Videobloggen från resan

Bättre sent än aldrig! Äntligen blev jag klar med videobloggen från resan som visst blev mycket längre än jag hade tänkt mig. Det var svårt att hålla sig från att visa material som jag ska spara till mitt filmprojekt senare, men som tur är fanns det mycket annat material, även om skärmen på min videoblogg-kamera jag sönder efter halva tiden. Åh, det var verkligen några helt magiska dagar, och det var många gånger jag önskade att jag hade kunnat ta er med allihopa, till dessa platser på riktigt, och inte bara genom kameran. Men jag gjorde så gott jag kunde så att ni ändå skulle få känna att ni hängde med på resan.

Så här kommer den, en 14 minuter lång video från min resa norrut. Hoppas ni gillar den! KRAMAR ♥

115 Kommentarer på “Videobloggen från resan

 1. Lennart Johansson

  Ohhh……….Jonna, vilken härlig video du gjort, tack. Njuter av varenda sekvens. Ha det bra, bamsekram.

  Reply
 2. Lovisa

  Wow, du lyckas alltid skapa sån magi i din videos! Det är så inspirerande att följa din resa, det väcker min egen lust att utforska Sveriges naturområden och kanske framförallt de norra delarna av Sverige. Allt verkar vara så vackert där! Jag var lite nyfiken bara, vilken låt var det som du spelade i början när du åker i bilen på väg till Stora Sjöfallet? Den gav en så härlig känsla och passade så fint i videon! 🙂

  Reply
 3. Lisa

  Wauwww Jonna, this is absolutely georgeous! You can feel proud on all you have accomplished. To see just how far you’ve come in life, this is all you’ve been dreaming about. Just that, I am talking a moment right now just to think about that while being inspired by you.

  I love to see how all vlogging, blogging, photographing and filming are developing to a greater stage. They were good, but now I see progress going towards greater or even best! You surprise me. And a little side note: to see your actual emotions on the vlog is so enriching. 🙂

  Thank you for sharing, I felt just a little bit with you, there in Heaven. So thanks!

  Love, Lisa

  Reply
  • Jonna Post author

   Wow, really, THANK YOU so much for your inspiring words. It warms my heart and gives me a biiiig smile.
   Thank you Lisa!! ♥

   Lots of love

   Reply
 4. Lotta

  Haha, åhhh, alltså jag sitter och skrattar för jag blev så rörd och tänkte “Hur kommer jag ens klara av att se filmen hon gör om detta är för mycket?” Jag vet inte vad jag ska säga igen förutom att tacka dig för allt detta vackra du tar med oss på som vi kanske inte själva hittar rum eller tid till att uppleva på egen hand. Skrev nyligen i ett blogginlägg att det är så mycket jag vill göra och utföra och sedan försöker göra samtidigt. Men det GÅR ju inte. Då har jag det stora problemet att jag fastnar där — som när man vänder en flaska upp och ner och ingenting kommer ut. Det jag kände nu — och ofta känner när jag läser din blogg, tittar på dina video bloggar och dina bilder — är som att det lossnar, allt det där som fastnat. Jag tror det är därför jag blir så gråtfärdig, för kroppen klarar inte av det så den släpper ut allt genom tårar. Och efteråt så är allting bara tusen gånger bättre. Jag tycker det är så himla häftigt att vi människor kan påverka och inspirera varandra på det viset, och jag är tacksam bortom ord att du delar den speciella kraften. Alltså, jisses, om jag bara kunde uttrycka det jag känner, men jag vet inte hur. En sak är säker, att jag önskar innerligt att jag hade kunnat vara där. Vill nästan inte säga “Men en dag ska jag dit,” haha, för det har ju inte blivit så ändå. Men jag VILL ut i denna vildmarken.

  Än en gång, tack. Tusen, tusen tack för denna video bloggen, Jonna. Som den berörde och fyllde hela mig med lycka. STORA och många kramar på dig, underbara själ. <3 <3 <3

  Reply
  • Lindan

   Lotta…Ville bara säga att du lyckades UTMÄRKT med att uttrycka vad du kände….!! 😉 <3 Tack för att du beskrev vad även JAG kände… 🙂 😉
   <3 Kram/Lindan

   Reply
   • Lotta

    Åh, vad bra! 😀 Ibland är jag så inne i att försöka få fram något just så som det är i huvudet att jag inte ser vad jag FÅR fram. Tack Lindan, vad go du är! <3 <3 Såg också i din kommentar om att vilja hoppa in i en bild och bara köra. Just så känner jag också. Det är nog många som gör det – vi kanske snart måste dra ihop ett gäng och hyra en stor husbil och köra kollektivt upp i fjällen! Hahaha Ser ju också bara ännu mer fram emot filmen och har en känsla av att den kan vara av den kalibern att man inte kan hjälpa det, man bara springer rätt ut genom dörren. ;-D <3 Massor med kramar. :-*

    Reply
  • Jonna Post author

   Åhhh alltså Lotta, dina kommentarer går alltid rakt in i hjärtat. Blir så himla berörd av ditt sätt att uttrycka dig. Det är verkligen som om man kan känna dina känslor genom orden. Och åhh….TACK för alla dina fina ord. Är verkligen glad att du tyckte om filmen.
   Och Ja, sen dag väldigt snart ska du dit!! Och uppleva vildmarken. Den är närmare än vad man kan tro. Vet att du kommer bli lika berörd som jag av alla dessa fantastiska vyer.

   Tusen, tusen tack för alla fina ord. Du är en ängel.
   Kramar ♥

   Reply
  • Jonna Post author

   Im so glad to hear that. Thank you so much for sharing your beautiful feelings.
   Lots of love ♥

   Reply
 5. dr mayank

  thank you for the english… your international fans love you for this….
  best wishes ever
  dr mayank
  india

  Reply
 6. Angelica

  You did it again Jonna! Vilka vyer, sån otrolig natur! :’D Jag önskar också att jag kunde vara där och se skönheten med egna ögon, men trots att jag sitter här framför min datorskärm så blev jag tårögd för att det var så vackert! Du skapar en sån frihetskänsla i dina videos så det är svårt att inte fälla en tår då och då. Ser verkligen fram emot att se din film sedan. ❤️

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åhh så fint du skriver. Tack fina du. Blir så glad att höra att du blev så berörd av filmen
   KRAMAR ♥

   Reply
 7. Lindan

  Ååhh så gaalet härligt det ser ut!! Och jag älskar hur du alltid lyckas hitta musik som förstärker upplevelsen i dina inlägg, sådär så man RYSER!!
  Just nu vill jag bara packa en bil (eller snarare hyra en först…haha…) och dra iväg!! Uppåt, ut, mot horisonten…BORT!! Uppleva världen genom mina egna ögon (även om den ju är helt FANTASTISK genom just DINA ögon!! <3 )

  Tack tack TACK…för att du finns!!
  Nu blir jag ÄNNU mer otålig att få se FILMEN!!!! 🙂 🙂 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh TACK underbara Lindan!! Du är så otroligt duktig på att sprida galet mycket glädje i dina kommentar. TACK ♥
   Önskar så innerligt att du snart får tillfälle och möjlighet att åka upp och upptäcka dessa ställen med dina egna ögon. Du kommer älska det.
   KRAMAR ♥

   Reply
 8. Ina

  Wow Jonna! I don’t even know what to write!

  I love your videos and blogposts. They really express this connection with nature that you have! 🙂
  Also I really like this new drone perspective and I think you really use it very well!!
  I’m always looking forward to your new videos/posts/pictures and hope you are doing great!

  Lots of love from Germany! <3

  Reply
 9. Hanna

  Tack Jonna för ännu en fantastisk resa! Tack vare dej fick jag upp ögonen för Stekenjook och för en månad sedan tog jag med mej min familj dit. Vilket helt fantastiskt ställe! Drömmer om fler resor i norra Sverige och din film gör ju att man nästan längtar ihjäl sej… 🙂 Tack för din fina film från fantastiska platser i norra Sverige!

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åhh så glad jag blir o höra att du och din familj åkte till Stekenjokk! 🙂 Glad att ni gillade det. Det är verkligen ett fantastiskt vackert ställe.
   Kram på dig!! ♥

   Reply
 10. Victoria

  Thank you
  For sharing something that is becoming increasingly rare for most of us– the chance through your beautiful efforts and eye for beauty– to see Nature in its immense and prisine majesty. What wonder! It nurtures me deeply. You must have a close relationship with the spirits of nature and the old shamans of the north.

  Reply
  • Jonna Post author

   Thank you so much Victoria for your wonderful comment. Your words warms my heart.
   Lots of love ♥

   Reply
 11. Corry

  Jag har njutit så mycket, har varit i Stekenjokk och Saxnäs, oförglömligt, bor i Holland, så du förstår varför jag tycker så mycket om allt där uppe. Kramar och tack för videon….

  Reply
 12. Elisa

  Jonna ursäkta att jag är så dålig på engelska. Dina internationella följare är
  enormt glada för din övergång till enbart engelska ser jag.

  Engelsk tal är OK, men även engelsk text! Varför? väljer du HELT bort svenskan?

  Reply
  • C

   Jag måste faktiskt hålla med! Jag förstår utmärkt engelska men din största läsekrets är ändå i Sverige.
   Skulle du inte kunna prata på svenska och texta på engelska.
   Det känns som att det är mera DU när du pratar svenska!
   Älskar för övrigt att följa dina resor – dina bästa Inlägg enligt mig!
   Underbar videoblogg!!!!!!

   Reply
  • Jonna Post author

   Är ledsen att ni ska behöva känna så. Min tanke är att göra svenska undertexter, har bara haft så himla lite tid att hinna göra det.
   Men det ska fixas, så att de som inte förstår engelska bra kan läsa svenska undertexter.
   Det är ingen engelsk undertext till denna filmen, det vore ju himla onödigt. Men Youtube har en funktion där den “lyssnar” av vad man säger och översätter det i ord. Så det är alltså en funktion som finns där, och ingen riktig översättning.

   Svenska undertexter ska fixas! 🙂
   Jag väljer inte helt bort svenskan. Min blogg kommer för alltid vara på svenska. Det lovar jag! 🙂
   Dock har jag ställts inför problem med detta på andra plattformar så som Youtube, Instagram och Facebook, där 95% av mina följare inte är från Sverige. Därav har jag nu börjat göra mina youtube-videor på engelska. Jag hoppas ni kan förstå.

   Och som sagt, jag hoppas framöver kunna göra svenska undertexter på en gång när videon är klar. Det har bara varit så mycket nu.
   Kram på er ♥

   Reply
   • Cicci

    Herregud du gör som du vill, det är din blogg och dina videos. Hur många internationella följare förstår svenska, 0,1 procent? Hur många svenskar begriper engelska? 95%? Klart du vill nå ut till så många som möjligt.

    Reply
 13. Roman

  Thank you Jonna! Your vlog conveys the natural beauty of these places. The drone footage and timelapse are the icing on the cake – combined with powerful music, these moments made me say ‘Wow!’. You’ve surprised me too 🙂

  Reply
 14. Lena D

  Har skrivit det förut, känner en djup “andlighet” i dina bilder och filmer. Något som är bortom orden, som rör vid något mycket gammalt inom mig. Som en välkänd röst som ropar på mig långt bortifrån. Jag hör den bara svagt, men ändå kraftfullt. Som när man hör någon ropa i drömmen. Men som samtidigt är verkligt. En avlägsen röst som kallar på mig, som påminner mig om något jag varit med om på en plats jag har varit för väldigt, väldigt längesedan. Gåtfullt, vemodigt, fyllt av längtan. Glädjefyllt, stärkande och lockande. Allt på samma gång. Om det finns något bortom detta, ja hur vet vi det. Men jag berörs bortom intellektet av det du delar med dig av från denna förunderligt storslagna plats. Så stilla och fridfull, så våldsamt kraftfull och mäktig. Så ensam och så full av närvaro. Så fjärran och så hemma. Så levande. Tack!

  Reply
  • Janusz

   Very beautifully written Lena. I learned over and over again that nothing in our lives happens by accident. This is why I have an impression that what is
   happening may be more important than you realize. Something in you is crying for your full attention. Emotions you experience only serve as a doorway to find out what this is all about. It is your intellect that has to do this job. I was led to realize that it is very helpful to constantly keep asking questions, patiently wait for answers to bubble up from your subconscious mind, evaluate anything that may look like an answer and keep asking questions again. There is nothing wrong with just enjoying the emotions you experience. But if you are interested in finding out if there is something beyond this world, this may be the way to proceed.

   Reply
  • Jonna Post author

   Åh Lena, du skriver så vackert att jag blir tårögd. Dina ord liksom griper tag i hjärtat. För jag känner själv igen mig så starkt i den känslan.
   Tack för att du sätter ord på det så vackert. Tack!! ♥ Kramar

   Reply
  • fernando

   hello Lena D and Jonna, you took the words from my mouth, is what I feel when I see these images, good work Jonna, a strong hug from a distance, Fernando.

   Reply
 15. Janusz

  I have hardly watched any videos from northern Sweden before and watching this one feels pretty weird. This is my favourite kind of a landscape: wide, open spaces
  one can hike in any direction, not too sharp mountain peaks inviting you to just walk to the summit, not many trees. I always seek for this kind of terrain and found it
  in Nevada, Arizona, southern California. After watching few movies filmed in Scotland I found the same feel in Scottish Highlands. I know what I hated about Sweden. This landscape most of the year stays a frozen, hostile, arctic wasteland. In contrast South-West USA is nice in winter but most of the year stays burning hot, hostile, southern desert. See the irony ? The lesson to be learned here: Stop whining about the land you happen to live on. I can see this pattern operating in me.
  Southern British Columbia is too cloudy and rainy and on and on this goes.

  You talk about strange feeling of being alone on the whole earth. There is nothing strange about it. In places like this one your identification with individual body and mind called Jonna withdraws to the background. You observe the world from the perspective of pure consciousness and it is only one consciousness operating through
  every body and mind. Aloneness simply means all oneness. This has nothing to do with loneliness which may arise as an experience in human being.

  Reply
  • Jonna Post author

   Thank you so much Janusz . And just as Pamela wrote I also think you describe the aloneness/oneness so beautiful and perfect.
   That feeling I had of being alone, it was strange in a good way. I love that feeling. Its like it reminds of that we are all one.
   It beautiful.

   Lots of love ♥

   Reply
 16. Larry

  Dear, Jonna. I am so thankful for your vlog today. It is so sad here in the USA with another crazy man shooting, killing and hurting so many innocent people. I have tears running down my cheeks while sitting with you alone in the peaceful beauty and quiet of nature. Thank you so much.

  With love and light,
  Larry

  ps ~ If you check out the website, I’m the guy sitting in the wheelchair with our choir. I take care of the website.

  Reply
  • Jonna Post author

   I was so sad to hear about the shooting….the world is just crazy right now. I hope you and your family is allright ♥
   Im glad my film could give you some good feelings.

   I checked your beautiful website! Must be a wonderful chorus! 🙂
   Lots of love ♥

   Reply
 17. Marit

  Vilken fantastisk vlogg Jonna! Du blir bara bättre och bättre på att regissera filmer, musiken passar så fint in….TACK för allt di förmedlar till oss läsare!

  Reply
 18. Christiane

  What a beautiful video! I DID feel that I was ‘along for the ride’ and that was a wonderful gift as these days, I am a bit house-bound until better days come. And they will!

  Thank you for your gift of sharing with people, Jonna.

  Reply
 19. Melissa

  The water, pine trees, & fall foliage remind me of Michigan and the mountains, the Rocky Mountains.Your video shows how Nature can inspire us in many ways.

  Reply
 20. Merrill Jensen

  Tack så mycket!!! I absolutely love the way you get it… not so many have an appreciation of North; the amazing light you can find nowhere else, the vistas and the moon low in the sky this time of year. It can’t be beat!! An the way that you share it with the rest of us… thank you is not enough to say. I’ve become completely addicted to the softness of North Light and you’ve done an outstanding job capturing it!. I’m looking forward to your next journey wherever you might take us ;>)

  M in Alaska

  Reply
 21. Lily in Montana

  To say that your video is beautiful and captures the soul of the land seems so inadequate, though it’s true. Your northern Sweden is so much like my part of Montana, and I understand well the feelings you speak of – it’s as if you know you belong to the earth and recognize it as a homecoming when you’re there. The awareness of that link is so strong sometimes, it seems as if you can’t hold all the wonder and joy. Mere words can’t really express the depth of those feelings – they vibrate through every cell of your body. And seeing through the eyes of the drone adds even more awe to the experience. I’m looking forward very much to seeing your film. Take care.

  Reply
 22. Lars 8463

  Gomorgon drömmakerska
  Jag hittar aldrig några ord.
  (Kanske för att jag är närsynt?)
  Får försöka sätta ihop dom jag har, efter känslan jag får.
  Men känslan är alltid större,
  än vad mitt ordförråd rymmer.

  Så att få lyssna på alla känslor
  i dina tonfall, ögon, ansikte
  och kroppsspråk ❤

  Kan inte låta bli att fundera
  på hur det känns för dig?
  Ha alla upplevelser i kroppen.
  Ha alla minnen på minnen.
  Kunna släppa loss det kreativa,
  skapa dom långa minuterna.
  Som känndes så korta för mig.

  Kan inte låta bli att fundera.
  Om du vänt dig om
  och jag och alla andra
  som har sett och kommer att se dig
  i din “ensamhet” stått där.
  Hur hade det sett ut då?

  Så jag känner mig inte ensammen.
  När jag säger att jag gillar den!

  KRAMAR

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh tack Lars för dina så alltid vackra och rörande ord. Och vilka fina funderingar ♥
   Hoppas att allt är bra med dig. KRAMAR ♥

   Reply
 23. Sherry Evans

  Thank you for taking us all on your wonderfully beautiful and peaceful journey! I am grateful to you for expressing your experience in English! Thank you! Although…I would have enjoyed and understood this beauty that you have shared in any language! Somethings just speak for themselves. Beautiful photography and setting!

  Reply
 24. Pamela

  So many have already said all this beautifully. But I will add my voice.

  I loved this SO much. I was smiling the whole time I watched it. And as many of us have said…Thank you so much for taking us with you! 🙂 I really love Stekenjokk. I think I must go there.

  Your drone work was amazing, and elevated the level of the film. A perfect balance of intimate moments with you, then the incredible wide shots to provide breath-taking context. The camera movement let us feel the joy and energy of the place. Like your Google Map post about Greenland…that feeling of being utterly small, and yet completely connected to this expansive beauty.

  Thank you. …It does not seem enough to say just that. Maybe I’ll add hugs. And say that though the voting is over, I still keep beaming my thoughts over to say “Choose Jonna, Choose Jonna” Even though I know perfectly well it can not make a difference now.
  It’s just…you have made such a difference to all of us. And I think we would all like to give something back to you.
  I’m sure you know — or if you don’t, you now know, we all believe you already hold this year’s title.

  Hugs and love.

  Reply
  • Jonna Post author

   Awww…I dont know how to thank you enough for this wonderful comment filled with so much love in every word. THANK YOU from the bottom of my heart, Pamela. Sending you hugs and lots of love ♥

   Reply
 25. Birgitta

  Vilken underbar film! Fantastiska natur-landskapsbilder och ditt naturliga kroppsspråk! Inga skapade roller med skrivet manus utan din helt igenom naturliga upplevelse! Stort tack för att du delar med dig och du skapar verkligen reslust mot inlandet och nordligaste delen av Sverige.

  Reply
 26. Beata

  Alltså Jonna! Du imponerar varje gång med allt du lägger upp. Den här filmen var så otroligt vacker, och bilderna med drönaren är ju helt otroliga! Jag vet nog ingen som jobbar så hårt som du och verkligen lägger ner så mycket tid och energi i allt du gör! Hejja dig! <3 Kram

  Reply
 27. Amelie

  Vilken underbar film ❤ jag känner den lycka du känner över att vara där. Tack för allt det fina du delar med dig till oss.

  Reply
 28. Anna

  Så underbar, underbar film! Det blev som en spricka av lugn och ljus i den här stressade vardagsverkligheten som jag irrar runt i. Tack Jonna!

  Reply
 29. Joe D. Hutchison

  Thanks for the ride along jonna! In life’s journey some of us are on rough roads and in ugly places.To ride along with you and enjoy the beauty of it all is so uplifting and refreshing spiritually

  Reply
 30. Joe D. Hutchison

  Thanks for the ride along jonna! In life’s journey some of us are on rough roads and in ugly places. To ride along with you…. and enjoy the beauty of it all….is so uplifting and refreshing spiritually! Thanks for sharing! You’re cool?

  Reply
 31. Caroline LaRussa

  Wow, såna vyer! Sverige är ett sådant öppet och vackert landskap. Jag var med min make till Lake Tahoe nu i helgen och jag tänkte på hur du skulle falla pladask för det stället. Vi bestämde oss faktiskt för att flytta dit inom de närmsta två åren, för vi fann en sån ro och frid. Vi orkar inte med storstaden längre. I Lake Tahoe fanns allt man behövde, och samtidigt så är det “bara” 20 000 människor som bor där. Så alla husen, som ser ut som mysiga stugor, står inte supernära utan alla har sitt eget utrymme att andas och leva på. Kan tänka mig att du kände så också när du bestämde dig för att flytta till Grundtjärn. Jag tror vissa sorters människor helt enkelt bara behöver vara nära naturen. Och Tahoe tar verkligen andan ur en. Men jag gick runt och var nervös över att springa på en björn för de är så väldigt många av dem där uppe xD Det fick mig att tänka på rädd du är för samma sak, haha! Tydligen är det så vanligt att ha björnar som letar efter mat i trädgården att Tahoe-borna ger björnarna namn för det är samma som kommer tillbaka hela tiden. Alla har sin egen björn liksom 😛 jösse namen, får väl börja fundera på vad vi ska döpa vår björn xD Men hellre ser jag en björn i trädgården och naturlig miljö än på ett zoo!

  Jag har börjat ladda upp bilder på min blogg från Tahoe om du vill kika hur det ser ut där. Jag har tagit dina råd i videon du gjorde om redigering på allvar och det gjorde världens skillnad 😀 bilderna ges mycket mer rättvisa och de ser ut som det gjorde i verkligheten. Annars kan ju kameran få färgerna att inte se alls lika fantastiska ut.

  Hoppas resan hem gick smidigt! StekenJokk är på min bucket list!

  Kram

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh vad underbart det låter att ni tänkt att flytta dit! Gick in på din blogg nu och kikade, och vilket fantastiskt vackert ställe. Kan förstå att ni känner ett lugn där jämfört med i stan. Så spännande!! 🙂 Lät lite läskigt med björnarna bara! 😀 Men vad häftigt att få se någon på så nära håll.

   Kram på dig! ♥

   Reply
 32. Anonym

  Åh Jonna, vilken njutning din vlogg är numera i teknikhänseende. Nu krävs ingen sjösjukemedicinering längre p.g.a. pigga, yviga kamerarörelser. Dina förmågor i kameraföring, komposition, scensammanhang, övergångar utvecklas med stormsteg. Sekvenserna verkar genomtänkta, momentana, planerade och väl inövade och du väver snyggt ihop delarna till en helhet med skön musik. Utöver denna uppskattning av din tilltagande tekniska professionalism så tycker jag att innehållet är så visuellt hänförande, du är verkligen på rätt ställe på rätt tidpunkt ofta med dig själv som smakfullt inpassat ingrediens i alldeles enastående vackre omgivningar. Du kan mästerligt skapa stämningar och sug efter själv att få uppleva allt det du förmår att visa upp. Du målar med en rik palett och har många penslar! Allt du är och gör är som en stor attraktiv tavla. Tack för att du så generöst delar med dig av ditt sätt att se på världen! Väntan inför nästa alster är nästan plågsam. Men känn inget tryck utan ge dig tid till att komponera! Det blir SÅ bra!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh vad glad jag blir att du känner så för mina vloggar nu! Vilka otroligt fina ord du skriver. Jag blir så himla glad!! 🙂
   TACK!! ♥

   Kramar ♥

   Reply
 33. Nina

  Åh längtar så himla mycket efter att få se filmprojektet nu!!! 😀
  Underbar vlogg. Längtar tillbaka till mina roadtrips till Norge när jag ser den. Känns som du kommit dit i precis rätt tid när träden är som vackrast. Magiskt!

  Reply
 34. Illiana

  Åh, så vackert så man ryser, får gåshud och tårar som stiger i ögonen. Naturen är fantastisk, mäktig och bara helt enkelt magisk och du fångar verkligen naturens själ i dina foton och filmer. Man kan liksom föreställa sig hur det känns att vara där, hur vinden blåser i håret, hur kristallklart och kallt vattnet smakar, hur höstens murriga, dova lukt fyller näsborrarna.
  Tack för allt det vackra du skapar och delar med dig av, du har inspirerat så många människor världen över och jag tycker det är helt otroligt fint hur vi alla kan dela våra upplevelser med varandra genom foton, videos och text på det här sättet. Det är lite magiskt bara det.
  Kram! ♥

  Reply
 35. Skorpan

  Du är verkligen en duktig filmare, du fångar essensen i vårt vackra Norrland och presenterar den så ödmjukt och vackert. TACK!
  Jag njöt hela filmen och faktum är att min katt tittade på den med samma intresse:)
  Skorpan

  Reply
 36. Randolph A

  ‘Boy, just realized that I love you when I went mellow seeing a speck of gleaming snot in your right nostril as you told about the broken rear vlogg cam display 🙂 (A lite lie! I’ve known that for a fact from way back. And it is not just the snot, it’s just all about you. You’re a gem!)

  Reply
 37. Hanna

  Alltså wow! Jag har inga ord, det är bara så fantastiskt vackert. Och du är så magiskt vacker, jag tänker alltid på Galadriel.

  Reply
 38. Sara B

  Jonna, fattar du hur underbar är ?❤ !!
  Ingen kan undgå att se vilken kärlek du har till naturen, och med vilken glöd och passion du delar med dig till oss läsare.
  Underbar film ??

  Reply
 39. Lena Berg-Nordenberg

  Fantastisk videofilm och så fantastiskt att vara ett med naturen. Tack för att Du delar med Dig av dessa underbara naturupplevelser!

  Reply
 40. leif

  Du är ossum. kul att se videon
  Jag åkte där i augusti varmare då och jag sov i bilen det går ju bra och är gratis också.Testa Ankarede sameby nån gång,där rinner en sagolikt vacker älv förbi.Jag stannade en natt och fiskade goda öringar som jag tillagade över öppen eld. Mmmm gott..,.
  Jag väntar på mer video från dej.
  Kramar

  Reply
 41. Saraswati

  I must have had a previous life in Sweden… I just watched the whole video, so amazing.. Thank you.
  Best wishes from Brazil
  Saraswati

  Reply
 42. Therese

  It was pure joy to watch this today! You have so much talent in the way that this was put together. It is like we were given a “bird’s eye view” of your journey and oh my, what breathtaking landscape did you see! The beauty of nature’s majesty is like a secret elixer pulsing through the veins of all who enjoy it to the degree that you do. The pure appreciation for the natural canvas in front of you is just magical to behold. As are you! You radiate sunshine from the love and joy nature brings to you. It is such a blessing to be along on your journey through this blog!

  Reply
 43. Tiffany

  Wow! What a wonderful trip! You have captured so much beauty and peaceful nature. I know we all appreciate you taking the time and effort to let us come along on your adventure. It truly was extremely fun to follow you along the way. Thank you! ♥

  Reply
 44. Lina

  Du har haft så fabulous kläder på dig å det senaste att jag frestas att be dig modeblogga, fast jag inte gillar modebloggar. 😉

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha men åhh tycker du? 😀 TACK!
   Tror dock inte mina kläder passar in i “modeblogg-världen” haha 😀 Men är glad att du gillar dom.
   Kramar ♥

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.