En snabb hälsning

Åh hej på er!
Äntligen har jag fått en liten lucka att göra ett snabbt blogginlägg så jag kan berätta för er att vi nu är framme i Kalifornien! Resan gick jättebra vi kom fram till Mariposa (en liten, vacker stad innan Yosemite) i förrgår kväll. Det var en helt otrolig känsla att kliva ut ur bilen och mötas av den vackra kvällssolen och värmen.
09901Allt känns fortfarande lite overkligt och det tog ett tag innan man liksom kom in i den nya dygnsrytmen här.
Vi spenderade hela dagen igår med att se och upptäcka Mariposa. Vi var på två museum och lärde oss om Mariposas fantastiska historia, och därefter har vi åkt zipline, besökt en ranch och ätit middag med personal på stället vi sov på inatt, Yosemite Bug Rustic Resort.
Det var en sådan otroligt rolig dag igår på så många vis, och jag har SÅ mycket jag vill berätta om och SÅ många bilder och videor som jag vill lägga upp men det har verkligen inte funnits någon tid över till att redigera bilder och blogga osv. Idag ska vi in till själva parken för första gången och jag håller tummarna att stället vi ska bo på de kommande tre nätterna har bra internet så att jag kan visa lite mer bilder och hålla er uppdaterade.
080902090904Denna morgon vaknade vi upp här, på ett vackert hotell som heter Yosemite Bug. Man får som egna små hus bland träden och hela platsen påminde mig om filmen Avatar. Så otroligt fint.
090903Hemma i Sverige är klockan 17.30 i skrivande stund, men här är den bara 8.30 på morgonen så vi ska precis gå ner till restaurangen för att få i oss lite frukost innan vi beger oss iväg till Yosemite National park. Den här dagen blir riktigt spännande!

Nu vet ni att vi lever och att vi har det bra! Längtar tills jag får lite tid att visa er mer från vår resa. Det känns som det gått en hel månad efter allt vi hunnit upplevt, så jag ser fram emot att dela med mig av allt! Stor kram till er alla! ♥

31 Kommentarer på “En snabb hälsning

 1. Monica

  Njut av alla vackra vyer! Har ni hunnit att se de fantastiska träden, giant sequoias? Man blir verkligen ödmjuk över deras ålder, storlek och skönhet.

  Reply
 2. Maja Eppley

  Hoppas ni får en underbar resa! Min svärmor bor i Mariposa, i Bootjack precis utanför Mariposa ligger hennes frisörsalong ”Bizzy Scissors” med en svensk flagga hängandes utanför dörren, om du kör förbi så vinka hej från mig ? Super cool salong med cowboy inredning! Enjoy!

  Reply
 3. Maya

  Åh vad härligt! Längtar efter bilder och filmer 🙂

  Njut och må gott i första hand, vi andra kan vänta tills Du har tid över och bra internet. Bättre att Ni njuter istället än att Du ska stressa över bloggande och fotoredigering!

  Kram!!!

  Reply
 4. Erika

  Tänk inte för mycket på att uppdatera oss, fokusera istället på att fånga det underbara landskap du upptäcker i Yosemite! ❤️ Vi läsare kan vänta på underbara bilder istället för att direkt få “helt okej” foton, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

  Reply
 5. Maria

  Håller med ovanstående! Visst är vi nyfikna, men passa på och upplev! Vi får ge oss till tåls. Vi väntar. Ingen panik. Det ser helt fantastiskt ut i Mariposa.

  Reply
 6. Mira

  Åh vad jag unnar er denna resa ?. Njut, ta tillvara på varje minut och blogga när du är hemma igen. Foton vet vi ju att du tar så det hinner vi se när ni är hemma igen.
  Hoppas ni får helt fantastiska dagar och tack för att vi får följa med på resan.

  Kram Mira

  Reply
 7. ♥Maria Alvljus♥

  Käraste Jonna.. inte ska du känna dig pressad att leverera häftiga bilder och videor.
  Ta det lugnt och njut av er resa.
  Allt har sin tid♥

  Reply
 8. David James

  Hej Jonna, I will have to check out the resort you stayed at when I go to Yosemite again. I’m hoping to in a couple years for my 50th birthday. I am hoping to hike up the back side of Half Dome then. Have a great time exploring. Looking forward to your pictures.

  Reply
 9. Emily M. Troisi

  Blessings Jonna! Have a wonderful and fun filled time!!
  Much love from the south of California,
  Emily 🙂

  Reply
 10. Maggie

  Såå kul för er! Stressa inte med att hinna med bloggen – jag vet att ni kommer att ha fullt upp. Bilderna och en “reseblogg” får vi se i sinom tid!! Häftigt att ni är där!!

  Reply
 11. Madeleine

  Skönt att veta att ni är välbehållna ☺ Njut nu riktigt ordentligt och strunta i bloggen ett tag, vi finns kvar ☺ Kram ☺

  Reply
 12. Carolin Frank

  Välkommen till Mariposa! Du råkar ha ett fan här som har bett mig översätta din blog, så när zipline-Victoria postade om ditt besök så hajade jag till. Om du provar yogan på Yosemite Bug i helgen (rekommenderas!), så fråga efter Tracy, hon brukar vara där.

  Hälsningar Carolin som bor i Mariposa

  Reply
 13. Magnus

  Njut nu och sug in allt ni upplever och lägg inte så mycket energi på bloggen medan ni är där. En liten hälsning som denna då och då räcker gott tills ni är hemma igen och du kan sätta dig i lugn och ro med en kopp kaffe och gå igenom alla filmer och foton.
  Stor kram!

  Reply
 14. Birgitta

  Vilken fin början på ditt fina äventyr. Njut och ta in så mycket ni orkar o hinner. Vi väntar med spänning på reseberättelser men den som väntar på nåt got….Ha en fortsatt fin och underbar resa!

  Reply
 15. Leslie in Northern California

  Hi Jonna,
  Welcome to Northern California! Enjoy the natural beauty and wildlife there in Yosemite. I hope you have a glorious time!

  Reply
 16. Lindan

  Ååh, kom just hem till stan (och datorn!), efter en helg ute i stugan…Lite chockskadad efter att ha genomfört mitt livs första vernissage….:D Wiii!! Helt galet! Varit ett par intensiva dygn, så därför har jag inte hunnit läsa dina inlägg..Men nu är jag som sagt hemma i stan igen, och läser ifatt!! Blir så himla lycklig över att läsa om allt fint ni får uppleva!! Det låter som en dröm!!
  Kan knappt bärga mig tills jag får se alla bilder o filmer du tagit/gjort!!

  Ha det så fantastiskt nu kära ni!! Kraaam!! <3

  Reply
 17. Pingback: Yosemites bästa upplevelser (del 1) - Flygstolen.se blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.