Regnet faller och elden brinner

Goddag allihopa!
Det regnar ute nu och jag är så glad för varje regndroppe som faller på marken och hjälper till att smälta snön. Tror aldrig jag längtat så enormt mycket efter våren som nu. Det pirrar i magen när jag tänker på att den snart är här =)

Jag sitter och jobbar vid arbetsbänken nu. Vi håller fortfarande på med vårkollektionen som snart är klar och ska läggas ut på Nordkristall. ÅH jag är så nöjd med smyckena vi gjort nu. Det ska bli så roligt att höra vad ni tycker om dem när vi lagt ut dem på sidan. Det jobbiga är att jag hela tiden får nya idéer till designer och jag önskar att jag fick tid till att göra allt jag vill göra. Men jag skissar upp alla idéer så det jag inte hinner göra nu kan jag göra sedan.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan fortsätta. Hoppas ni har en härlig onsdag!
Kram på er <3

Det här ska bli en fotlänk, i massor av olika somriga färger. Tycker det är så vackert med en fotlänk på sommaren 🙂

Kok-kaffe! Det är viktigt under långa arbetsdagar 🙂

Nanook ligger och sover just nu, som vanligt denna tiden på dagen. Han hälsar så gott 😉

24 Kommentarer på “Regnet faller och elden brinner

 1. lars leksing

  Nanook är ju för härlig, idag är det precis tre månader sen min lille vovve fick somna in. Jag säger fortfarande godnatt till honom varje kväll innan jag somnar, han låg ochså i sängen bredvid mig. Ha en bra kväll.

  Reply
 2. Carina Johnsson i Färila

  Gokväll Jonna.Här har det också regnat idag och det mesta av snön är borta.Dom har börjat att sopa på vägarna runt byn.Vilken härlig bild på vovven , han kan verkligen koppla av riktigt.Ser fram mot dina fotlänkar , jag tycker det är jättesnyggt med sådana på sommaren till bruna ben.Ska kolla din hemsida längre fram.Ha en fortsatt härlig vecka.

  Reply
 3. Nina

  Å, jag vet precis vad du menar. Jag har längtat som en galning efter våren och här nere i söder har det ju varit vår i en vecka nu (fast det ska visst snöa igen i helgen men ändå) och man har kunnat vara ute hela dagarna utan jacka. Plötsligt kan man liksom andas igen och allt blir så mycket lättare… Det är den bästa tiden.

  Reply
 4. Magnus

  Gottegrisen Nanook! Snacka om att behärska konsten att njuta. 😀

  Du får allt ta och klura ut något trevligt smycke till oss grabbar också. Fotlänk är kanske inte det mest gångbara men det finns ju andra möjligheter.

  Sitt nu inte uppe hela natten!
  Sov gott!

  Reply
 5. Perk

  Vi hade tur i år. Vintern kom väldigt sent (rekord i min bok) den verkar ha upphört mycket tidigt. En kortare & mildare vinter har jag aldrig upplevt. Jag är glad att denna vinter inte behövt bekämpa snöeländet med gasolbrännaren.

  Hoppas nu bara att vädergudarna inte straffar oss med en katastrofal sommar med konstant regn. År 2000 var det spöregn fram till den 24 Juli då den första solstrimman tittade fram i hela 3 dagar.

  Som norrlänning är man ju förstås alltid optimistisk : )

  Reply
 6. D

  Från ide till produkt,lite kaffe på det medans bossen ligger och slappar 🙂
  Visst längtar man till våren sommaren.

  Kämpa på.

  Reply
 7. Ingela Hörnvall

  Ljuvliga smycken!! Vad trevligt med fotlänk. Tänkte förresten på dig i går när jag och barnen stod ute på bron och lyssnade på en räv som ”skrek”. =) Det är första gången som jag hör deras mardrömsliknande rop och tänkte på dig =) och ett inlägg du hade om det. Ha det så jättebra och trevlig helg också!

  Reply
 8. Dick Scott

  Alltid roligt att läsa din positiva och inspirerande blogg!Kokkaffe på vedspisen; kan det bli bättre;-)Blir spännande att se din nya kollektion! Lycka till!

  Reply
 9. Anna

  Looks nice! Glöm inte att om det blir kallare igen så hjälper regnet kanske inte alls till utan fryser istället till is 😛

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.