Från djupet av mitt hjärta

Jag har suttit här med tårar på kinderna när jag läst igenom era kommentarer. Jag är helt mållös.
Vilken alldeles fantastisk respons ni gett mig på bilderna. Jag kan inte riktigt beskriva hur mycket era värmande ord betyder för mig. Det här kunde jag aldrig ana.

Tack. Tack, från djupet av mitt hjärta. Ni är helt otroliga. Det kändes som jag kastade ut mina bilder, och ni gav dom vingar. Och så otroligt fint att ni orkade läsa all text om bakgrunden till “Förtrollningen”. Det kunde jag inte heller tro. Jag är obeskrivligt tacksam att ni är så öppna och mottagliga. Och att ni kan känna så mycket. Och att ni förstår.

Det känns knappt som jag hittar orden just nu. Jag är väldigt, väldigt rörd :,)
Jag ska svara på era fina kommentarer i morgon. Nu ska jag ge mig ut på skogsvägarna och kommer hem i morgonbitti igen.
Ville bara säga tack ♥

112503

55 Kommentarer på “Från djupet av mitt hjärta

 1. Andreas

  TACK Själv Jonna för allt du delar med dig av.
  Du är garanterat inte den enda som får tårar i ögonen av glädje över din blogg.

  /Kram

  Reply
 2. Peter Ståhlberg

  Snubblade över den här webbsidan av en ren slump. Som så ofta när jag “vandrar” på nätet. Döm om min förvåning när jag hittade otroligt vackra och stämningsfulla samt skickligt sammansatta bilder. För att inte tala om en (fri)modig människa som realiserat sina drömmar. Det inger hopp och inspiration på samma gång. Har inte pengar att stödja din verksamhet ännu. Men snart nog blir det nog möjligt. Några av de bilder du har i ditt galleri är helt otroliga. Bugar och bockar. Har gett mig stor lust att själv ge mig ut och fota mer. Tack själv! 😀

  Reply
  • Lindan

   Visst är hon helt otroooolig!!?
   Hon är mitt ljus i mörkret! Så begåvad, magisk…o alldeles alldeles UNDERBAR!! 😀 😉

   Reply
    • Lindan

     Tack! 😀 Men jag menar det verkligen!! Just nu har det varit en ganska lång o tuff tid med grova sömnbesvär, inflammerad arm o axel (som det verkar som att jag får leva med..?! :/ ), och ett jobb som snart tar knäcken på mig….*förlåt min klagan*
     Du verkar leva exakt ett sådan liv som jag längtar efter…! När det varit som värst så har jag alltid sagt att “nä, nu flyttar jag ut i en hydda i skogen”….! 😉 😀

     Att följa din fantastiska blogg, med underbara o magiska bilder och texter som gör en alldeles varm i hjärtat har varit som balsam för själen. En GOD o magisk värld att “titta in i” när jag behöver fly från mig egen….! Eller när jag bara behöver läsa vackra o kärleksfulla ord istället för allt hat o mörker som tyvärr är i omlopp snart överallt… :/
     Och har aldrig läst en blogg där läsarna uttryckt sig bättre, eller med större kärleksfullhet! Du har en märklig förmåga att nå in i allas hjärtan tror jag.. <3

     Du är så otroligt begåvad, och jag är SÅÅÅ glad att jag ramlade (av en slump) över din blogg!!! Så TACK Jonna!! <3 Kram!

     Reply
 3. Sandra

  Tack för att du delar med dig så djupt och innerligt. Jag rös när jag läste ditt förra inlägg. Magi! Du påminner om magin som vi alla skulle behöva välkomna in mer i våra liv. ?

  Reply
 4. Josefin

  Skulle inte vi kunna få se den oredigerade bilden vid tjärnen? Det hade varit så roligt att se den “äkta” bilden, helt oredigerad. Är övertygad om att den är lika fin.

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja alltså den oredigerade ser i princip likadan ut, bara att de svaga träden där i bakgrunden inte finns med, och sen är färgerna inte riktigt likadana, och lite mindre kontrast. Men resten är precis likadant. Speglingen i vattnet är alldeles äkta och själva bakgrunden också. Så det är inte så stor redigering egentligen. Den ser i grunden likadan ut bara att den här är mer färgsatt och med ett mer “djup” på grund av träden där bakom.

   Så jag kommer nog inte visa upp själva orginalfilen, eftersom det bara känns som en mindre bra kopia av den här bilden. Men tack ändå för att du fråga och visar intresse 🙂 ♥

   Reply
   • Josefin

    Ok tack att du förklarade 🙂
    Tycker det var så vacker bild och blev bara nyfiken på hur originalet skulle se ut. Men nu vet jag att det är typ samma.
    Kramar

    Reply
 5. Madeleine

  Det är vi som ska tacka, Jonna :’) Du har blivit en sådan enorm inspirationskälla för mig, och du ger mig så fantastiskt mycket energi genom dina bilder och texter. Tusen tack <3

  Reply
 6. Jorma

  Jag är just nu i en period då orden inte riktigt kommer till mig så mina kommentarer är korta eller uteblir just nu. Men det jag kan säga är att i tider som dessa så är dina bilder så viktiga! De är livgivande. Det du visar oss i det du fotograferar, filmar och skriver innehåller så mycket kärlek, något som inger hopp.
  Kramar till dig du fantastiska människa!

  Reply
  • Jonna Post author

   Men så fint att du skrev ändå trots att du är i en period när orden inte riktigt kommer som vanligt. Så fint sagt…du anar inte vad dina ord värmer i hjärtat. Det ger mig så mycket inspiration till att fortsätta.
   Kramar till dig med! ♥

   Reply
 7. Luna

  Hej Jonna!

  Jag följer aktivt din instagram och älskar dina bilder. Dom är så underbart vackra, du är så begåvad 🙂
  Mest av allt vill jag på något vis få fram hur jätte inspirerad jag blir av att läsa din blogg! Hade igen lämnat en stund emellan dina inlägg, så fick läsa fler på en gång och Förtrollningen fick mig att rysa. Så fantastiskt vackert allting.
  Jag avundas dig emellan, att få bo så långt från storstan och leva ute i skogen. Ibland är det allt jag själv skulle vilja göra!
  Tack för din inspiration, för din positiva utstrålning du ger! <3
  Tack för att du visar att jobbar för det så kan man leva hur lyckligt som helst, var som helst. Det är precis vad jag behövde just nu, en inspirations kick.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh vad glad jag blev för din härliga kommentar Luna!! Och så glad att du känner dig inspirerad av min blogg och mina bilder! Tack så jättemycket ♥♥ Kramar!

   Reply
 8. Märta

  Men åh vilken underbar komposition/bearbetning du har gjort av dagens foto! Du ser ut som en Vinterdrottning, en Norrskensdrottning!.

  Reply
 9. Åke

  Det första och sista jag gör på dagen är en titt på dit liv och leverne.
  Dina bilder och att du bjuder på dej själv är underbart,du får inte sluta med det ,då blir det landssorg.
  Du är bäst.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh…så fint att du börjar och avslutar dagen med min blogg. Det värmer så ♥ Kram på dig!!

   Reply
 10. Birgitta

  Som flera andra skriver det är vi som ska tacka! du sprider så underbara bilder och så levande texter inget “lull-lull” utan verkligheten med både med och motgångar. Hoppas du fick en bra natt med fullmånen lysande och många fina fotomöjligheter. Njuter u av bilderna en stund igen innan dagens arbete sätter igång.

  Reply
 11. Per Asp Bölen Junsele

  Det är väl klart vi läser allt du skriver det är ju bla därför vi följer din sida texterna och bilderna

  Reply
 12. Jenny - En Vintage Saga

  Det är vi som ska tacka för att du har den här bloggen och väljer att dela med dig till oss. Det är så fint hur du skapar och visar oss det du skapar. Jag älskar ditt sätt att skapa och ta bilder. Det är verkligen en så stor inspirationskälla att titta på din blogg. Kram på dig och tack för att du är så fin och gör det du gör <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Wow tack snälla…så himla glad att du gillar mitt sätt att skapa bilder. Och att du finner inspiration i bloggen. Tack!!! ♥ Kram på dig!!

   Reply
 13. Magnus

  Det är jag, vi, dina läsare, som skall tacka för det fantastiska du bjuder oss på! Fast jag kan känna att “tack” inte riktigt räcker till alla gånger. Egentligen skulle jag hellre vilja tacka dig med en riktigt rejäl kram så du verkligen kunde känna hur mycket jag uppskattar det du ger, för du får i alla fall mig att tappa fattningen av och till med dina heeeelt fantastiska bilder! Ditt bildspråk är så speciellt och tilltalar mig så mycket! Ditt livsval och din förmåga att se det positiva i nästan allt inspirerar och håller min dröm om ett liv liknande ditt levande.
  Stoooor kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh vad fint Magnus. Tack…!! ♥ Jag brukar känna samma sak, att tack liksom inte riktigt räcker. Vet inte hur jag ska sätta ord på min tacksamhet och den värme som jag känner från er läsarna. Ni anar inte…det betyder så obeskrivligt mycket för mig.
   STOOOOR KRAM ♥

   Reply
 14. Soulmama

  Hej Jonna!

  Jättefint arbete med Förtrollningen! Jag handlade nyligen hem John Bauers förtrollande sagovärld, och har beundrat de gamla bilderna. Tuvstarr är min favorit. Men det var verkligen fint i fotoform också!

  Jag har fotograferat i många år, men arbetat väldigt lite med fotokonst och mixed media just inom foto. Jag tror visst det är du som inspirerat mig till att leka mer med det. Och en del av arbetena kommer nog att vara med i min nästa bok då jag kommer att blanda text och bild mer.

  Men jag skriver egentligen för att jag drömde om dig inatt 😀 Jag drömmer väldigt sällan om människor jag aldrig träffat – så därför var det lite roligt att du dök upp. Du bodde i Californien och jag var där och hälsade på. Någon snygg kille som jag inte kände igen, men som tydligen var min släkting, var också på besök, och vi hade roliga fotoexkursioner på stranden. Dessutom var din pappa där – men det var inte DIN pappa – utan en av mina vänners pappa som är som en bonusmorfar åt mig. Han var där och tog hand om, och tyckte inte jag skulle åka hem efter bara en dag, jag kunde nog sova på soffan och ta det lugnt med dig och den där killen 🙂

  Så det om det. Ha en fin dag! 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha åhh men gud vad gulligt att jag fick vara med i din dröm! Och bo i Californien dessutom 😀 Det var inte illa!
   Tack för att du skrev och berättade. Det gav mig ett stort leende 🙂

   Ha en fin dag du med! ♥ Kramar

   Reply
    • Soulmama

     Fast jag vill ännu tillägga att jag tror du passar bättre i Grundtjärn än i Californien 😛 Jag har själv varit där ett par gånger, och även om det är mäktigt, så skulle jag också välja Grundtjärn! 🙂

     Reply
 15. Katten - Bucket Life

  Du är ju fantastisk Jonna, på något konstigt sätt blir dina bilder hela tiden bättre fast en tror att det inte är möjligt. Tack för inspiration!

  Vore så roligt med ett film-/bildinlägg på hur du redigerar, även om magi måste vara svårt att fånga på film 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.