In i det sista

Åh, nu är det inte lång tid kvar innan Finest Awards går av stapeln, om en vecka är jag nere i Stockholm för att gå på galan. Det känns lite overkligt på något vis. Men som jag längtat! Tänkte passa på att tipsa om att man nu också kan anmäla sig till Finest Awards efterfest om man skulle vilja det. Här är länken dit. Skulle vara väldans roligt om jag fick träffa några av er där! : )

Idag har jag varit ute och fotat inför ett stort blogginlägg i morgon då jag kommer visa er vad jag ska ha på mig på galan. Det blir roligt o se vad ni tycker om mitt val av klädsel : )

041202
Det är bara tre dagar kvar av röstningen nu. Åhh, så nervöst! Så jag tänkte att jag skulle skriva en sista gång och påminna om tävlingen och försöka få in så många röster som möjligt nu i slutet. En slutspurt helt enkelt! Jag tror att varje röst är väldigt betydelsefull, och jag har enormt stor konkurrens så om ni inte redan har röstat idag, så undrar jag helt enkelt om ni skulle vilja gå in och rösta på mig? Jag är så enormt, evigt tacksam för varje röst jag kan få!

Jag är nominerad i två kategorier, “Årets inspiratör” och “Årets personliga blogg“. Det tar bara några sekunder att rösta. Om ni går in på länken här nedan så ser ni alla nominerade i de olika kategorierna. Jag vet att jag har pratat om detta nu i en månads tid, men om tre dagar så slipper ni detta haha. Jag är ändå så otroligt tacksam för att ni är så himla många som hejar och hoppas. Jag blir alldeles till mig av glädje. Ni är alltid så engagerade och det värmer så djupt i hjärtat ♥ Så tack, det betyder så mycket!

Klicka HÄR för att komma till röstningen, eller på bilden nedan.

finestawards

Är som sagt så otroligt tacksam för varje röst jag kan få. Som jag skrivit tidigare också så tycker jag det är så roligt om ni skulle vilja lämna en liten kommentar om ni röstat, så att jag får en chans att tacka er mer personligen! ♥

Nu ska jag ge järnet in i det sista! Tre dagar kvar, nu kör vi!

83 Kommentarer på “In i det sista

 1. Lindan

  Dagens rösning klar, check! 😉 😀
  Jag känner i hela mitt hjärta att du KOMMER VINNA JONNA!! Och skulle du mot all förmodan inte göra det så är du ju bäst ändå – det VET vi ju!! 😀
  Tänkte jag skulle köra en liten affirmation för dig ikväll….(y) Efter att jag hade läst Marianne Cedervall “Svinhugg” så började jag lite på skoj praktisera en form av affirmationsteknik (som de använder sig av i boken)…Och det visade sig att jag verkar hyfsat begåvad på detta…;) Dock INTE då det gäller saker som jag vill ska hända mig själv, däremot har jag haft stor framgång då det gällt att påverka saker som handlar om ANDRA människor…(!?) Jag skickar ut små (eller stora för all del) “beställningar” till universum, och faktiskt lyckats så bra att jag nästan blev rädd.
  Speciellt då jag lyckades göra min chef gravid (haha…ja inte JAG då, men hennes sambo….;) Jag bara “beställde” det hela…)
  Kanske låter lite skumt…Men är nog inte märkligare än att attraktionslagen faktiskt fungerar….!(?) 😉

  Så ikväll ska jag skicka ut en “vinstbeställning” åt dig bästa Jonnan!! 😀 <3

  ps. Mysig helg ni verkar ha haft! Och det ska bli spännande att se vad du ska ha på dig på galan!! 🙂
  ps.igen!! Läser du någonting förresten, eller har du fullt upp med allt annat i ditt liv…? 😉

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men TACK Linda!!! Alltså du sprider alltid så himla positiv energi 🙂
   Och så himla gulligt att du la ut en vinstbeställning till mig 😀 Alltså åhh jag har läst massor om attraktionslagen och tycker det är jätteintressant. Brukar nog försöka göra något liknande som affirmationer för att liksom attrahera till mig positiva saker. Jag tycker verkligen att det funkat bra vissa gånger.
   Haha så himla häftigt att du gjorde din chef gravid 😀 Vad kul!!!
   Åhh då hoppas jag att din beställning slår in nu då 🙂 Tack för att du alltid delar med dig så mycket 🙂

   Hmm jag läser ibland men det blir nästan aldrig att jag liksom läser en bok från början till slut. Brukar öppna någon intressant faktabok eller liknande innan jag ska sova ibland. Men jag skulle vilja läsa mer! 🙂

   Kramar! ♥

   Reply
 2. Fanny L

  Har försökt rösta så ofta jag kommit ihåg! Jag älskar din blogg, det är den enda jag fortfarande läser faktiskt. Valet vore alltså lätt om det bara var upp till mig 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men TACK Fanny!!! Så himla snällt att du röstat så ofta du kommit ihåg 🙂 Och vad smickrad jag blir över att du tycker om min blogg så. Det värmer verkligen!! Tusen tack igen ♥

   Reply
 3. Caroline

  Jag har röstat varannan dag, ibland varje dag, och hoppas verkligen att du får den uppmärksamhet som du förtjänar på den här galan 🙂 jag är inte det minsta intresserad av modebloggar som handlar om kläder, botox och allt sånt där. Fantastiska foton, natur och att följa sina drömmar är mera min grej 🙂 <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tusen tack Caroline för att du röstat så ofta på mig!! Så snällt att du tar dig tid till det. Och jag blir så glad att du hoppas på att jag vinner. Det betyder så mycket!! 🙂 Kramar ♥

   Reply
 4. Vivvis

  Det är bra att du påminner oss att rösta. Jag har försökt att rösta varje dag men tyvärr har jag missat någon dag. Håller tummarna för dig.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack Vivvis för att du röstat så många gånger!!! Blir sååå glad 🙂 Och vilken tur att du tycker det är bra att jag påminner er. Vill ju verkligen inte verka för tjatig. Men ni är alltid så himla snälla!! ♥ Tusen tack igen. Kramar!

   Reply
  • Jonna Post author

   Åh men tack, vad glad jag blir att du hittat hit och att du tycker om bloggen 🙂 Och tack för att du röstar!! ♥ Kramar

   Reply
 5. Therese

  Såklart att jag röstat på dig, Jonna…så många gånger som jag kommit ihåg det 😉 Jag följer din blogg med ett leende på läpparna och tycker att du är en vinnare oavsett hur det går! Lycka till!

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åh vad fint du skriver. Tack snälla Therese ♥ Så snällt att du röstar på mig så ofta du kommer ihåg. Det gör mig superglad!!
   Kramar ♥

   Reply
 6. Alva

  Det har nästan blivit en tradition för mig att rösta varje dag, haha! Häromkvällen skulle jag gå och lägga mig men det var något som inte kändes rätt… Jag hade glömt att rösta! Vilket jag såklart var tvungen att göra för att kunna sova 😉

  Jag hoppas att du vinner, det förtjänar du verkligen. Men även om du inte gör det så vill jag att du ska veta att du är en jättestor inspiration för mig 🙂

  Kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha men åhhh….mitt hjärta smälter. Så himla, himla gulligt.
   Vad fint att det blivit som en tradition haha 🙂 <3 Och så himla snällt att du gick upp och röstade trots att du lagt dig.

   Din kommentar gav mig verkligen ett stort leende på läpparna 🙂 ♥
   Tusen tack för dina fina ord och för att du röstar på mig! Kramar

   Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men vad glad jag blir för det!! Tack så jättemycket Annica! ♥
   Ja det ska bli jättekul att fara på galan 🙂
   Kram!

   Reply
 7. B.

  Har tokröstat nu så jag fått musarm! I BÅDA kategorierna. Upptäckte att det ju gick gå tillbaka och rösta i efterhand alla dagar jag missat, så det uppmanar jag alla andra att göra med! Hoppas, hoppas att det hjälper…
  Kram!

  Reply
   • B.

    Jag har gått tillbaka dag för dag i bloggen och klickat på länken till röstningen. Hoppas det funkar, ser ut att göra det då det står “röstat” efter varje gång. Så har jag gjort med alla dagar jag missat att rösta iallafall. Sedan kan man ju rösta med mobil, iPad, samt stationär dator…😊

    Reply
  • Jonna Post author

   Åh men vad go du är som röstar varje dag!! Det betyder så himla mycket och jag blir så glad att du verkligen engagerar dig och vill att jag ska vinna. Tusen tack!! I morgon avslutas röstningen så då får du äntligen vila ut din arm! ♥ 🙂
   Kramar!!

   Reply
 8. UB

  Började läsa redan i början av ditt bloggande. Du är fantastisk på alla sätt! Fängslande!
  Jag har röstat på dig nästan varje dag. Bara så du vet……. 😉
  Lycka till!!!! (med allt!)

  Reply
  • Jonna Post author

   Vad roligt att du följt bloggen så länge! Vilken trogen läsare du är 🙂
   Så glad jag blir att du röstat nästan varje dag på mig. Det betyder SÅ mycket.
   TACK!! ♥

   Reply
 9. Caroline

  Nu har även jag röstat! Jag brukar inte engagera mej i liknande händelser annars men du är så unik att jag inte kunde låta bli. Du inspirerar med din egenhet och jag blir fascinerad av ditt sätt att leva ditt liv. Så olikt mitt eget. Dina bilder ger mej inspiration till mina målningar. Hoppas att du fortsätter att följa dina drömmar. Skickar en kram fast vi inte känner varandra.

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åhh så fint skrivet Caroline. Tack snälla för dina fina ord, och tack för att du röstat trots att du inte brukar engagera dig så. Det betyder verkligen jättemycket 🙂 Och vad otroligt glad jag blir o höra att mina bilder kan ge dig inspiration! Skulle vara roligt att se dina målningar någon gång 🙂 Skickar en stoor kram tillbaks! ♥

   Reply
 10. Mummi

  Röstat varje dag, du är ju så värd det för all inspiration o glädje du sprider så generöst!
  Jag har försökt läsa fler bloggar men inte “fastnat” för någon annan, DU ger allt av det
  “äkta” i livet som betyder så mycket, naturen och den jordnära livsstilen. Och alla dina
  bilder är ju så otroligt vackra och så mycket känsla i dem! För mig är du en klar vinnare!
  Stor o varm kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack snälla du! Du skriver alltid så otroligt fina kommentarer och jag sitter bara här med ett stort leende när jag läser dina fina ord ♥ Tusen tack för att du röstat varje dag!! Så snällt av dig!!
   Massor av kramar ♥

   Reply
 11. Veronica

  Jag har äntligen röstat på dig, allting strulade senast jag försökte. Min sambo träffade dig på ett seminarium (heter det så?) i Finland för några år sen och blev så inspirerad av dig och sedan dess har jag följt dej och din resa. Så inspirerande och naturlig du är, bor själv i den finländska skärgården utan fast förbindelse till fastlandet (annat än färja )och kunde inte trivas bättre. Blev längre denna kommentar än tänkt men lycka till, håller tummarna för dig!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack för att du gav det ett nytt försök!! Och vad roligt att din sambo träffade mig i Finland. Kanske var det föreläsningen jag höll på Hanaholmen? 🙂 Så kul att du följt min blogg sedan dess! Låter helt underbart att bo ute på den finländska skärgården!! Kan tänka mig att du trivs där. Tusen tack för din fina kommentar! Kram på dig ♥

   Reply
  • Jonna Post author

   Åh men tack Nicklas!! Vad glad jag blir!! Och jaa jag förstår att man inte kan hålla koll på att rösta varje dag ♥ Är tacksam om någon ens orkar gå in och rösta en gång. Så tusen tack Nicklas!! ♥

   Reply
 12. jane

  Röstat! håller tummarna för dig!

  Vi är många här i Finland som hejar på dig! (om du inte känner till så är vi ju ca 300 000 FINLANDSSVENSKAR i Finland, som alltså har svenska som modersmål, vi får nog lääära oss finska från trean i skolan, men väldigt många av oss lever våra liv helt och hållet på svenska och många kan knappt finska…) Så här sitter jag i en röd stuga på,andra sidan “potten” och håller tummarna för dig!!!

  HEEELT UUUUNDERBAR blogg som ger oss läsare en RO I SJÄLEN!!!

  All lycka till dig!

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åhh vad roligt att få röster från Finland!! Tack snälla för att du hejar på mig från andra sidan “potten” 😀 😀
   Har sett att jag har en del finlandssvenskar som läser bloggen och jag tycker det är så roligt! 🙂 ♥
   Och tack för dina fina ord också!! Så glad att du gillar bloggen. TACK för att du röstar ♥ Kramar

   Reply
 13. Rebecca

  Good luck Jonna. Love your blogs and all your beautiful pictures and vidoes and your “Kulning” videos!!!

  Reply
  • Jonna Post author

   Thank you so much Rebecca!! Im so glad you like my blog, pictures and kulning videos 🙂 I will soon share a new kulning with you 🙂
   Hugs ♥

   Reply
 14. Bysse

  Röstar varje dag, både på datorn och mobilen. Det har blivit rutin nu.
  Du kan hälsa Johan att jag också har jobbat på Husumfabriken (i 40 år)
  numera pensionär.
  Kramar Bysse.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh tack Bysse!! Så himla fint av dig att du gjort röstningen till en rutin 🙂 Det gör mig så otroligt glad!!
   Åh det ska jag hälsa Johan!! 🙂 Kramar ♥

   Reply
 15. leif

  Du är vacker som en Skogsjungfru stigen ur dimhöljda skogar. Med den outfiten du förtrollar alla .ingen slår dej,du tar hem det för dej dom alla falla.

  Jag röstar,…….

  Reply
  • Jonna Post author

   Vilka vackra ord Leif!! Tack snälla. Och tack också för att du röstar på mig.
   Kramar ♥

   Reply
 16. Marie

  Kunde inte låta bli att lägga en länk till dig på forumet, Vi som gillar skogen och naturen, hoppas det får stå kvar, vill tipsa alla om dig, den fantastiska person du är och all inspiration du ger till oss alla! 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Men ÅHH vad glad jag blir o höra det ! Så fint av dig ♥ Tusen tack för dina vackra ord.
   Kramar ♥

   Reply
  • Jonna Post author

   Åh men det gör inget, du har ju iaf röstat två gånger!! 😀 ♥ Och det betyder jättemycket.
   Tack snälla!!! Kramar ♥

   Reply
 17. Gabriella

  Jag har röstat nästan varje dag. Någon gång har jag tyvärr glömt. Jag håller tummarna stenhårt och även o du inte skulle vinna så är du en vinnare i mina ögon!

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack snälla Gabriella för att du röstat så ofta!! ♥ Blir jätteglad o höra det 🙂
   Och tack, så fint skrivet också ♥ Kramar

   Reply
 18. Frida

  Du har fått min röst varje dag sedan jag fick reda på att du var nominerad:). Lycka till, fina Jonna, och tack för all inspiration!

  Reply
 19. Tuva-Lena Bodin

  Jaa då, klart vi röstar! 🙂 Och varför då då? Jo för att du är bäst förstås! 🙂 Lycka till Jonna! Och även om du inte skulle vinna omröstningen så har du alltid berört människor – och det på ett sätt som är unikt idag. Din blogg blir inte bättre för att du vinner, den är fortfarande vad den är; en källa till glädje och inspiration för alla oss som besöker den. Man blir glad av den helt enkelt. 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh…blir rörd av dina vackra ord. Tack snälla Tuva-Lena. Det betyder så mycket ♥ 🙂
   Det värmer verkligen i hjärtat att läsa vad du tycker om min blogg.
   Massor med kramar ♥

   Reply
 20. Peer

  Dagens stemme avgitt! Så morro det hadde vært om du vant! Og jeg ser gjerne hva du skal ikle deg til festen🙂 Jeg hadde en kommentar til morgenbloggen din (med nydelige bilder foran varmen) med et spørsmål til deg. Hadde vært fint å høre svaret ditt, om du ville ta bryet… Natti😘

  Reply
 21. Lars 8463

  Du har min röst, för att din röst!
  ska höras högre i dagens mediabrus.
  För att få se världens gladaste vinnare!
  Kram.

  Reply
 22. Anonym

  Hej Jonna!Du är så inspirerande och vacker!Du lever min dröm!Jag håller på att bli gammal nu och allt känns försent…Hoppas du vinner!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack för dina fina ord!! ♥ Och åhh vill bara säga till dig att det inte är försent ♥ Vill att du ska få leva din dröm ♥
   Kramar!

   Reply
 23. Linn

  Tyvärr går inte mina röster till dig Jonna utan Therese Lindgren. Utan tvekan. Varför? för att hon är rakt igenom äkta & inspirerande. En gång i tiden var du själv det men numer bara desperat? Du snackar till och med om efterfesten du som inte ens gillar sånt? Tyvärr Jonna, äkthet vinner ALLTID!

  Reply
  • Jonna Post author

   Okej tack för din ärlighet. Jag tycker Therese Lindgren är fantastiskt duktig och inspirerande också, så jag förstår ditt val. Följer henne på youtube och älskar hennes ärlighet och personlighet.

   Dock tycker jag att slutet på din kommentar var elak och hård. Desperat och oäkta? Du får givetvis tycka precis som du vill, men jag är alltid mig själv och kan inte vara något annat. Och hur vet du att jag inte gillar efterfester? Ser fram emot den så enormt mycket! Går nästan aldrig på fest, och ust därför uppskattar jag det extra mycket nu! ♥

   Reply
   • Ninni

    Vissa människor förstår inte att man kan gilla många olika saker precis lika äkta trots att de är totalt olika saker! Du verkar inte alls desperat eller oäkta, bara glad över nomineringen och exalterad att få gå på gala 😀

    Reply
 24. Cornelia

  Jag har röstat varje dag i båda kategorierna! För att jag tycker att du är så värdig att vinna dom! Så mycket inspiration jag fått under flera år av din blogg. Du tackar oss så ofta Jonna. Fast det egentligen är vi som ska tacka dig! <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Men vad fint skrivet Cornelia…!! Ja jag vill verkligen tacka er för det är ni läsare som gör den här bloggen så levande. Allt vackert ni skriver. Det blir så kärleksfull stämning och jag älskar det. Och det har jag er att tacka för!
   Tack snälla för att du röstat varje dag i båda kategorierna! Det betyder SÅ mycket. Kramar ♥

   Reply
 25. Jennie

  Jamen självklart! Det är alltid en fantastisk upplevelse att gå in på din blogg. Läsa dina vackra ord och se dina häpnadsväckande bilder. Jag blir varm i hjärtat varje gång. 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh tack Jennie!! Vad glad jag blir att du upplever min blogg så! Det gör mig SÅ glad 🙂
   Och tack för att du röstar! Kramar ♥

   Reply
 26. Tove Janitzky

  Röstat och njutit av ditt liv i Grundtjärn. Av Dina förtjusande bilder. Och alltid lika förvånad över Din förmåga att hitta nya subjekt / infallsvinklar och ge – Inspiration! – 🙂

  Reply
 27. Ninni

  Jag röstar varje gång jag läser din blogg! Du är verkligen min inspiration det här året!
  Du har nog ganska stora chanser hoppas jag, jag har inte sett någon annan “stor-blogg” få lika många kommentarer som du alltid får 🙂

  Reply
 28. Sandra

  Nu har jag också röstat. Bättre sent än aldrig. Och jag slogs av vilken udda fågel du var bland alla andra nominerade. Som en vacker, vild svan i en flock sparvar där den ena knappt går att skilja från den andra.

  Så extra fint att du då till slut valde en outfit som verkligen representerar dig! Hoppas du får en fantastisk kväll!

  Ps. Missförstå mig inte. Det är inget fel på sparvar.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.