Första dagen på den bästa tiden

Idag är det första dagen på den månad som jag älskar mest över alla på hela året. Åhhh! Även om det idag varit så kallt att jag velat ha på mig min höstjacka känns det ändå helt fantastiskt att vi har hela juni framför oss. Hela dagen idag har jag gått runt och känt en pirrig fredagskänsla. Jag har spenderat hela dagen i Sollefteå i väntan på en bil som skulle lagas. Under tiden satt jag och jobbade på ett café och skrev mail, och i nästan alla mail skrev jag “Trevlig helg!“.
På vägen hem kom jag på att det inte var helg nu. Jag förstår inte, det är så långt ifrån fredag man kan komma. Det är måndag. Ändå har jag fortfarande världens härligaste fredagskänsla. Det är nog för att det känns som så mycket bra händer samtidigt nu. Och som grädden på moset är det juuuuniiii ♥ Tänk, nu har vi en magisk årstid framför oss!

060101

10 Kommentarer på “Första dagen på den bästa tiden

 1. Nicklas

  Håller helt med dig. Juni är den bästa månaden! Bara det nu kunde bli lite bättre väder. Kram!

  Reply
 2. Stu

  Yup it’s brrrrr cold here today, even some fresh snow on the mountains last few days !!
  Congrats on your instagram pics!

  Reply
 3. Magnus

  Den där bilden gillar jag!
  Juni är den första sommarmånaden, men var är sommarvärmen? Jag tittade på lite bilder från förra året i helgen som gick. Den 10 maj tog jag premiärdoppet i havet. Skulle inte komma på tanken att hoppa i plurret nu! Det är ju svinkallt i vattnet fortfarande!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.