  Reply
 5. Ellinor

  Haha vilken härlig film! Jag har inga syskon och har alltid saknat det. När man ser såna här filmer saknar jag syskon ännu mer! När jag var liten fick jag alltid höra av kompisar att jag skulle vara så glad som inte hade några syskon, jag höll aldrig med och sa att ni kommer uppskatta era syskon när ni blir äldre. Ingen trodde mig, då… nu ser man att samma kompisar är jättenära sina syskon, som vem fick rätt… Jag saknar syskon nästan ännu mer som vuxen än jag gjorde som barn. Dagdrömde alltid om att jag hade en jättestor familj, fantiserade ihop hur syskonen såg ut, vad de hette, vilka intressen de hade o.s.v. Ta vara på din bror och uppskatta honom varje dag!! <3

  Reply
 6. Anonym

  Kul att titta på å skratta med på era tokerier. Kärleken går ju som en röd tråd mellan er MEN för egen del känner jag mig priviligerad som var ensam-barn. Sköööööönt! Ingen som retades och bråkade och heller inte rörde runt i mitt rum och störde mig i tid och otid. Rätt gott faktiskt. 🙂

  Reply
 7. Tea

  Haha, så fint! Vad lika ni är! Har inte tänkt på det tidigare då jag sett bilder på er båda.

  Härligt osammanhängande videodagbok din bror gjorde. Tur du textade! 🙂

  Reply
 8. Christer

  Vilken rolig film, och lite syskognabb kan väl vara roligt förstår jag. och är man väldigt kittlig då blir det värre om man är i underläge. då kiknar man av skratt och vet inte vad man ska ta vägen , eller göra.

  Reply
 9. Mia

  Haha alltså känner igen det där så väl, har en två år yngre bror och vi har också hållt på sådär (mer spelar in på kasett dock 🙂 vi har haft rockband, spelat radiosport och så mycket mer och mitt emellan av allt en massa retande 🙂 men åh så kul vi haft! Skrattade så mycket åt filmen, den var bra 🙂 du verkar vara en härlig person!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.