Äckliga kakor och ett nytt liv

Vilka gulliga kommentarer på förra inlägget. Skönt och höra att jag inte är ensam om att ha dagar då allt bara kör ihop sig. Men det är ju sådana dagar som gör att man uppskattar bra dagar mycket mer. Det har fortfarande känts som lite kaos idag. Jag sov nästan ingenting natten till idag för att jag frös så fruktansvärt. Jag hann inte elda något igår så det var lite kyligt här hemma. Och så låg jag vaken två timmar och tänkte att jag ville gå upp och ta på mig strumpor. Men jag bara orkade inte. Önskar så att jag hade gjort det direkt istället för att ödsla två timmar på att ligga vaken och frysa.
Sen drömde jag massa konstiga drömmar resten av natten. Och en gång vaknade jag av att jag satt med mobilen i handen och läste era kommentarer på bloggen haha. I sömnen! Herregud. Som resulterade i att jag drömde att vi hade ett stort bloggmöte här i Grundtjärn där alla bloggläsare var inbjudna. Jag bjöd på kakor med sockrade och stekta pissmyror på. Fy.

Idag har tiden bara sprungit iväg och det var lite samma känsla som igår. Men som tur var fick denna dagen också ett magiskt avslut. Jag var och hälsade på mina vänner Åsa och Arvid som precis fått en liten bebis. Som jag längtat efter denna bebis haha. Åhh…mitt hjärta smälte. Det var verkligen en underbar stund att få snusa på en liten nykomling. Blir alldeles rörd när jag tänker på vilket mirakel det egentligen är, att ett nytt liv kan bli till sådär. Det är så fint.

Så nu när jag kom hem ikväll kände jag mig så lugn och glad. Har varit ute på en lång promenad med Nanook nu, och gjort upp en eld. Nu blir det en kopp te och lite jobb framför datorn.

Hoppas ni har en mysig kväll! ♥
1000814

12 Kommentarer på “Äckliga kakor och ett nytt liv

 1. Mira

  Jag har varit ute med femåriga dottern och försökt fota stjärnor. Blev så arg igår när det var norrsken även i mina trakter (västmanland) och jag inte lyckades få till en enda bild.. Så idag har jag googlat massor och läst hur mycket som helst. Lyckades få till en himmel med stjärnor, wohoo. Inte illa för en som alltid bara auto – utan blixt. Nu jäklar ska jag lära mig att fota manuellt. Du är en stor inspiration Jonna!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men vad roligt att du fotat stjärnorna! Vad härligt att du läste på hur man gör istället för att ge upp!
   Ja det är en nyckel att lära sig fota manuellt, då kan man få otroligt bra resultat 🙂
   Och tack!! <3 Vad glad jag blir!

   Kram!

   Reply
 2. Magnus

  Smaskiga kakor! 😀 Nu har du säkert skrämt alla som eventuell tänkt tanken att kanske kika förbi och säga hej. 😉
  I drömmarna ka man då få till de mest underliga saker. Hoppas att du slipper konstiga drömmar den här natten!
  Sov gott!

  Reply
 3. Nicklas

  Dom där kakorna för du gärna ha för dig själv:) hoppas du har varmt och skönt inatt och sov gott! Kram!

  Reply
 4. Ramona

  Tänk så skoj att hälsa på 🙂 Men jag tror jag jag står för fikat 😉
  Sådana dagar som du beskrev innan detta inlägget har man ibland, jisses så tokigt. Då är det extra skönt att få komma hem och inte behöva gå ut mer.
  Kram och ha en fin fredag <3

  Reply
 5. PJ:s byffé – från by till fe

  Men myrorna var ju både sockrade och stekta så de var kanske en riktigt god delikatess som du överraskade med? Vem vet? Det finns ju de som talar för att vi borde äta insekter istället för kött eftersom det skulle ge mycket mindre växthusgaser samt att de inte alls innehåller lika mycket fett som kött. Fast jag undrar ändå om t.ex. myggsoppa slår mammas köttbullar?

  Reply
 6. Yohanna af Skovde

  Haha, vilka vidriga kakor 🙂 Jag gick och hämtade en sked åt min sambo en gång, dock inte i sömnen men min sömnhjärna tyckte det var en bra ide? Man är bra märklig på natten!

  Reply
 7. K

  Men vad konstigt. Även jag drömde att du hade ett bloggmöte, där du bjöd in alla läsare :-). Dock inte i Grundtjärn och det bjöds heller inte på några pissmyra kakor. Inte vad jag kan minnas i alla fall.

  / K

  Reply
 8. Kamilla

  Ett tips för kalla kvällar: värm en vetekudde och lägg vid fötterna under täcket. Tycker att de brukar hålla sig i alla fall lite ljumna hela natten, även om såklart inte den riktiga värmen stannar kvar.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.