En julklapp från himlen

Åh tänk att det kom snö ändå, alldeles lagom till jul. Jag blev så glad när jag gick ut i natt för att skaka de sista mattorna och fick syn på de stora flingorna som sakta dinglade ner. När jag städat klart gick jag ut med Nanook en stund och satte mig på sparken och drack varm glögg.

Huset är städat, granen är klädd, snön faller och jag välkomnar julen ute i natten med en kopp varm glögg. Bättre kan jag knappast ha det.

Huset är städat, granen är klädd, snön faller och jag välkomnar julen ute i natten med en kopp varm glögg. Bättre kan jag knappast ha det.

Allt blir så vackert i nysnö!

Allt blir så vackert i nysnö!

Julkänslor <3

Julkänslor <3

19 Kommentarer på “En julklapp från himlen

 1. Karin

  Åhhh, vad härligt att se kylan och snön ute och värmen från granen inne. Jag blev fylld av julkänslor när jag läste dina två senaste inlägg. Tack! Här blir det en grön jul med regn ser det ut som. Men jag får blunda då och då och se dina bilder framför mig så fylls jag av julkänslor. Önskar dig en underbar jul i Grundtjärn! <3

  Kram Karin

  Reply
 2. Ramona

  Åhhh så mysigt med snö 🙂
  Här hemma har vi 13 grader på dagen så julkänslorna vill inte riktigt komma. Men idag ska det göras julförberedelser hemma så jag hoppas det kommer. Kram och hoppas du får en jättefin jul <3

  Reply
 3. ingalill persson

  Tack Jonna för alla underbara bilder du delar, du är fantastiskt duktig. Du sprider en underbar stämning med Julgransbilder och snö ute. Du visar att enkelhet är bäst! Har sett din Luciafilm många gänger den mest stämningfulla Lucia jag sett o ser att du är beskyddad av ljusvarelser. Tack för året som gått ooch en Underbarr God Jul.
  <3 FRÅN SKÅNE

  Reply
 4. Carina

  Här i Värmland har vi ingen snö, men 1,5 minus och lite rimfrost, är tacksam för det men hoppas på snö! Önskar dig en riktigt god jul Jonna och tack för alla underbara bilder du delar med dig av! Carina ?

  Reply
 5. Australienjul

  Firade en Jul i Australien för några år sedan. Minns bl.a att vi åt jordgubbar och badade i havet. Det var visserligen skönt och behagligt på ett sätt, men så absurd den upplevelsen samtidigt var på ett annat sätt. God Jul ?

  Reply
 6. Magnus

  Lite avis blir jag allt! Här nere är det just nu 9,2 plusgrader och garanterat snöfritt. Det ger ju inte jättemycket julstämning men det funkar ändå. Du bjuder ju på mysiga vinter- och julstämningsbilder och det är minsann inget dåligt alternativ. 🙂
  Stor julkram!

  Reply
 7. Lindan

  Gud, vad jag ÄÄÄÄLSKAR de här bilderna!!! <3 Det där kallar jag riktig julstämning!! 😀 (är super-avis! Här blommar det nästan, är grönt och ösregnar…snö har jag över huvud taget inte sett röken av….:/ )

  JULEKRAMAR!!

  Reply
 8. Karoline

  Alltså JONNA!!!! <3 <3 <3
  Jag tycker så himla mycket om din blogg! Jag är född och uppvuxen i västernorrland själv, i en liten by med ca 5 bofasta som heter Grundsjö. Nu för tiden bor jag i Stockholm och älskar att kika in på din blogg för att få min dos av "hemma-längt". Som tur är bor min familj kvar här uppe (och jag är hemma på jul-lov nu). Älskar att få komma upp och andas, känna lugnet och verkligen lyssna på tystnaden. Tusen godjulkramar till dig och PEPP på din blogg!

  Reply
 9. leif

  Jonnas ögon tindrar i vinternatten.
  Söflingor faller på henne hunden och katten.
  Bättre kan det inte bli.
  Nu väntar bara tomten på släden glida förbi.
  Och lämna den efterlängtade juleklappen.

  God Jul

  Reply
 10. Malin

  Det kan nog vara en av det bästa julklapparna att få; snö! Här nere i de småländska skogarna lyser den fortfarande med sin frånvaro… Tur man har som har dig som levererar underbara bilder! Och du, ha en riktigt god jul nu! Kram

  Reply
 11. Olle

  God Jul bästa Jonna!! 🙂
  Bilden där du sitter på sparken ser så mysig ut. Det är liksom nåt visst med att sitta så där ute nånstans när det snöar…alldeles tyst men man hör flingorna falla. Lite hypnotiskt!
  Här nere i mitten av landet får man nöja sig med att höra regndroppar…. 😛
  Hoppas du får en underbar julafton i alla fall!! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.