En ny tid

Jag körde mot solnedgången fast det fortfarande var mitt på dagen. Förbi nakna träd och nyfödda isar på stilla skogstjärnar. Luften var isande kall idag. Som om det sista av sommaren har bytts ut mot kall, krispig oktoberluft. Och jag blev inte längre blöt om fötterna av att gå ut på myrmarken. Den hade frusit till is.

En ny tid. Kall, men varm.
102702
102701

Ibland behöver man en liten paus för att ladda om igen. För att få in lite ny energi. Komma bort en stund för att bli fullt närvarande. Och jag kände sådan tacksamhet när jag satt där i blåbärsriset. För solen som lyste starkt likt en dag i juli. För att jag har så fina människor i mitt liv. För spännande jobbmöjligheter. För att fåglarna fortfarande sjöng. För att jag får trampa vidare på min stig. För att jag får känna doften av skogen, lyssna till ljudet av tystnaden och för att änglar verkligen finns.

26 Kommentarer på “En ny tid

 1. made by mary

  Så vackert skrivet Jonna <3 Det är verkligen så, med tacksamhet kommer man långt! Skogen är bästa stället att tanka energi på, att andas med hela magen och bara må bra! Kram på dig

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh men tack fina du ♥ Håller helt med. Skogen är en underbar plats att ladda batterierna på.
   Kramar!

   Reply
 2. Lindan

  Ååh så fint skrivet!! Precis så jag också skulle velat förvalta min dag…! (y)
  Istället har jag umgåtts med människor jag inte trivs med, ett arbete som stressar livet ur mig, och en kropp som protesterar med värk o sömnbrist….:(
  Men en dag – en dag ska jag leva som du…Sann mot mig själv o mina känslor!
  Tack för att du finns!! Och för att du inspirerar!! <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men fina du ♥ Önskar jag kunde ge dig en stor kram efter att du haft en sådan jobbig dag.
   Hoppas och tror att du kommer få leva precis så som du önskar ♥
   Tack för dina fina ord. Kramar

   Reply
 3. Henry

  Ja, vid denna tid innan vintern
  har det varma ljuset färg och den friska, kall luft
  en särskild magisk effekt på själ och sinne!
  Vad en härlig bild för skog bild!
  Tack så mycket Jonna 🙂

  Reply
 4. Magnus

  Skriver under på varje ord Lindan skriver ovan! Det kunde lika gärna beskriva min dag. Tur den är över om en liten stund när jag äntligen kan få dra täcket över huvudet. Var bara tvungen att kika in här först. Återigen bjuder du på härliga bilder och det är uppenbart att din dag varit betydligt trevligare än min, och visst finns det änglar. Du är absolut en av dom Jonna!
  Hoppas du sover gott så här dags. Det ska jag göra i alla fall. Natti-natti!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.