Om tårar, bullar och livsenergi

Vissa kanske la märke till att min blogg legat nere sedan igår. I alla fall för vissa. Min domän fördes över till mitt nya webbhotell igår och det blev väl något strul med det som gjorde att det ännu inte uppdaterats för vissa. Jag fick precis igång min blogg igen när jag startade om routern nyss. När supportern sa att det kunde ta upp till två dygn kändes det som all min “nystarts-energi” försvann i en enda suck. “Inte två dygn till…det går inte” tänkte jag för mig själv. Dfter serverkraschen förra veckan kändes det just i den stunden som om jag var tillbaks i januaris motgångar igen.
Jag bara satt och stirrade på skärmen och kände mig alldeles tom. Sen stängde jag ner datorn, gick raka vägen upp i sängen och somnade med kläderna på. Vaknade inte en enda gång förrän 6 i morse när klockan ringde.

020201
Då kändes allt lite bättre. Senare på morgonen fick jag igång bloggen igen och sedan kom MW Bygg hit, snickarna som ska sätta in min nya ytterdörr. Och strax efter det kom min mamma hit med ett paket kaffe (som jag hade slut på!) och en påse med 10 (tio!!!!) kanelbullar! Jag vet inte vad som hände, men när jag fick syn på alla bullarna där i påsen så blev jag så glad att jag började gråta haha. Jag skrattade och grät i några sekunder samtidigt, och jag kände mig så himla löjlig. Om jag hade varit själv hade jag vågat gråta ut ännu mer haha. Det kändes som hela min kropp ville det. Jag känner nästan hur gråten kommer nu när jag skriver om det hahaha. (Herregud…)

020202
Mamma skrattade och jag berättade att det var precis samma sorts känsla av glädjegråt som när jag vandrade 11 mil i fjällen och kom fram till en station där vi fick pannkakor. Jag hade så ont i fötterna och var så obeskrivligt trött i hela kroppen. Jag trodde vi bara skulle få en pannkaka var, men tanten som serverade frågade “Hur många pannkakor vill du ha?“. Förvånat frågar jag “Va? Får man inte bara ta en?“, och tanten svarar med ett varmt leende, “Du får ta hur många du vill“. Varpå jag börjar gråta för det blev så mycket känslor haha. En känsla av tröst på något vis. Som en varm stor famn som bara säger “Allt ordnar sig vännen, här får du massor med bullar och pannkakor så länge“.

Japp, så stabil är jag just nu. Gråta för en påse med bullar. Men nu känns allt så himla bra och jag sitter här vid mitt skrivbord med en bulle och en kopp kaffe och utifrån hallen hör jag hur snickarna håller på att sätta in min nya dörr. Jag tror den där dörren kommer förändra hela mitt liv. På riktigt.

020205
020203
Jag fick ett jättefint och intressant mail från en kvinna som är Feng Shui konsult, och hon berättade om hur viktig just ytterdörren är i vårt hem. Det är där livsenergin chi ska kunna flöda in på ett behagligt sätt, utan hinder. Därför är just entrén till vårt hus och dörren bland det viktigaste vi har i vårt hem. Och har man då t.ex en trög ytterdörr så kan det stoppa ett flöde och få saker att tyckas gå trögt i ens liv. Och har man en dörr som inte går att öppna eller stänga alls så kan det ge sig uttryck i att man fastnar och inte tycks kunna komma framåt.

Jag anar att det säkert kan låta flummigt i vissas öron, och det gör inget om ni tycker det. Men själv har jag läst en bok om just Feng Shui en gång och det är inte klokt vad jag känner att det finns mycket visdom att hämta där. Det handlar ju om hur våra hem kan inredas på ett sätt som gör att vi mår bra och där energin kan flöda fritt. Jag är väldigt känsligt för sådant och tänker ibland enligt det jag lärt mig från boken och har tänkt på min dörr många gånger eftersom jag läst om hur viktig ingången är i vårt hem.

Så ja, nu när en ny fin dörr sätts in så är jag säker på att det kommer kännas så mycket bättre här hemma. En dörr som inte låser in mig och som går att stänga, och som håller inne i värmen i huset. Och en ny nyckel. Åhhh ♥

Nayeli undrar vad det är som händer här hemma.

Nayeli undrar vad det är som händer här hemma.

Nanook ligger ofta under skrivbordet och värmer fötterna medan jag sitter och skriver. Precis som han gör just nu.

Nanook ligger ofta under skrivbordet och värmer fötterna medan jag sitter och skriver. Precis som han gör just nu.

Nu ska jag dricka upp kaffet och gå och kolla hur det går för snickarna med dörren. Kan knappt förstå att jag i kväll kommer ha en riktig dörr att gå ut och in genom. Åh, spännande! Ska självklart ta lite bilder sedan när det är klart så ni får se när den är på plats! Önskar er en underbar tisdag. Kram på er ♥

63 Kommentarer på “Om tårar, bullar och livsenergi

 1. Hanna från Skalmsjö

  Det kan nog vara så där ibland, när det är mycket som händer. Man kan bli arg för småsaker och som du säger gråta för något som egentligen inte är något att gråta för . Men det är ju inte hela världen 😀 Så härligt men en ny dörr, hoppas på att få se foto på det snart! Ha en fin dag 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja precis, vi är nog alla mer eller mindre sådär känsliga ibland. Skönt att så många känner igen sig 🙂
   Jaa åhh det ska bli så härligt med ny dörr. Ser fram emot att visa bilder sen. Hoppas allt är bra med dig!! Kramar ♥

   Reply
 2. Louise

  Amen ååh vad du är fin. <3 Kan verkligen relatera till det där med livets bergochdalbana, och att kunna glädjas till tårar över minsta lilla. Det är underbart. Grattis till nya ytterdörren!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack fina du, vad glad jag blir att du känner igen dig i det. Och tack!! Det ska bli skönt med nya dörren!
   Kram ♥

   Reply
 3. maggie

  Jag fullständigt älskar din blogg!
  Skrattade gott när jag såg bilden på Nanouk där han trånar efter bullen …….
  Det kommer att bli bra med din nya dörr!!!
  Kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh, gör du? :’) Du anar inte hur glad jag blir!
   Och kul att bilden på Nanook kunde ge dig ett litet skratt!
   Kram ♥

   Reply
 4. Anna

  Vackert skrivet. Jag måste nog vara ännu mindre stabil än du, för jag fick tårar i ögon bara av att läsa det du skrev om pannkakorna. Och jag har aldrig ens vandrat 11 mil och kommit fram till ett ställe för att få pannkakor! Så jag har liksom inget att relatera det till. Men på något sätt blev jag väldigt berörd av just det stycket. Att bli så lättad och glad över att inse att man faktiskt får så mycket mer än man förväntat sig.
  Ser fram emot att höra vilken ny energi din ytterdörr ger dig. 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh haha men gud vad gullig du är som blev så berörd av det! 😀 Vad fint att du är så känslig ♥ Din kommentar gav mig ett stort leende på läpparna. Tack för det! Kramar ♥

   Reply
 5. Lars Granat

  En ny dörr o bullarna kommer o göra susen, de är lätt att tårarna kommer när de blir förmycket!
  Torka tårarna nu blir de bättre.

  Reply
 6. Bella

  Haha åh vad jag känner igen mig i att bli så känslosam (både över bra saker och jobbiga saker) du skriver på ett så fint sätt och det är coolt att du vågar beskriva hur du känner och inte spelar glad. Är väl därför jag älskar din blogg 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   SÅ himla skönt att så många känner igen sig i detta. Och jag är glad att du tycker om min blogg! Det värmer i hjärtat ♥
   Det är inte svårt att dela med sig av sina känslor när man alltid blir bemött med så mycket värme av er läsare. Kram!

   Reply
 7. Magnus

  Det ser ut som om du är på väg att börja skratta när du tar bilden på dig själv! 🙂
  Hoppas nu att strulet med bloggen är över för lååång tid framöver så du kan fokusera på roligare saker.
  Och du, ge Nanook en bulle! Han ser ju ut att vara lite sugen han med.
  Stor kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha ja det var jag nog 🙂
   Åh taack, ja det hoppas verkligen jag med. Ja Nanook fick lite bulle han också! 🙂
   Stor kram ♥

   Reply
 8. PJ:s byffé – från by till fe

  Vad fint att du får ny dörr! Förbättringar lite vart efter är receptet. Själv har jag nyligen skaffat mig ny spis och köksfläkt och det är också något att glädja sig åt.

  Bilden på Nayeli i trappan är fin. Skulle du göra en beskärning av denna bild som bara visade tavlorna längst till vänster, kissen i vänstra sidan, trappan i mitten och ledstången med svängen till höger/övre del av bilden tror jag också det skulle bli en bra bild där Nayeli fick en mera framträdande roll. Bara ett förslag!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh vad bra att du skaffat ny spis och köksfläkt. De måste kännas bra såhär vid det nya året 🙂
   Ja tack för tipset angående bilden. Jag tänkte först om jag skulle beskära den till en vackrare bild men så tänkte jag på alla grejer som låg i trappan så jag tänkte att “Äsh, skit samma” så fick den bli sådär. Men som du säger, det är ju en fin bild på Nayeli oavsett, så jag kanske ska göra om den lite ändå 🙂 Tack för ditt förslag! Kram ♥

   Reply
 9. made by mary

  Men fina du! jag som är sådär extremt högkänslig får tårar i ögonen själv. Känner igen mig och förstår precis känslan. Jag vågar aldrig gråta så mkt som jag egentligen skulle vilja och behöva när andra människor är med (dom skulle kunna bli oroliga då). Men det är bara sån jag är. Min fina man här hemma skojade en gång (på ett kärleksfullt sätt) att om jag inte sitter och gråter i soffan när han kommer hem, då är det något som är fel. Med det menar han att jag ofta är superglad eller bubbligt intensiv eller rörd till tårar när han kommer hem..och ibland ledsen. Men det är så skönt, jag tycker det är som var i ett sår. Att gråta trycker ut allt det där som måste ut för att själsliga såren ska läka. Hade jag bott i närheten hade jag kommit över med ngn gott från frysen, jag älskar att baka och vad bättre än att ge ngt gott bakverk till ngn som verkligen behöver det! <3 Du ska se att det kommer bli bra med den nya dörren, en nystart! Och snart är webbhotellsproblematiken fixad och du kommer då ny energi. Skit i alla problem, och gör något du mår bra av, det andra du ändå inte kan påverka är det ingen idé att stressa upp sig över.

  Jag brukar tänka på det här citatet när jag stressar över allt möjligt: "God grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference". Jag är inte direkt troende men spirituell så brukar skänka tanken till universum istället. Sen fokuserar jag på det jag mår bra av och det som går att göra något åt. Ta en kopp kaffe, en bulle..eller kanske tre ;), tänd brasan, gå och måla eller spring ut i naturen!

  kram på dig fina du

  Reply
  • Jonna Post author

   Men ååhh vad fin du är som delar med dig såhär. Gillar det där du skrev om att du ser det som var i ett sår, och att gråten gör så att såret kan läka. SÅ himla vackert skrivet.
   Och gud vad gullig du är som skulle komma med något gott om du bott i närheten. Då hade jag säkert börjat gråta igen, för dina bakverk ser ju gudomliga ut. Det är annat än OKQ8 bullar haha 😀

   Tack också för att du delade det fina citatet. Det gillade jag verkligen!!
   Kramar i massor ♥

   Reply
 10. Sonja i Norr

  Fick lite blött i ögat jag också när du berättar om pannkakorna…Kände precis hur du kände när du trodde du fick en och sen fick hur många som helst. Du är kanske samma “känselbytta” som jag 😀
  Grattis till bloggfixet, den nya dörren, dina underbara pälsklingar och för det vackra vädret! Nu kör vi!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh men så fint att du kan känna så mycket genom att bara läsa texten. Och tack, YES nu kör vi!!
   Kram ♥

   Reply
 11. Madeleine

  Åh du är så underbar människa. Så fylld av liv och trovärdighet. Tänkte genast på Yoga girls ted talk, där hon berättade att man alltid ska säga sanningen. Ni påminner mycket om varandra tycker jag. Hoppas nya dörren blir så bra som du drömmer om!

  Reply
  • Jonna Post author

   Men gud så fint sagt. Tack!! ♥ Och vad roligt, jag följer såklart Yoga girl på Instagram. Hon är så otroligt inspirerande!
   Kram ♥

   Reply
 12. Ulf

  Okej, jag tycker feng shui är ganska så flummigt, jag möblerar som jag vill, inte som feng shui eller Ernst vill. Men det ligger något i det med dörren… Har jag en ytterdörr som krånglar kommer inte min energi att fritt flöda in i huset utan en hel del av energin fastnar i ytterdörren om den krånglar. Säger feng shui något om att fixa det som ligger innanför ytterdörren, nämligen barnens kläder och skor som brukar ligga där i en hög 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack, ja nu känns det som det tekniska tagit lite för mycket tid och kraft! Nu får vi hoppas på att allt funkar som det ska 🙂
   Kram ♥

   Reply
 13. Lina

  Ska nog läsa på lite om feng shui. Känner mig så blockad. Distraherad av något och svårt att hitta inspiration.
  Vill att det ska kännas lätt att andas och en fri passage för inspirationen att flöda. Kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh ja det tycker jag du ska göra. Det finns mycket intressant att läsa ♥
   Hoppas du hittar inspirationen igen. Kramar!

   Reply
 14. Nicklas

  Vilken fin känslosam människa du är! Fick en tår i ögat själv när du berättar att du fick ta flera pannkakor och att du blev rörd över när din mamma kom med bullar och kaffe så fint! Då vågar jag och berätta att jag fällde en tår häromdagen när jag satt i mitt kök med en kopp kaffe och en semla som jag köpt:) Ja man kan bli glad och rörd för det lilla! Tror nog det kommer några glädjetårar när ytterdörren är på plats!! Kram<3

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh men vad fint att du också vågade dela med dig av din känslosamma stund. Semla lät väldigt gott!
   Kram ♥

   Reply
 15. Fanny L

  Jag tycker absolut inte man behöver skämmas för att man har kraftiga känslor! Det är ändå fantastiskt att vara så närvarande att det är möjligt att känna så mycket på grund av en bullpåse 🙂 även om det är bloggen som legat och spökat i bakgrunden, det är ju som bra att få ut sina känslor. Jag tycker inte om den här idén om att man ska vara så kontrollerad och rationell (även om jag själv ändå ofta är det), och att starka känslor skulle innebära att man är rubbad på något sätt. Att leva är trots allt för många att känna!!
  För övrigt tycker jag hemskt mycket om berättelsen om pannkakorna :’)

  Reply
  • Jonna Post author

   Så himla bra skrivet 🙂 Är glad att du tycker så!
   Och kul att du gillade berättelsen om pannkakorna haha 🙂 Kram på dig! ♥

   Reply
 16. Erika

  Detta inlägget gav mig en varm känsla inombords och jag ville bara krama dig när jag läste vad du skrivit! Du ger mig (och säkert många, många andra) så mycket med dina foton och att du berättar om ditt liv, så självklart vill man som läsare ge tillbaka när du har en besvärlig period. Tack för att du delar med dig av din vardag och dina underbara bilder! 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åhhh vad gullig du är ♥ Kramen kändes genom kommentaren kan jag lova! Tack för dina jättefina ord!!
   Kram!!

   Reply
 17. Gunilla

  Härligt med en mamma som kommer med bullar just när man behöver dem som bäst!
  Värt en liten tår, onekligen : )
  På måndag, den 8 februari, startar kinesernas nya år “the Fire monkey”.
  Då börjar Året!
  Året då man ska manifestera sin unika talang, vara sig själv, bjussa på sig själv etc.,
  ja vara sådär som du är.
  Så fortsätt så!

  Reply
  • Jonna Post author

   Vad intressant! HAde ingen aning om det. Eldapans år? 😀
   Det låter häftigt! Kanske man ska fira lite nyår då också 🙂
   Kram ♥

   Reply
 18. Fanny

  Vilket härligt inlägg! Tycker det bara känns fint att sprudla ut med känslorna. Glädjetårar och den där lättnande överraskningeglädjen är så härlig! Då är man glad och uppskattar de små tingen, de som är så viktiga! Kanelbullar haha 🙂
  Intressant det där med dörren! Feng shui och liknande asiatiska tankar tycker jag är så intressanta och jag tror västvärlden har mycket att lära därifrån, om vi vågar öppna upp oss. Fast jag vet inte hur mitt hem skulle se ut för de rätta energierna 🙂 det skulle jag vilja fixa! Får kolla upp. Du ser ut att ha det väldigt harmoniskt hemma 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh men tack Fanny!! 🙂 Ja det känns i alla fall väldigt skönt när man får ut med känslor, oavsett om dom känns bra eller dåliga 🙂
   Jaa jag håller helt med, jag tror också att vi i västvärlden skulle behöva lära lite från den kulturen. Jag skulle själv vilja lära mig mycket mer om feng shui. Kram på dig ♥

   Reply
 19. Anna

  Oh Jonna, vilken underbar människa du är. Det där med pannkakorna fick mig att gråta 🙂 det visar att du är en ödmjuk människa och tar ingenting för givet.
  Stor kram till dig och lycka till med nya dörren:)

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack Anna..! Och så gulligt att du började gråta för det där med pannkakorna. Snacka om att vara känslig och kunna leva sig in i texten ♥ Stor kram till dig med!

   Reply
 20. stefan

  Jag säger så här. Tankens kraft är stor. Om en ytterdörr går trögt, då smörjer man den, eller hyvlar av lite på de svällda träet. Men nån jävla energi blir då inte bromsad i ytterdörren oavsett vad nån finurlig typ klurat ut. Ja möjligtvis om du springer in med ansiktet i dörren för du inte hinner få upp den =P

  Jag får rysningar av människor som dras till det ockulta, andliga och tror att det finns en helt dold värld av energier, andar och magiska ting. Det är så ologiskt o det enda man gör är att mindfucka sig själv. Men spännande blir det kanske när man tycker sig se o uppleva saker som inte finns 😉

  Reply
  • Jonna Post author

   Jag gillar tanken på att alla människor har sin egen uppfattning om vad som är verkligt. Alla skapar sin egen sanning. Det finns ju faktiskt ingen på det här jordklotet som helt säkert vet någonting om någonting. Det bästa är väl om vi bara respekterar att vissa tror si, och vissa tror så. Utan att känna rysningar för varandra 🙂 ♥

   Reply
   • Sandra

    Det är så sant Jonna!
    Alla skapar sin egen verklighet, eftersom det är precis som du skriver att ingen vet säkert om nåt egentligen.

    Jag tror att Gud skapade världen, jag vet inte vem som skapade Gud. Men jag tror inte på att ett typ sandkorn i rymden skapade allt liv, för nån måste ju skapat sandkornet med. Haha man blir alldeles snurrig av att tänka på det.

    Sen vet vi ju vad vi är med om, vi som märker andar och andras energier. Jag försöker aldrig övertyga andra om att andar verkligen finns, för det är upp till var och en att tro eller inte. Men skeptiker är som sjutton på andra att övertyga deras tro på att sånt inte finns. De förstår inte att det inte spelar nån roll, vare sig den personen vill eller ej så ser vi ju det vi ser.

    Blev invecklat 🙂

    Reply
  • John

   Vi är omgivna av en andevärld eller dimensioner vi normalt inte kan se. Det finns 10 dimensioner tror man, vi kan se tre och uppleva en till (tiden) totalt 4 dimesioner. I dom andra 6 dimensionerna finns andevärlden. I andevärlden finns godhet och ondska, vitt och svart inga mellanting. I det goda finns bara gott medans i den onda delen finns allt mellan falsk godhet till mörkaste ondska. Det finns många människor som kan se in i och/eller känna av andevärlden. Den onda delen av andevärlden lägger 100% av sin energi på att förhindra människan att få kontakt med den goda delen av andevärlden, dom använder alla sorts knep för att lura folk att spendera tid med trams typ Yoga, feng schui, sex och annat för att människan ska hållas borta från den goda delen av andevärlden. Vi är enormt påverkade av detta och hela världen som för övrigt nu styrs av den onda delen av andevärlden blir bara värre och värre. Vi har nu troligtvis trätt in i vedermödan som det skrivs om i uppenbarelseboken i bibeln. Det kommer att bli riktigt vidrigt för människan framöver och det gäller att välja sida och det snabbt. För övrigt har du Stefan helt rätt om dörren 🙂 Finns inget materiellt som stoppar dom energier som ligger bakom feng shui, endast den goda delen av andevärlden har makt att stoppa dessa krafter. Håller med dig Jonna att alla får tro vad dom vill, men alla bör vara medvetna om att vi är evighetsvarelser och vi har bara en kort tid i den mänskliga kroppen då vi väljer var vi ska spendera evigheten i en kropp likt änglars som Jesus säger. Den finns två utgångar från detta liv i den kropp av kött och blod som vi bor i nu, upp eller ned. Valet är vårt.
   Har försökt vara så neutral som jag bara någonsin kan för att inte stöta mig med någon 😉

   Reply
   • John

    Jag måste bara få lägga till några viktiga saker, det blev så urvattnat mitt inlägg ovan.

    Jesus säger i Johannes kapitel 14 vers 6: Jesus svarade honom: ”Jag är vägen och sanningen och livet; ingen kommer till Fadern utom genom mig. ( Fadern (Gud) är “upp” som jag skrev om tidigare.)

    I Paulus brev till Romarna kapitel 10 vers 9-10 står det: Ty om du med din mun bekänner Jesus vara Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, då bliver du frälst. 10Ty genom hjärtats tro bliver man rättfärdig, och genom munnens bekännelse bliver man frälst.

    Om man väljer att tro på det som står om Jesus i bibeln, att han dog för våra synders skull och att Gud väckte upp honom från döden och försöker leva som Jesus vill och hela tiden söker honom då kommer man “upp” (till himmelen) Vi som vandrar den vägen är inga övermänniskor utan vi gör fel hela tiden och klantar oss gång på gång men Jesus älskar oss lika mycket ändå (han älskar alla människor) och vi får komma till honom igen. Huvudsaken är att man håller fast vid Jesus eftersom ingen kan av egen kraft komma “upp” (till himmelen) man få vara hur god som helst, det hjälper inte. Kolla här för intressant läsning http://www.alltombibeln.se/bibelfragan/valjanu.htm
    Hittade den sidan nu och tycker innehållet ser ok ut, har dock inte hunnit kolla upp vilka som står bakom sidan. Men så länge innehållet stämmer med Bibelns budskap så är det ok.
    jag kunde bara inte vara så där urvattnat neutral 😉 Fick ångest nästan..

    Reply
 21. www.olgamagnusson.se

  …och vet du hur stabil jag är, Jonna? Jag började gråta när du skrev om hur du började gråta 😉
  Kan känna den där känslan när det varit svårt och motigt, och så får man en PAUS mitt i allt + lite kärlek + ny framtidstro!!!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh…blir lite rörd när du skriver att du började gråta när du läste det. Så himla gulligt att du känner så mycket från texten. Då kan vi vara lite ostabila tillsammans då ♥ KRAM på dig!

   Reply
 22. När Annie fotograferar i Kalifornien

  Det är skönt med en “omstart”. <3

  Hallen är det sista man ser när man går och det första man möter när man kommer hem. Dörren är kronljuvelen. Inredningen är det omkring oss som ger oss energi att orka med livet. Inredningen ska hjälpa oss. Den ska inte vara rörig eller kaotisk, den ska vara funktionell och inspirerande. 🙂 För mig är inredning superviktigt.

  Reply
  • Jonna Post author

   Vilken himla bra text. Som ett citat ju! Det där vill jag spara så jag kommer ihåg det.
   Håller ju helt med, men blev så inspirerad av det 🙂 Tack för att du skrev så bra om hemmet och inredning ♥ Kram!

   Reply
 23. Lindan

  Söta söta Jonnan!! <3 😀
  Tycker det låter underbart att börja gråta över en påse kanelbullar (ibland, när man är på "rätt" humör, så behövs det inte så mycket…;) )!!

  Hoppas dörren blev kanon!! Låter ju hemskt praktiskt med en dörr som man faktiskt kan gå in och ut igenom…!! 😉 😉 (y)

  KRAM!!

  Reply
 24. My - Morgonkaffet.se

  Så himla fint inlägg, Jonna ♥ När allt känns hopplöst och man bara vill ge upp och gå och lägga sig, så får man göra det för till slut så kommer det in ljus i form av kanelbullar och ytterdörrar 🙂

  Reply
 25. Sandra Ögren

  Åh Jonna! Du är så underbar som delar med dig om ditt liv, både lycka och motgångar. Det finns en ärlighet i allt du skriver och det älskar jag! Du är en fantastisk inspritionskälla och jag ser fram emot att följa dig detta år.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.