Sova skönt

I natt har jag sovit på den skönaste madrass jag någonsin sovit på. Kanske också därför jag försov mig 2 (!!!!) timmar i morse haha. Jag har precis skaffat en ny säng/madrass, vilket är ganska ironiskt då jag alldeles nyligen ju fick hjälp av mina vänner att flytta min säng upp på övervåningen genom fönstren. Då sa vi lite skämtsamt att jag aldrig får flytta på den igen.

Men det är det värt! För jag är en av de första i Sverige som får sova på en Dreamzebra madrass nu. Jag har aldrig direkt reflekterat över vilken madrass jag har. Först nu inser jag att det faktiskt är en enorm skillnad att sova på en vanlig basic madrass och en riktigt “fin” madrass. Nu har jag bara sovit på den här en enda natt så jag har egentligen inte så mycket att gå på men mitt första intryck är väldigt bra. Jag tycker den är riktigt skön och alldeles perfekt mjukt och formar sig lite efter kroppen. Jag är ganska säker på att jag kommer älska den här madrassen. Men jag får skriva mer om en vecka och berätta hur jag sovit!

Har gjort en liten film när jag öppnade paketet med madrassen och några klipp från min första natt på den 😀

Om det är någon som funderar på en ny madrass så har jag har ett samarbete ihop med Dreamzebra och har en kampanjkod värde 460 kr om ni använder koden “JONNADREAM” vid köp av en madrass. Den gäller fram till 12 maj 2015. Den finns i flera olika storlekar. Jag har en 160 madrass nu vilket är större än jag någonsin haft. Nu kan jag verkligen bre ut mig 🙂 Ska fixa en sängram till den senare så den inte ligger på golvet, även om det faktiskt funkar det också.

Det här är ett samarbete mellan mig och Dreamzebra.com

22 Kommentarer på “Sova skönt

 1. leif

  Oj vilken skön madrass.Jag beundrar din teknik när du öppnar paketet Rena Neandertalstekniken eller kanske Ikeaköp bråttom teknik.Titta gärna en gång till ett skratt förlänger livet sägs det.

  Reply
 2. Stefan

  Skulle nog kunna tänka mig att testa en sådan nån gång. Jag har också en 160 madrass men det jag stör mig på är att min 160 säng består av två st 80cm madrasser som man lägger i en sk kasett. Och när man sedan sommar mitt mellan dessa två så glider dom isär litegrann. Nu har jag dock en madrass till ovanpå den stora madrassen som är en hel madrass i ett stycke på 160cm. Vilket även du bör skaffa Jonna. Det är ju den tunnare madrassen man har ovanpå den stora där man fäster underlakandet. Annars blir den stora madrassen ganska grisig o smutsig. Själv har jag 20kg amstaff som ändå lyckas ta upp hela sängen när vi sover ihop. Hade nog behövt 180 cm 🙂

  Reply
 3. Jos

  Kattens favoritsäng alla kategorier har en Tempur-madrass där han i en hörna mer än gärna , rullar ihop sig och sover länge… Ofta under ett varmt täcke. Katter förstår sig nämligen på sånt, betydelsen av sovkomfort.

  Reply
 4. Anonym

  …den skönaste madrass jag någonsin sovit på…
  För varje person som köper en madrass och anger din rabattkod får du provision. Klart du höjer denna madrass till skyarna.

  Reply
  • S

   Är just det med samarbeten.. Jag misstror inte Jonna, utan det är bara roligt hon får testa saker.

   Men säg bloggare i stort, det är svårt att lita på deras omdömen när allt jämt är så bra. För att få mer saker gratis. Men jag klandrar dom inte, jag hade nog gjort samma sak för att få gratis produkter.

   Så Jonna inget illa mot dig, pratar om bloggar i stort. Innan folket här inne blir förbannad på mig ?

   Reply
  • Jonna Post author

   Ja men hallååå…jag har sovit på de billigaste IKEA madrasserna man kan hitta typ hela mitt liv. Så även om jag får provision för det så är det på riktigt den skönaste madrass jag sovit på. Det betyder inte att det ÄR den skönaste madrass som finns. Men i min värld är det så.

   Och när det gäller sponsrade inlägg så har jag gjort det typ endast 2-3 gånger i hela mitt liv. Om man tänker på alla 10-20 förfrågningar från företag jag får varje vecka så kan i alla fall jag som bloggerska lova er att jag aldrig någonsin skulle skriva om något jag inte står för. Det gör ont i mitt hjärta ibland att behöva säga nej till sponsrade inlägg som skulle gett mig flera tusen kronor mer i månaden, men om jag inte kan stå för det och känner att jag “lurar” mina läsare så är det för mig viktigare att tacka nej och behålla trovärdigheten och en äkta känsla i min blogg.
   I min blogg vill jag vara mig själv. Och även om det här inlägget är ett samarbete så kan jag helt och hållet stå för det. Jag är så jävla glad för den här madrassen så ni anar inte.

   Ha en fin helg! 🙂

   Reply
   • Magnus

    Sund inställning Jonna! Jag kan tänka mig att ganska många av dom bloggare som har nått en sådan “nivå” på sin blogg att dom får diverse erbjudande, som kan generera pengar, lätt faller för frestelsen att marknadsföra sådant dom kanske egentligen inte är så förtjusta i just för pengarnas skull.

    Reply
 5. Nisse

  Grattis! Klart du ska ha en riktig säng. Och den är inte dålig heller! Trodde inte den var så stor med tanke på lådan.. Nanook är härlig å de va filmen åxå.

  Reply
 6. douglas

  I used to see this video many year ago, than it was remove from the old youtube link. Today I found it in your site but now I need your authorization to see it. It is the most peaceful video that I see in the internet. Your interaction with dog is marveous. If this is not considered to be an invasion of your privacy, harassment or bulling, I would like to request access to the video. Thank you so much, you are an very inspiring person.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.