En ny vecka

Efter en härlig, ledig helg är det nu måndag och en alldeles ny vecka. Solen skiner över ett snötäckt landskap idag och det börjar kännas att vintern övergår till vårvinter. Jag ska strax fara iväg till Sollefteå för några ärenden idag, men ville först bara skriva och önska er en underbar måndag!

Och, så vill jag också tacka för era fantastiska kommentarer på förra inlägget ♥ Så himla fint att ni vill berätta om er drivkraft och tankar kring det. En sak jag verkligen älskar med att blogga är att det alltid känns som ett utbyte. Att om jag delar med mig av något, så får jag tusenfalt tillbaks. Det ger mig så mycket inspiration och glädje!
Jag ska svara på kommentarerna lite senare idag när jag kommit hem. Nu blir det en promenad med Nanook i solen innan jag drar mig iväg mot civilisationen.

Ha nu en fantastisk dag så hörs vi lite senare. Kram på er!
021501

14 Kommentarer på “En ny vecka

 1. caroline

  Hej! Ja även mer söderut har vi fått mer snö och turkos himmel med sol, så vackert..
  Beställde en tavla av dig som jag fick i helgen, “En ny horisont”, blir så berörd när jag tittar på den, jag sugs in i den, det är inte bara en tavla utan för mig som om jag flyger däruppe med dem.. Den känslan får man inte av vilken tavla som helst, du är helt enastående på det du gör, kommer vartefter beställa fler tavlor och skulle verkligen kunna betala mer än det du för tillfället tar för det är något magiskt över dina tavlor.
  Och det tog dessutom några timmar innan jag öppnade för det var så vackert och personligt inslaget!!
  Och en annan rolig sak, såg flersidig presentation av dig och några av dina bilder i senaste numret av Good News magazine som jag prenumerar på (dock inte förvånad över att du är där!=) men så roligt att se hur universum sammanför de saker man inspireras av !
  Ha en fin dag!
  Kram, Caroline

  Reply
 2. R::bert

  I can’t describe how I miss cold temperatures and snow! So I’m happy with you that you’re enjoying the nice weather. 🙂

  Have a nice day and don’t loose yourself in the civilization. 😉

  Hug! ♡

  Reply
 3. Hanna från Skalmsjö

  Ja åh så solen skiner! Så vackert! Idag är en sådan dag jag önskar jag vore ledig från jobbet och kunde vara ute i solen hemma i Skalmsjö! Men jag får nöja mig att se solen lysa in i mitt kontorsfönster.. 🙂 Ha en fin måndag!

  Reply
 4. Hondjuret

  Du ger ju oss så mycket, Jonna … Bara väldigt trevligt om vi får ge dig lite glädje i gengäld! 😉

  Här på västkusten skiner solen med, men minus 14 grader var det trots allt imorse. Aningen för kallt kan jag tycka då värmen i bilen knappt funkar 😉
  Men – Nu blir det måndagstacos! Barn och hennes kompis har beställt… Så då får man väl blidka dom små liven!

  Ta hand om dig och ha en riktigt fin måndag! 🙂
  kram

  Reply
 5. Nicklas

  Gissar på att du fick en fin biltur till Sollefteå i det vackra vädret och hoppas du fotar lite på vägen också! Jack tycker det är så vackra vägar till Sollefteå och så är det en så mysig stad! Ofta blir det att jag åker dit istället för till Ö-vik även fast det blir ett par mil längre för mig. Kram på dig:) <3

  Reply
 6. Hasse J

  Hej Jonna.
  Idag på förmiddagen var första gången som jag kom i kontakt med ditt namn och din blogg. En gammal vän länkade på Facebook till ett av dina filmklipp. Nyfiken som jag är så började jag kolla lite mer på din blogg samt på din youtubekanal. Har ännu bara skrapat på ytan av det som du har publicerat, men redan nu så är jag imponerad av ditt skrivande och inte minst av ditt fotograferande. Jag hittade även två filmklipp på Svtplay som jag precis har sett. Jag är själv sedan många många år mycket fotointresserad och dina bilder är riktigt bra. Jag fotogragerar också mycket ute i skog och natur så just denna typ av bilder ligger mig varmt om hjärtat. Men jag bor långt nere i den skånska myllan, så naturen här ser lite annorlunda ut. Jag kommer absolut att fortsätta följa ditt fotogragerande och ditt skrivande med stort intresse.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.