En fantastisk kväll

Det är mitt i natta och jag har precis kommit hem efter en alldeles fantastisk kväll på Nicke Sjödin-galan. Känner mig alldeles full av glädje nu. Det har varit en sådan rolig kväll på så många vis. Ett minne för livet.

Jag kommer lägga upp bilder i morgon och berätta mer om denna roliga kväll! Jag ville bara skriva kort och berätta att jag haft det jättebra. Det är en ära för mig att få komma hem och ställa diplomet här på bordet. Tack familjen Sjödin för detta vackra pris!
Jag känner mig så tacksam. Så obeskrivligt tacksam.

Och tack också alla ni som gav sådan otroligt fin respons på mitt förra inlägg ”På annersia”. Kan säga att era kommentarer rörde mig till tårar inte bara en gång.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att allt inte bara varit en dröm i morgon när ja vaknar upp. För det känns nästan som en dröm just nu. Jag kommer somna med ett leende på läpparna 🙂

Fick så mycket fint med mig hem. Bland annat ett jättefint diplom, blommor och massivs med böcker som Nicke skrivit. Åhh, lycka!

Fick så mycket fint med mig hem. Bland annat ett jättefint diplom, blommor och massivs med böcker som Nicke skrivit och en stor bok som sonen Jerker skrivit. Åhh, lycka!

28 Kommentarer på “En fantastisk kväll

 1. Karin

  Så roligt att du har haft det trevligt, Jonna ! Ser fram emot dina bilder från kvällen. Det är så roligt att du får den respons du förtjänar. Du glädjer så många med din blogg och då ska vi inte glömma dina underbara bilder. Nu har jag läst här än en gång och kommer att somna själv med ett leende på läpparna och det bästa av allt Jonna, är att jag får göra det imorgon igen men du ska absolut inte känna ett tvång till att skriva men det tror jag inte att du gör. Viktigast är att du & Nanook mår bra ! Kram och dröm sött 🙁

  Reply
 2. Magnus

  Återigen ett stort grattis till ännu ett pris! Ett pris som ju också är ytterligare ett erkännande för allt det du gör för din del av vårt vackra land.
  Sov gott! 🙂

  Reply
 3. Anki

  Åh, vad fina blommor! När Du läser böckerna får Du också många skratt. Än en gång ett stort grattis Jonna. Ser fram emot bilderna senare idag. Ha en bra fredag Jonna. Krama om Nanook från mig, Kram Anki.

  Reply
 4. Tomas

  Grattis, du hade nog lite eller ingen konkurrens. Det är du jonna som är som dröm. Att göra det du gjort, att flytta upp hit, att välja bort storstans lockelser för att leva ut sin dröm. Ja då blir jag lite häpen. Sen att du skriver om dit liv i grundtjärn och vad du gör skiljer ut dig från alla andra och din blogg gör du så vilsam att läsa. Du är värd den uppmärksamhet du får genom den, bara för ditt val att leva ut din dröm.

  Reply
 5. Christine

  Stort Grattis till ännu ett mycket välförtjänt pris! Man blir så berörd varje gång man läser
  din blogg, du delar med dig så fint om vad som händer i ditt liv och dina bilder är helt
  fantastiska!

  Reply
 6. Gunnel

  Grattis till ett välförtjänst pris. Precis som alla andra säger så är du absolut rätt person till priset. Fin bild av pristagarinnan med blomster.

  Reply
 7. Ingrid

  Grattis till stipendiet. Det är Du verkligen värd. Var på galan, vilka fina bilder vi fick se där. Du är ju en fantastisk fotograf ! Hela galan var ju även för oss i publiken helt fantastisk. Vi gick också därifrån med ett leende.

  Reply
 8. Hanna

  Hej Jonna!

  Jag har precis börjat läka efter några år av utbrändhet och depression, och din blogg är något som jag kan hämta kraft i. Den påminner mig att förändringar är möjliga, att det finns ett annat liv än storstadshetsen och får mig att inse hur jag vill leva. Dina bilder är så himla fina och inspirerande! Tack för en bra blogg!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh Hanna, vad rörd jag blir av att läsa detta. Det känns otroligt fint att du kan hämta lite kraft i min blogg. Tack snälla du!!
   Kramar! /Jonna

   Reply
 9. Hervor Sjödin

  Kära Jonna! Du är mer fantastisk än (som jag tror) du själv inser. Att se ditt bildspel igårkväll var bara det en lisa för själen. Tänk att kunna visa på den självklara skönhet, som omger oss, på detta makalösa sätt! Du är unik! Jag tror att inte bara Nicke, utan även sagokonstnären John Bauer ler förnöjt i sin himmel!
  Tack för att jag fått lära känna dig! Kram. Hervor

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack snälla för dina värmande ord! Är så glad att jag fått lära känna dig också! Tack för en underbar kväll! Kram / Jonna

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.