Mycket på gång

Hej på er!
Jag vet knappt vart de här senaste dagarna tagit vägen, dom har bara rusat förbi och jag har haft så mycket att göra att jag inte ens haft tid att blogga. Jag brukar inte bli stressad så lätt men dessa dagarna har jag faktiskt känt mig sådär jobbigt stressad. Och jag undrar verkligen varför jag skulle börja renovera hallen mitt i allt? Jag har ju egentligen absolut inte tid att göra det nu. Men men, vad är livet utan utmaningar? 😀
Så fort jag får lite bättre ordning på allt så kommer det att bli bättre.

Idag har det varit en ganska stor dag för mig. Det var min första dag på jobbet!  Jag har ju inte berättat för er än vart jag fick jobb, så det kanske är dags att göra det nu 😀 Jag har fått jobb på den lilla lanthandeln i Myckelgensjö! Kunde verkligen inte önska mig ett bättre jobb nu, det är ju både nära och väldigt roligt! Det är så mycket roligare att jobba i en liten matbutik på landsbygden än i ett stort varuhus i storstaden. Här blir ju allt så mycket mer personligt, och man lär känna alla människor som kommer och handlar eftersom de alltid kommer tillbaka : ) Det var mycket att lära in idag, speciellt det med att stå i kassan. Det är mycket man ska tänka på! Men efter några gånger kommer det nog bli bra 🙂

Nu ska jag gå och ta en dusch och sen sova. I morgon ska jag upp supertidigt och fortsätta med min halvklara hallrenovering. Skriver mer i morgon! 😀
Puss o kram på er!

Här jobbar jag nu, i den mysiga lanthandeln i Myckelgensjö!

När jag kom hem blev det nästan storm, med regnskurar och blåst. Men det varade bara i några minuter, sen sprack det upp och himlen blev så vacker och ljuset så fint! 🙂

Ute i kvällssolen

Det blev en vacker regnbåge över Grundtjärn

24 Kommentarer på “Mycket på gång

 1. Ulla

  Grattis till jobbet! Så roligt att jobba i den härliga lanthandeln, har aldrig varit där men anar miljön:)

  Reply
 2. Fotograf Annie

  Vad roligt, vilket bra jobb du har fått, jag gillar verkligen lanthandlar 🙂
  Jobbigt att du har stressigt, men det kanske är bättre det än att inte ha någonting alls att göra… 😛

  Reply
 3. sara

  Grattis Jonna 🙂
  Ser sååå mysigt ut med nya jobbet. Väldigt vacker regnbåge också, naturen kommer liksom till sin rätt hos dig:)
  Lycka till nu med alla projekt du har,
  inte är de långrandigt attbo på landsbyggden inte

  Reply
 4. Kalle ,BALL,

  Hej på dej Jonna ,Storm i går vi hade storm och strömlöst hela natten.Inte så många mil från dig,Fågelvägen vi eldar ochså med ved.Kul med jobbet, vi brukar handla där ibland,du får det snyggt i hallen. PS – Vi mista ochså våran vovve, en lös hund skadade henne så svårt att vi fick ta bort henne mycket jobbit.Ha en bra dag.Kalle Ball.

  Reply
 5. Elly

  Vad BRA!
  Jag har tänkt de tankarna att de borde erbjuda dig sommarjobb,”turistchef” som du är, men det är ju bra om du kan jobba lite extra redan nu.

  Reply
 6. Liza Kuhlin

  GRATTIS!!! till Jobbet. Å arbeta i en lanthandel känns genuint på nåt sätt å inte minst å få vrida tiden tillbaka på nåt sätt. Ja du Jonna ..de e nog så långt ifrån stress man kan komma i “dina trakter.” Mysigt å för min inre syn hör jag knarret från ett gammalt plankgolv å hur de sprakar i en eldstad nånstans. Säker på att ja också både “ser” å hör spinnet från en kissekatt som ligger i fönstret å myser. Längtar ibland bara efter å verkligen höra tystnaden. Långt ifrån spårvagnar å långa bilköer, avgaser å väsen, stressade människor som springer som skållade råttor åt olika håll. Dom flesta med mobil i handen för man “måste” ju va uppkopplad 24 timmar om dygnet. Eller hur? Tiden vi lever i e något skruvad om man så säger. Snart får du sitta på din farstutrapp å njuta av våren. Tänk då på mig. Hälsa alla dom ja känner å även dom andra *S* Take care Kram Elisabeth

  Reply
 7. Christer

  Men vad härligt att du har fått ett jobb i dessa tider. Jag hoppas du kommer att trivas med att jobba i en butik.

  Reply
 8. Sara P

  Låter som ett perfekt jobb! Du kommer att lära känna alla som bor i närheten och säkert locka en och annan ny kund, kan tänka mig att du är lite kändis nu efter alla fina reportage i media. Stort Grattis!

  Reply
 9. Julis fulis

  Åååh va mysigt att få jobb där Jonna (: Jag försöker peppa Linda och Helena att vi ska ta en sommartripp upp till dej och stugan och vovven!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.