När gammalt får nytt liv

Hej på er!

I söndags åkte jag till Junsele på eftermiddagen för att besöka Elaine Callicoat och Mattias Danielsson som hade öppet hus i den gamla prästgården där dom bor. Hela nedervåningen är bland annat en butik för helt fantastiska vintage kläder. Om ni minns så var jag och Johan där i somras när det var nattloppis i Junsele. Det var första gången jag besökte dom, och Elaine och Mattias hade alldeles nyligen flyttat till Junsele från Stockholm tillsammans med sina två barn Vera och Elis. När jag träffade dom blev jag helt lyrisk över deras härliga energi och deras mod att våga ta steget att flytta och starta upp något här uppe i en liten by där det är vanligast att folk flyttar ifrån. Det är precis sådana här människor som behövs här uppe! Nytänkande, friska själar som är sugna på livet och vågar riskera lite för att bygga upp ett liv på en ny plats där hjärtat vill leva.
När jag åkte dit i söndags hade mörkret redan börjat falla. Men den gamla prästgården lyste så vackert upp i mörkret.
Här är jag tillsammans med Elaine och dottern Vera. Det var så roligt att träffa dom igen! Och WOW, det var nästan jobbigt att se så mycket fantastiskt fina kläder från förr! Senaste åren har jag blivit allt mer intresserad av just vintage kläder. Även gamla möbler, och ja…allt som är från förr har egentligen alltid intresserad mig så mycket mer än det som är nytt. Jag hittade såklart några julklappar åt mig själv! Bland annat den här röda klänningen som jag har på mig på bilden. I somras så köpte de en otrolig samling med kläder från en kvinna i Ramsele. Det är kläder från 50-talet till 70-talet men det är helt orörda och som nya. Kläderna jag köpte kom alla från Ramsele, för jag verkar ha precis samma storlek som den kvinnan hade.

För er som är intresserade, så har jag hört att Elaine kommer ha öppet i mellandagarna. Hon har också en webshop “Vintage by callicoat” där några av kläderna finns att köpa.
Och förutom detta, så fick jag i söndags reda på att hon även är en diplomerad Art Neuroterapeut och bland annat gör en slags mjukform av Kiropraktik och andra kroppsbehandlingar. På hennes hemsida “Din Egen Resa” kan man läsa mer. Jag blev så chockad och positivt överraskad för jag hade ingen aning om detta. Och plötsligt fick jag komma in i ett helt otroligt vackert behandlingsrum! Det kändes nästan som det var meningen att jag skulle få se det just då. För senaste tiden har jag nästan haft som en stark längtan efter att få uppleva någon slags massagebehandling. Jag har nämligen aldrig någonsin varit på något liknande och fått massage eller någon typ av behandling för kropp och själ. Det ska jag unna mig i början av detta året. Det känns som det verkligen, verkligen kommer i rätt tid.
Nu tänkte jag visa upp kläderna jag köpte i söndags! Jag är SÅ glad att jag fick tag på just dessa plagg. Men först tänkte jag visa upp hur vardagsrummet ser ut nu. För nu är det klart! Sist jag visade bilder så var ju halva vardagsrummet belamrat med saker. Men efter att jag och Johan spenderat några kvällar här uppe så är det nu äntligen färdigt!
Det känns fortfarande lite overkligt att vi har en soffa! Vi har knappt suttit i den än. Dels för att vi inte riktigt haft så mycket tid till myskvällar, men också för att min hjärna liksom inte vant sig vid att vi nu har möjligheten att sätta oss i en soffa. Men ÅH vad glad jag blir varje morgon när jag kliver upp och går igenom detta vackra, ljusa rum med den gosiga soffan.
Nu är även andra sidan av rummet städat och fint. Vi har satt dit en bokhylla och den gamla fåtöljen som vi förut hade i köket! Det är verkligen hela familjens favoritfåtölj så det kändes bra att vi fick plats med den här uppe istället nu när vi ställde en kökssoffa i köket.
Den här vedlådan kanske ni känner igen? Den hittade vi i ladan när vi städade där i somras. HÄR kan ni se lite bilder från det och även några bilder när vi påbörjade renoveringen med vardagsrummet. Tanken var att vi skulle sätta in vedlådan i köket men än så länge har vi inte hunnit det. Och sen såg vi att den passade SÅ bra här uppe i vardagsrummet. Så kanske får den bli kvar här.
Det här vardagsrummet blev finare än jag någonsin kunnat drömma om. Så ljust och varmt på samma gång. Ombonat och mjukt. Ser fram emot att spendera mycket tid här.
Det gjorde mycket att få upp en bokhylla! Innan har alla böcker legat på golvet i sovrummet. De flesta av Johans böcker har han i en bokhylla i sitt skrivrum (som jag nog kom på nu att jag inte visat bilder ifrån, det ska jag göra!!) men det känns mysigt att ha en bokhylla nära soffan så det bara är att gå hit och välja någon bok och läsa en stund.
Soffan har blivit katternas favoritplats!
Och nu till kläderna! Det här är den röda klänningen som jag hade på mig på bilden med Elaine och Vera. Den här ska jag nog ha på mig på julafton tänkte jag. Ska fira jul hos mina älskade svärföräldrar i Järved i år. Det ska bli riktigt mysigt!
Och sen köpte jag den här vackra blå klänningen, med mönster av vad jag tror är en av mina absoluta favoritblommor!! Jag kallar dom för bomullsblommor, men de heter ängsull. Ni vet dom där änglalika blommorna med små bomullstussar som växer vid myrar här uppe i norra Sverige. Jag såg inte det förrän jag kom hem och tittade mer noggrant på mönstret. Snacka om att jag blev förvånad!
Det här är nog min favoritklänning genom alla tider! Alltså, det är som om någon har sytt den till mig. Vilket kap för bara 350 spänn! Förstår inte hur jag kan ha sådan tur. Jag längtar verkligen till sommaren nu så jag kan ha på mig den här varje dag 🙂
Och sen köpte jag den här mörkröda kappan! Blev helt förälskad i den. Den kändes väldigt dyr i kvalitén. Sådär tung ni vet, och med sidentyg innanför. Också 350 spänn! WOW säger jag bara. Så när det är dags att klä upp sig riktigt ordentligt så åker klackskorna och kappan på. Tycker det blev en ganska bra matching ändå, eller vad tycker ni?
Jag har aldrig tyckt att jag haft bra koll på kläder. Mycket för att jag inte haft så jättestort intresse i det. I alla fall inte i nya kläder. Men däremot har jag mer och mer börjat tycka det är riktigt kul med just vintage. För mig ger det kläderna en själ att veta att de burits av någon annan, för kanske sisådär 60 år sedan. Och nu får de nytt liv igen. Det är så fint!
Sen har jag alltid tyckt det är roligt med kläder för mina bilders skull. Speciellt när det gäller mina mer konstnärliga eller uttänkta bilder, så har jag ofta lagt ner mycket tid på att just tänka ut vilka kläder som passar bäst till bilderna. Det är viktigare än vad många tror. Kläderna man har på sig kan ändra hela känslan i bilden. Och har man kläder som på olika sätt matchar färgerna i omgivningen så kan det bli så otroligt fin effekt. Därför har jag under åren samlat på mig mig många olika klänningar och kläder som jag tycker passar till mina naturbilder. Har fått några önskemål om att visa upp dessa och berätta vart jag köpt dom, och det ska jag faktiskt göra i något inlägg framöver!
Nu längtar jag tills jag får gå på fest i mina “nya” kläder och dansa så min ängsull-klänning blåser upp sig sådär fint när man snurrar!

Oj vilket långt inlägg det här blev såg jag nu! Men det kanske är bra att ta igen lite eftersom det varit sparsamt med bloggandet senaste tiden.  Tack för att ni alltid är så fina och för att ni alltid finns kvar här och återkommer till bloggen, även de tider när de inte är lika mycket kreativitet och aktivitet här. Det betyder så mycket.
Hoppas nu har en underbar vecka allihopa! KRAM på er ♥

60 Kommentarer på “När gammalt får nytt liv

 1. Anonym

  Thank you, Jonna, for a wonderful heartfelt blog! I’m truly enjoying them! My best friend and I used to take our children, 5in all, she has two adopted and I have three, to this wonderful thrift shop in Lovell, Maine where we would go to camp! The kids could get a bag full of clothes for a dollar! We had so much fun!! Our kids are all grown now, but the memories live on and you encourage them!! Btw..what is 350 bucks in USA currency? Not dollars?!?

  Reply
 2. Ina

  Wow!
  I love this vintage clothing. It’s just beautiful!
  Also your living room looks sooooo cozy and comfortable, I hope you’ll have more time to just sit on the couch and chill in the future! 🙂

  Reply
 3. emblas.se

  Superfina klänningar du hittat!!
  Själv handlar jag i stort sett aldrig kläder (har samma som jag haft i typ 10-15 år..) Så i år har jag bestämt mig för att faktiskt gå på mellandagsrean här i Uppis och försöka fynda lite, no matter what! ^^ Känner lite som du, att klädintresset är ganska svalt, men ibland hittar man det där speciella plagget som är mer än bara ett plagg – och då blir det ju faktiskt lite skojigare! 😀
  kram
  Emma

  Reply
 4. Anders

  Jag brukar säga att kläder inte spelar så stor roll för en skönhet, men de här klänningarna du har på dig… Det tar saken till en ny nivå, det slår allt jag har sett på en mannekänguppvisning i “modern tid”… God jul på dig och de dina!

  Reply
 5. Rick

  Jonna, that living room came out great. The vintage clothing looks great on you. Sure sounds like you found a nice place to visit.

  Reply
 6. Sofía

  Loved reading you again Jonna!
  ABSOLUTELY LOVE that dresses, the truly suit you and yeah! That decades have something special, bringing to life that essence again is so beautiful!
  Really delighted with your living room, love the decoration! It gives me so much inspiration

  It is always a pleasure reading you in the blog whenever!
  Thank you for sharing your beautiful life with us, WARM HUGS and Merry Christmas for you and your beloved ones
  With love,
  Sofía

  Reply
 7. Tiffany D. Davidson

  Jonna, what a lovely post this is!
  Your room is so comforting and bright! A perfect depiction of Scandinavian design.
  I like the tales of the different ways people are going about making money in this remote area. I am trying to figure this out, as well, here in a very isolated part of northern America. I wrote about this on my professional blog just yesterday actually, you might enjoy to read?
  https://www.tiffany-davidson.com/blog/2017/12/20/web-design-the-wilderness-a-personal-story

  Thank you for sharing parts of your life and I hope you are feeling much better. Happy winter solstice to you! The longest night of the year. Are you familiar with the Icelandic word skammdegisskugar? I just learned of it. Apparently it means literally, “shadows of the short days”; metaphorically, the darkness that can be cast into both land and spirit by deep winter. I love that.

  Reply
 8. Ulrika

  Kläderna är så fina! Speciellt den röda kappan och den blå klänningen, det ser verkligen ut som att den är sydd just för dig! Älskar också Rupi Kaur!! Har funderat på att köpa hennes bok mjölk och honung, eller hennes nya the sun and her flowers. Följer henne på instagram, hon tar väldigt fina passande bilder till hennes bok också!

  Reply
 9. Celina

  😍 den blåa klänningen alltså!! Vilket KAP! 😄
  Och så kul att ni fick ett så mysigt vardagsrum 👏💜

  Reply
 10. Johanna & P

  Vilket spännande ställe! Dit skulle jag också vilja fara, kanske kan bli i samband md Urkult =) Jättefina plagg du hittade bland allt det vackra! Och vilket lugnt och fint rum ni fått, det behöver man ha. Vi hade inte heller något vardagsrum o soffa första åren här, till vi byggde ett sovrum en trappa upp. Så nu njuter vi desto mer av den fantastiska designesoffan med paisleymönster som vi hittade i en bortskänkesgrupp på Fb,,, Ps du har väl inte missat att det är vintersolståndet idag!? Nä tänkte väl det, kramar! <3

  Reply
 11. Lindan

  Wow!! Alltså, du passar ju i ALLT….!! Du har verkligen en riktig “modellkropp”!! 😮 så fina kläder du hittade! Haha…det var det första jag såg – att det liknade “bomullsblommor”….Skumt att du inte lade märke till det (men det gjorde du säkert undermedvetet… 🙂 )
  Sån himla tur att den där kvinnan verkar ha haft PRECIS din storlek…Klockrent ju!! 😀 (y) (y)

  Ert vardagsrum ser såå mysigt ut….! Det är något med färgerna och ljuset som gör att det bara vibrerar av harmoni och “mys”…..:) Hoppas ni får tillfälle att chilla där lite snart!!

  Här är en hektisk kväll..ganska nyss kommit hem från jobbet, och ska nu fixa till en klänning (ska “göra om den lite”) att ha till jul! Och sedan borde jag även måla klart en tavla som jag eventuellt tänkte ge bort som julklapp….Men vill helst ha dagsljus till det, så får kanske vänta till lördag….Sedan ska jag baka världens godaste “frö-knäckebröd”…med mera…..Fast kanske blir det imorgon. Då ska jag även griljera skinkan, och äta julens första skinkmacka!! Det är DÅ julen börjar! Och en god julöl till… :p Och lite julmusik….Mumsfillibabish!! :p 🙂 Men svårt att hitta rätta stämningen när det är barmark och fult ute… :/ Får väl dregla lite över dina vackra snöbilder…!

  Nu måste jag fortsätta med julstöket här…!! Kraaaamar i stora lass!! <3

  Reply
 12. Jeanette

  Den blåa klänningen var ju himla vacker och du passade i den jättebra! Fin röd kappa också =) /Jeanette

  Reply
 13. Lilly Marie

  Vardagsrummet blev mycket fint men ändå får jag en känsla av ett gammaldags barnkammare så det är möjligt de har haft det till det förr?
  Fina kläder, det är kul att fynda ☺

  Reply
 14. Erika

  Ditt inlägg gav mig inspiration till att leta efter mer vintage-kläder, särskilt klänningar! Den blå klänningen var ju hur fin som helst och jag älskar klänningar som är nästan nere vid knäna och gärna vida kjolar, vilket ju var standard “förr i tiden!”

  Helt ärligt så märker inte jag av att det inte är “lika mycket kreativitet,” så upplever inte jag det. Varje gång jag ser att du skrivit ett nytt inlägg så ser jag till att skaffa mig tid att sätta mig i soffan med en stor kopp té och bara mysa. För det är så det känns att läsa din blogg; som om jag har ett mysigt samtal med en nära vän! ❤️

  Reply
 15. Therese

  Hi Jonna!
  I love your new clothing purchases, they were tailor made just for you! You look like a character in a movie in that beautiful blue dress and coat, but I can’t think which movie at the moment. Lucky you have a new place to travel to close by to buy more vintage clothing from again!
  Your livingroom came out just perfect. You, Johan, and your animals will get much use out of this room. It is just beautiful!❤

  Reply
 16. PJ:s byffé - från by till fe

  Vau, ett nytt grepp i bloggen, både outfit (så har jag lärt mig att det heter) och heminredning på samma gång. Riktigt snyggt blev det där uppe på vinden. Säger ni också så, vinden om övre våningen? Och målningen som passar så bra i trappan! Den både är en brytpunkt och ger det ljusa ännu mera kraft.

  Inte för att mode, och då speciellt kvinnligt mode, är min starka sida men jag kan inte annat se än att du fått tag i riktigt snygga plagg till ett bra pris. Vintage är verkligen inne, något som är förbehållet kvinnor. Vi manfolk får hålla oss till nyproducerat. Hon med bloggen “Bland skog och hav” i grannbyn eran bar också upp sådana kläder väldigt bra. Du vet vem jag menar. Fast nu har hon bloggpaus.

  Reply
 17. Evy

  Ja som många ovan säger: Wow för den blå klänningen :D. Men den röda kappan – den skulle jag inte säga nej till. Helt underbar ju 🙂 . Har en röd kappa men den har krympt i garderoben … Och nu har jag inte hittat någon ersättare till den. Synd du hann före 😉

  God Jul till dig och din Johan från mig/ Evy

  Reply
 18. sandrajunhammar.se

  Men ååh! ♥ Kläderna var verkligen jättefina och vardagsrummet lika så. Det blev verkligen både ljust och ombonat på samma gång, precis som du skriver.

  Håller med dig om att det ofta är en helt annan känsla (och kvalitet) på gamla saker, oavsett om det gäller kläder, möbler eller något helt annat.

  Spännande med ett inlägg om dina ‘fotokläder’ framöver!

  Ha en fin kväll! Kramar ♥

  Reply
 19. Märta

  Alla tre plaggen var superfina men kappan är nog min favorit. Vilka fynd, precis som du skriver. Det går inte att hitta så fina kläder av den kvalitén om man inte betalar tusenlappar. Det är ju så roligt också att ha något unikt, något som ingen annan har. Varför lyckas jag aldrig göra sådana här fynd? 🙁

  Reply
 20. Dixi Wonderland

  Va roligt att du hittade så fina plagg för en så bra summa pengar 😀 Jag är duktig på att sälja gamla kläder men att handla second hand är inget för mig. Jag är för vidskeplig för det men jag älskar att kunna sälja mina kläder och låta någon annan få ge dom nytt liv 🙂 Har verkligen saknat dina uppdateringar så detta inlägget var efterlängtat och du får gärna göra ett inlägg om kläder. Tycker det var väldigt intressant att läsa 😀

  Reply
 21. Lovisa

  Så himla mysig vindsvåningen blev! Vilket ljus, det ser så himla inbjudande och hemtrevligt ut! Och du ser fantastisk ut i dina nya kläder, de passar ju dig perfekt! Nästan som om de vore gjorde just för dig 🙂

  Hoppas att du får en riktigt mysig jul! 🙂

  Varma kramar <3
  / Lovisa

  Reply
 22. Valerie

  Dear Jonna:
  Merry Christmas to you, Johan, and all!
  The living room is so beautiful. I love vintage clothing, too. I always remember a time when we lived in the Azores, about 1958, and we went to a party at the officers’ club. My Mom wore a silk dress that she had made, blue sprays of flowers on midnight blue, red lipstick, red nails, strappy high heels, and her auburn boufant flip hairdo. I just remember her taking me to the powder room and thinking how glamorous she was! ❤

  Reply
 23. Tuva-Lena

  Vad är väl en bal på slottet när man kan svänga runt i nygamla kläder i sitt nyrenoverade vardagsrum! 🙂 Du ser helt fantastisk ut, som tagen ur en Åhlén & Holm’s katalog från 50-talet! 😉

  Reply
 24. Lucyna

  Wow, Jonna! You look so lovely and happy in your new clothes! I love the way you share your joy with your readers and I feel very happy for you. I wish you a long, warm summer next year so you can wear your pretty blue dress as long as you want! Also, many happy moments in your cosy living room!!! Hugs from Bristol 🙂

  Reply
 25. Monzas

  Det är så himla roligt att här, på din blogg, få se vad Elaine gör. Jag har haft Elaine som chef och hon en suverän sådan.
  Bägge klänningarna och kappan är jättefina, blir lite avundsjuk på dig som kan åka och handla hos Elaine.

  Reply
 26. Victoria

  Being a Cancer you resonate with what is old and vintage. Also you show a deep connection to family and ancestores but especially to your mother. The vintage clothing was very well selected.

  May the light of the returning sun illuminate your path. Happy Solstice.

  Reply
 27. Lars 8463

  Gomorgon mysiga du
  Mysrummet känns så mysigt.
  Förstår att det känns som en dröm.
  Stå med visioner nere i hallen.
  Ta ett trappsteg i taget
  För att tillslut
  Stå i drömmen som blev verklighet.

  Ska ni bort någon gång och behöver
  en soffvakt.
  Är det bara att höra av er.
  Jag kommer att “vakta” den NOGA!
  (det ser bara ut som jag sover
  när jag ser ut!)

  Allt (lite) som bor i min garderob
  är opraktiskt, för fest och dans.
  Tycker du är fin i långkallingar
  och färgglada fötter.
  Så du ska nog inte läsa mina “råd”
  när det gäller kläder.
  Men innan jag läste texten
  tittade jag på bilderna.
  Och bilderna på den blå
  kändes “rätt”

  Rätt kläder för bilden ÄR viktigt
  För dom ger känsla i “Betraktaren”

  Hoppas du och Johan
  Snart får dansa
  i festens virvlande blommor.

  Varm kram

  Reply
  • Erika. F

   Lars 8463 – Önskar Dig en riktigt God Jul
   med orden här under som jag skrev för några år sedan. 🙂

   Stjärnstoft snöflingor granbarrsdoft
   pepparkaka glögg russin och mandel
   nyhuggd ved från öppen spis det sprakar
   värmer mot utsträckt hand
   från kylslaget väder utanför

   I hörnet intill står tomtefar
   luvan hans lite nedtryckt över ena ögat
   kanske han tro han ej syns
   där i vrån i rummets inre del.
   som väver in värme och intryck

   Den euforiska känslan infinner sig
   när allt för en stund blir alldeles stilla
   röken stiger genom skorsten
   ringlar iväg upp mot sin rymd över jorden
   bildar osammanhängande mönster
   far iväg och blir till ingenting.
   mot mörkret som föll över sin dag.

   Reply
   • Lars 8463

    Erika. F
    Jag kunde inte hålla mig!
    Så nu har jag öppnat ALLA!
    ordklapparna du gav mig!
    och dom passade ALLA!

    För dom var vävda
    av värme och intryck

    TACK!!!
    För att du tog dig tid
    att ge mig av din tid
    Den längsta kramen jag fått
    Den största ordklappssäck
    jag öppnat!!!

    Min säck är inte så stor
    men den är vävd
    av värme och intryck
    Och kramen är lika lång!

    VARM KRAM

    Reply
 28. Anna

  Otroligt fina kläder!! Min mormor var sömmerska på 40- och 50-talet, och jag har några fantastiskt fina klänningar från henne. Det är något speciellt med kläder från den eran, precis som du skriver, kappor är tyngre, kvaliteten och passformen bättre. Och man blir ju så fin!
  Jag bor i Köpenhamn men saknar den svenska skogen och mitt hus i den bakom Mårbacka, något enormt! Dina bilder gör saknaden lite mer uthärdligt, eller kanske värre för de är ju så vackra 🙂
  God jul till er!

  Reply
 29. Kristin

  Hej Jonna!

  Har följt dig några år nu och nu måste jag bara skriva min första kommentar. Så otroligt snygga kläder! De sitter ju som en smäck på dig. Hoppas du känner dig jättefin för det är du verkligen:)

  Det är så kul att få läsa din blogg och bli inspirerad. Du ska veta att när jag är ute i naturen och hittar en vacker plats brukar jag säga till min man ”nu skulle man ha tagit en sån där Jonna Jinton-bild!” Så ser jag mig själv i utsläppt hår och vit klänning där i skogen…och sen skrattar jag åt mig själv. Det är ju bara du som kan göra det så snälla fortsätt göra det du gör! Tack för allt ditt hårda arbete och för att du fortfarande är lika ödmjuk och inspirerande som du var när jag började följa dig <3

  Reply
 30. Magnus

  Så fint vardagsrummet blev! Det enda jag saknar i inredningen är ett litet bord, eller kanske en pall, att ställa kaffekoppen på. 😉 Något litet och smidigt som lätt kan flyttas mellan fåtöljen och soffan.

  Den där blå klänningen kan inte ha varit sydd till sin förra ägare. Det syns ju lång väg att den alltid varit avsedd för dig. Ni passar ihop perfekt! Och så den röda kappan som pricken över i:et. Johan, nu får du fixa någon tjusig, samtida “outfit” så du matchar din vackra tjej!

  Reply
 31. Rosine Ramspeck

  Terrific!
  Congratulations on this success!
  Många, många tack för allt också postkontoret.
  God Jul!
  Manfred og Rosi :-))

  Reply
 32. anette.lärjedal

  Må gott Jonna, glöm inte vad du gått igenom. Gammla kläder eller annat, inget fel. Jag tycker du ska fortsätta med det du gjort tidigare. Nån gång kanske att du blir ambassadör för ” byn ” glöm inte varför du flyttat. Allt från mig sagt med välmening. Önskar er God Jul Anette i Mölndal

  Reply
 33. Malin

  Superfint vardagsrum och ljuvliga kläder! Vilka kap!! Men du.. tavlan i trappen? Snälla visa!! Såååå nyfiken! Älskar dina tavlor ❤️

  Reply
 34. Jan

  Hi Jonna !!! Oh my, I love those vintage dresses from 30s 40s and I know what you mean about vintage furnitures !!! Love them. Wayfair has them – living room, bedroom etc. Can’t wait to buy them… Your living room is so cozy and beautiful !!! Even your cat love it ❤️
  Wow wow and your friend’s store are awesome !!!
  Enjoy reading your blog and hey you have another skill, fashion model !!! 😀
  Warm hug ❤️❤️❤️
  Chees ~ Janet

  Reply
 35. Sofia

  Fantastiskt snyggt – både vardagsrummet och dina nya klänningar! Hade faktiskt tänkt önska ett inlägg om dina kläder. Inte bara om de effektfulla klänningar du brukar ha utan även vardagskläderna, t ex dina stickade tröjor. De ser så naturliga och sköna ut! Undrar också var den grå “ponchon” du har i bannern kommer ifrån och dina näbbstövlar. Allt du har är fint. 🙂 God jul!

  Reply
 36. Gunilla T

  Hej Jonna!
  Såå fint rummet blev!
  Du är jättefin i klänning och du strålar som vanligt!
  Skor med klack och läppstift blev pricken över iet!
  Kram och God Jul!

  Reply
 37. Melissa

  Your living room looks nice & cozy! The chair gives a nice warm shot of color to the room.
  The blue dress is my favorite on you. It pairs nicely with your new coat. Looks like you’re ready for the new year!

  Reply
 38. Sara Larsson

  Vilka fantastiska kläder Jonna! Så otroligt snygga på dig och vilka fynd <3
  Vi har vår älskade sommarstuga där i krokarna så då känns ju ett besök till dom för att kika på fina kläder som ett givet utflyktsmål till sommaren!
  Och vardagsrummet, vilken dröm!
  God jul och kram!

  Reply
 39. Axel

  Nästan allt klär en skönhet,
  Den röda klänningen är som skapt för dig. Perfekt!
  Den blommiga är också mycket bra på dig.
  Men kappan bör du nog hänga undan i minst trettio år. Hehe!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.