Ordlös

Haha nä nu har jag suttit i 40 minuter framför datorn och försökt skriva ett blogginlägg men det står bara helt still i huvudet. Har börjat skriva och suddat ut. Försökt skriva något vettigt men orden flödar inte som de brukar göra annars. Så nu kände jag att det är lika bra att vara ärlig istället. Jag kommer inte på något att skriva om ikväll. Inget alls. Så kan det vara ibland. Precis som när man inte kommer på något att säga i en social situation. Det händer mig jämt. Men istället för att tycka det är pinsamt med tystnad så brukar jag tänka att man inte alltid måste säga något, och att tystnaden kan komma med så mycket mer än vad tomma ord kan göra. Och det är bättre att vara tyst än att tvinga fram ord.

Nu blev det ju tillslut ett blogginlägg ändå haha. Jag är nog lite trött efter en intensiv helg med mycket jobb, roliga kalas och långa dagar. Så det får bli lite sömn efter det här tror jag 🙂

Jag har i alla fall några bilder från ikväll. Solen tittade fram och jag passade på att ta ut kameran och fota och filma lite. Det är ju trots allt snart allra sista sommarkvällen. Då vill jag inte missa en sekund. Hoppas ni haft en fin helg ♥
083001083002083003

Mitt lilla lodjur.

20 Kommentarer på “Ordlös

 1. Magnus

  Ja, nu gäller det nog att ta vara på de dagar som bjuder på sol och värme. Har en känsla av att hösten kan komma tidigt i år, även om jag hoppas att september kommer att bjuda på soliga dagar med behagliga temperaturer och nätter med klar och ren luft.
  Ditt lilla lodjur i trädet är bara för söt! Vilken underbar ögonblicksbild du fått till!
  Sov gott! Det ska jag göra nu i alla fall.
  Kram!

  Reply
 2. Tomas.

  Första jag tänkte att det kan inte vara möjligt 😛 Men ibland behöver man inte säga så mycket. En conektion kan finnas ändå. Den övre bilden är ju inte hemma..men läckert med ditt lilla lodjur. Och en fin dag har det varit. Har beundrat månen större delen av kvällen och måndag en väntar. Det går inte att gilla det här inlägget, knappen är borta.

  Reply
 3. Jenny - En Vintage Saga

  Åh det där kan jag verkligen känna igen. Ibland vet jag inte alls vad jag ska blogga om. Man vill så gärna, men det blir liksom inget och så kan det vara.
  Känns ingen press. Tystnad är också helt okej. Huvudsaken vi vet att du har det bra o mår bra.

  Reply
 4. Johan

  Ett gott och naturligt sätt att lösa det på. Man kan inte alltid ha något att dela med sig av och som du säger så finns tystnaden där av en anledning. Att inte alltid eller stundvis prata är inget dåligt, inte som jag ser det. Det är bättre att tänka efter innan om det är värt att säga något, om inte, så är det klokare att vara tyst. Det finns stunder menade att tala, dela med sig och att förmedla, likaså att det finns stunder då det är menat att man ska lyssna. Idag kanske var en av dessa stunder? Om tystnaden välkomnar en så ska man omfamna den, då den har mycket att lära. Även om tystnaden må vara ljudlös och verka ensam, så är det bara där du kan höra dig själv. Utan tystnaden skulle du aldrig lära känna eller trivas med dig själv. Man får tid att reflektera över saker och ting, om det så är att drömma sig bort för en stund, likaväl som om du funderar över ett problem. Men jag misstänker att jag egentligen inte behöver upplysa dig om detta. Då du verkar vara en så pass klok och naturlig tjej, så har du nog redan luskat ut detta tankesätt. Inte sant? 🙂 Så… frågan är ju… var det kanske klokare av mig att “hålla tyst”? 😉
  Fina bilder som alltid. Godnatt och sov gott..

  Reply
 5. Christoffer B

  Du, glöm inte den gamla klyschan, “en bild säger mer än tusen ord”. För det är faktiskt alldeles sant. Förut hände det ju ibland att du bara la upp en bild och skrev ett ord eller två, och lyckades ändå med konststycket att beröra en ända in i själen.. Och det är knappast något du tappat förmågan till att göra idag. Eller när du la in någon vacker låt att lyssna på, det var inte helt fel det heller.. Jag menar bara, enkelhet är ibland svaret på en komplex fråga. Känn ingen press, följ bara ditt hjärta var det än för dig, för det är den Jonna vi känner och älskar!

  Reply
 6. Ramona

  Ibland blir det så att man helt enkelt inte har något att skriva om 🙂 Och det är helt okej för du bjuder som vanligt på mysiga bilder med stämning. Och bilder säger oftast mer än text kan jag tycka.
  Så ha en fin dag nu och ta hand om dig <3 Kram

  Reply
 7. Nicklas

  Även om du inte hade något speciellt att skriva så delar du ju som alltid med dig av dina vackra bilder! Ditt lilla lodjur som sitter där i trädet är ju bara för söt! Ja du är söt du också! Hoppas din fyrfota vän vågar klättra ner från trädet det är inte alltid som min katt vågar klättra ner när hon får för sig att klättra upp i något träd !

  Reply
 8. Emil

  Alltså vad är det för härligt bokeh objektiv du använder? Bländare 1.4?
  Har länge förundrats över dina bilder med mjuk nästan krämig bakgrund.

  Mvh!

  Reply
 9. Leif Pettersson

  Om inte någon redan sagt det? En bild säger mer än 1000 ord! Inte för att dina ord är överflödiga. Snarare lyriska! Bäst är det när orden dina inramar dina fina målande bilder. 🙂

  Reply
 10. Eva

  Sunt och moget tänkt :). Ibland är man bubblig och har mycket att säga/fråga/tänka/tycka och ibland är det liksom bara viloläge. Vi har ju så många andra sinnen att kommunicera med och dina bilder säger massa, det förmedlar framförallt en känsla. Och det är känslan man vill komma åt och som betyder allt, oavsett om den sägs med ord, bild, musik…

  Reply
 11. När Annie fotograferar i Kalifornien

  Så fin liten veranda och så fint med kaffekoppen! 😀 Din blogg är helt underbar att läsa numera, för mig är det nostalgi. Jag saknar ofta Sverige så mycket och det där norrländska är så hemma för mig att dina vackra bilder får hjärtat att knipa. Du är så duktig på att fotografera!

  Reply
 12. Katten - Bucket Life

  Jag blir också lite stum efter intensiva perioder. Det behövs lite stilla tänkande för att det ska börja bubbla av idéer därinne.
  Men med dina bilder går det ju himla bra ändå, fantastisk bild på ditt “lodjur”!

  Reply
 13. Pingback: Hur fotar jag mig själv? | Jonna Jinton

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.