Livet på landet

I somras var journaliststudenten Linn Elmervik här tillsammans med fotografen Erik Nordenström och gjorde ett reportage om mig för den nya tidningen ”Livet på landet”. Idag fick jag det nya numret av Livet på landet i brevlådan där jag är med, och fick läsa reportaget på hela 6 sidor! Det var jättekul att få läsa, och nervöst som alltid 🙂
Tidningen, som för övrigt är en riktigt bra tidning, finns ute i de flesta butiker om ni skulle vilja läsa reportaget 🙂

Tidningen! Är med få framsidan till vänster.

En sida ur reportaget

20 Kommentarer på “Livet på landet

 1. Ella

  LEER, jag läser bloggen för att jag tycker att det är kul att se att en ungdom idag kan leva sin dröm och att hon står ut fast det är nästan noll grader inne när hon vaknar och hon får gå ut i mörkret och pulsa genom djupsnön och hämta ved o.s.v. Jag är totalt ointresserad av att köpa nån tidning där nån annan skrivit om henne liksom jag är totalt ointresserad av hennes smyckestillverkning. Så om bloggen är nån sorts marknadsföring så skjuter hon högt över mitt huvud och antagligen även andras.

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack vad goa ni är! =)
   Jag skulle gärna vilja lägga upp fler bilder från artikeln men jag är lite rädd att jag kanske inte får göra det, pga upphovsrätten 🙂 Så jag är lite försiktig med det denna gången =)

   Reply
 2. Rebecka

  Vad menar du ”Ella”?

  Alla har vi olika anledningar till att vi besöker bloggen. Själv är jag precis som du, fascinerad över hennes mod helt ärligt. Jag vill också dit, men vågar jag?

  Att hon sen är med i tidningar eller tillverkar smycken är väl bara kul. Jag missunnar inte en livsglad människa framgång. Det är självklart upp till var och en att sen köpa en tidning eller ett smycke. Även om jag inte är intresserad av smycken eller köper tidningar (köper absolut _inga_ tidningar alls oavsett vad för jag lever i modern tid – Internet ;-)). Men jag hoppas ändå att det går bra för henne. Marknadsföring är aldrig fel, och är det ren marknadsföring som hon har sysslat med i bloggen så är det av högsta klass. För här trivs jag!

  Reply
  • Ella

   Jag tror att vi pratar om samma sak. Jag missunnar inte heller Jonna varken smycken eller tidningsartiklar. Men det är inte det som gör att jag läser hennes blogg.

   Reply
 3. Annette Andell

  Hej Jonna!
  Jag har köpt tidningen i dag på Tempo i Stora Höga. Väldigt fin artikel. Hoppas du får det fortsatt bra där uppe. Hälsa familjen. Kram och lycka till med allt.

  Reply
 4. Lena

  Hej Jonna!
  Jag hamnade på din blogg genom tidningsartikeln. Jag är också nyfiken på att se hur dina smycken ser ut och väntar på hemsidan… Din blogg är härlig, framför allt tycker jag om alla underbara bilder! Jag vill också fly Göteborg och flytta någonstans ut på landet. Lycka till med alla dina planer!

  Reply
 5. Ramona

  Helt underbar blogg och jag får verkligen gåshud när jag läser om att du helt förändrade ditt liv. Jag har 3 barn och en man och vi längtar så efter livet på landet och närmare naturen. Men vi är för fega att våga kasta oss ut 🙁
  Hit kommer jag igen <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.