En helg med mycket kärlek

Godmorgon på er!
Jag sitter med morgonkaffet bredvid mig och vaknar upp till en solig lördag. Jag ska strax göra mig i ordning inför en bröllopsfotografering. Både igår och idag är jag fotograf på ett bröllop hos några vänner i grannbyn. Och idag är det dags för vigseln. Det ska bli spännande. Och jag är sååååå glad att det är fint väder idag eftersom vigseln skall hålla till utomhus. Det kommer bli så vackert. Och jag känner nästan redan nu hur rörd jag blir. Jag vet inte vad det är med mig nu mera, jag kan knappt se en film på något känslosamt/kärleksfullt/sorgligt utan att börja gråta. Vet inte om det brukar vara så, ju äldre man blir desto känsligare blir man?

Jag ville mest bara skriva något kort och berätta vad jag gör i helgen, eftersom jag inte hann skriva något igår. Vad ska ni göra den här helgen? ♥
082901

Augustihimmel. Som jag älskar kvällarna och färgerna i augusti.

27 Kommentarer på “En helg med mycket kärlek

 1. Julia

  Åh, känner igen mig i det där med känslorna. Dock har jag alltid haft nära till tårar i tid och otid, men resonerar så här att det är bra att ha kontakt med sina känslor. Kattklipp, dokumentärer, ungar som skrattar, fina vänner och familj, you name it och jag bölar ögonen ur mig. 😀

  I helgen är jag i Oslo för ett dansläger i Balboa.

  Hade! Många kramar från Oslo.

  Reply
 2. Christina

  Här i Österbotten är det dags att ta farväl av sommaren, veneziad, forneldarnas natt eller kort och gott sommarstugeavslutning. Så för min del innebär det att ta sambon under armen och åka ut till några bekantas sommarstuga och fira lite där med god mat i augustikvällen. Ofta brukar det också skjutas raketer och eldas brasor. En härlig kväll hur som helst.

  Reply
 3. Emelie

  Ska mysa med familjen och vara ute i naturen och grilla och sånt.

  Jag blir bara mer och mer känslosam med åren. Och då jag fick barn blev det ännu värre. Kan gråta till en tv-reklam då det är som värst. 😉

  Reply
 4. Nicklas

  Lycka till idag! Själv jobbar jag ju idag. Känner igen mig med att ha lätt till tårar det har jag allltid haft kan kännas lite pinsamt ibland efter som man är kille 🙂 Ha nu en fin eftermiddag Jonna 🙂 <3

  Reply
 5. larsleksing

  Ja jag har väldigt lätt för att fälla en tår nästan till vad som helst jävligt blödig faktiskt, i helgen skall jag köra ihop dom sista vindfällena som blir ved till våren. Sen så är det ju slut på semestern så vardagen börjar om igen, fäller nästan en tår för det nu. Ha en bra helg.

  Reply
 6. Rasmus

  Jag sitter och smygsnyfter till film som är gjort för det ändamålet – och svär över min svaghet. En riktig man bryr sig inte – eller? Jag är egentligen otroligt glad över alla känslor som kan framkallas i mig – även de sämre. För vad är alternativet?
  Och det är godkännt att du jobbar som bröllopsfotograf när det gäller en släkting 😉

  Reply
 7. Julia

  Om du tror på astronomi så är det superfullmåne i fiskarnas tecken ikväll. Det vill säga extra mycket emotionell och spirituell känslighet!

  Reply
 8. Christoffer B

  Det ligger nog nåt i det där med att man blir mer känslosam med åldern, trots att man är ung märker man ju det redan, det är därför jag helst inte spelar på bröllop eller begravningar.
  Du missade väl inte norrskenet igår förresten? Syntes riktigt bra till och med här nere, och då var jag inte ens ute i skogen där det var mörkt, måste ha varit fantastiskt uppe hos dig! 🙂
  Blir nog en lugn helg för min del, försöker njuta av den sista ledigheten innan verkligheten börjar igen..
  Hoppas fotandet gick bra idag! Kram!

  Reply
 9. Johan

  Förstår din undran gällande känslorna då jag ibland kan fundera över samma sak. Varför de kan brusa upp sig så? Jag har tyvärr inte kommit fram till något självklart svar, men jag har märkt vissa bitar som verkar påverka. Som du nämner så sägs det att vi blir känsligare med åldern. Med ålder kommer erfarenhet, perspektiv, kunskap och mognad. Man blir mer medveten om hur livet och världen fungerar, samt så finner man till slut en mer trygghet i sig själv och vad man vill, därmed också i sina känslor. Jag tror man “tillåter” sig mer att ge uttryck för sina känslor. Nu är man fortfarande relativt ung, men under min 30 år långa resa så har jag ändå märkt stor skillnad. Jag tror nog inte jag haft mer kontakt med mina känslor än just nu.
  Känslosamma tillstånd kan även skvallra om saknaden av någonting. En annan sak är förmågan att känna empati för andra, dvs. att vara osjälvisk. Vissa av oss sänder ut en “påverkan” medan andra lätt fångar upp denna. Om detta stämmer eller ej, det vet jag inte, så känns det i alla fall. Något jag vet är att man ska lyssna på sina känslor även om de kan vara svåra att tolka ibland.

  Nu ska jag återgå till att kurera mig, då en förkylning omfamnade mig under natten. Hoppas du haft en fin dag och att allt gått som det ska. Trevlig kväll på dig. Kram

  Reply
 10. Gizze

  Hej Jonna!

  Varit på Lillerud idag…
  Lantbruksskola och visning av djuren och försäljning av allt möjligt 🙂

  Härligt med bröllop!

  Tänker dela din blogg på min facebook, då jag tycker fler bör se, läsa och njuta av dina bilder och ditt liv!

  Må gott…./ Gizze

  Reply
 11. Tomas.

  Åh va kul med bröllop. Himla bra fotograf har de åxå. Jag går hellre på bröllop och dop än begravning. Jag blir likadan när något liknande händer. Känner mer och har lättare till skratt eller att bli ledsen. En del filmer får mig fortfarande att snyfta till. Det som är viktigt att veta och förstå är att ta sig tid i både sorg och glädje. Annars kan det komma långt senare. Nu är ju du en känsloperson och har lättare att känna än andra vilket är avundsvärt. Själv är jag nöjd med hur jag fungerar och att jag kan känna med andra. Även om min naivitet kan ställa till det ibland. Men hellre det än att vara utan. Jag lever på hoppet som katta på skåpet.I vilket fall så är din himmel fin och en godnatt kram får du här.
  Krampåre.

  Reply
 12. Ramona

  Vi röjer rensar och städar då vi letar hus för fullt och vårat ska bli fotograferat 🙂 Jättespännande, att leta efter sitt drömhus.
  Att städa går som på dans;) Kram och hoppas du har det fint <3

  Reply
 13. Jos

  Förutom fota sensommarbröllop ville katten tillika ypperlig halvdresserad fotoassistent besöka sin småkusin som fanns i närheten. Katten dirigerade och talade om för sin släkting hur det var att bli fotad och bli snygg på bild fastän jag inte fattade ett dyft av vad de sa. Bäst att lyda. Resultatet.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.