Något på hjärtat?

Jag hade glömt bort att oktober kunde vara så vacker. Det känns annars som en månad som liksom glöms bort. Både och oktober och november är alldeles för underskattade. Det är något sorgligt vackert över trädens nakenhet och den tjocka morgondimman.
101701Att sitta på en stubbe en tidig oktobermorgon bland den smältande frosten i den råa morgonluften och betrakta dimman och ljusets stilla rörelser är så obeskrivligt lugnande. Så här skulle jag velat börja varje morgon.
101702På tal om ingenting så tänkte jag snart göra en videoblogg där jag svarar på era frågor. En “frågor & svar” video helt enkelt. Har sparat några frågor jag fått tidigare i kommentarer och mail, men tänkte också nämna detta så ni kan passa på att ställa frågor nu om ni har något på hjärtat 🙂 Alltid roligt med frågor och jag kommer försöka svara på så många som möjligt. Så om ni undrar över något så kan ni lämna en kommentar till det här inlägget med er fråga så kanske jag tar med den i videon sedan.

Vill också passa på att tacka för alla fina kommentarer på förra inlägget! Ni är bara för underbara ♥
Hoppas att ni fått en härlig start på den nya veckan! Kram på er!

72 Kommentarer på “Något på hjärtat?

 1. Caroline

  Då undrar jag hur du och Johan tänker inför att gifta er? 🙂 kommer det ske snart eller vill ni vänta några år? Vad skulle vara ditt/ert dröm bröllop?

  Reply
 2. Malin

  Hej Jonna!

  Först och främst så vill jag säga att jag uppskattar din blogg oerhört mycket. Du har givit mig modet att börja vara kreativ igen!

  Min fråga är vad för märke/märken du använder på din akrylfärg när du målar (jag antar att det är akrylfärg)?

  Många kramar!

  Reply
 3. Rebecca

  Hur gör du för att få fokusen rätt när du fotar självporträtt med fjärrkontrollen? Jag försöker ibland, men det är ju så lätt att den hamnar fel när man inte ser direkt i kameran vad man gör 😀

  Reply
 4. Zazza sundinkerstin@gmail.com

  Hur ställer du in kameran. Jag menar bländare osv för att kunna gott i skymning/eller när det är norrsken.Har du några ungefärliga värden?

  Reply
 5. Jenny

  Äter du godis? : D Har du varit på ishotellet någon gång? Om inte, kan inte du och Johan åka dit och blogga om det? Vilka instrument spelar du? Vad hade du för drömmar när du var yngre och hur ser dina drömmar ut idag? Nu blev det många frågor : )

  Reply
 6. Mikaela

  Jag har skrivit tidigare och är nyfiken på hur du ser på vänskap. Ifall du har kvar några nära vänner på platser du bott/sen barndomen kvar. Eller ifall du blivit sviken mycket. Och hur du ser på vänskap idag, kan du sakna att ha någon riktigt nära tjejkompis och träffa upp regelbundet och få det där systraskapet-känslan som faktiskt inte går att dela med sin kille 😉 Stor kram!

  Reply
 7. PJ:s byffé – från by till fe

  Ja men, då skall jag passa på och fråga om kameran som du filmade med i Yosemith. Märke och modell. För jag tyckte den fick så fort fokus även om du fladdrade runt med den lite. Eller använde du flera kameror?

  Jo, en liten fråga till. Höns! När kommer det några höns till lidret där? Gott med egna ägg och med tupp så vaknar du upp mycket tidigare! 😉 Åtminstone på sommaren om fönstret är på glänt.

  Reply
 8. Linda

  Hej Jonna jag undrar om du har fler drömresemål som du inte rest till utöver de platser du besökt redan? Vilken är din dröm foto resa som du inte gjort? Och vilken resa skulle du vilja åka på för enbart avkoppling? Och vilket ställe skulle du vilja åka till på för eventuell bröllopsresa?

  Reply
 9. mixan

  Hej Jonna!

  Trevligt att vi får ställa frågor ? Då undrar jag hur nära din mamma du bor och om ni träffas ofta? Har ju förstått att hon bor rätt nära i alla fall, men bor hon också i samma by? Och bor hon ensam? Har du några nära vänner från din uppväxttid eller när du bodde i staden?
  Nu är jag bra nyfiken? Men det är upp till dig om du svarar eller inte.

  Reply
 10. Ekenit

  Hej Jonna,

  Do you and Johan have a lot of contact with your neigbours? Or is it true that Swedish people live very isolated from each other. I live in the Netherlands, and I presume we are not that different 🙂

  Reply
 11. Britt-Marie

  Hej Jonna! Jag har aldrig skrivit i ditt komentarsfält, men följt dig det senaste året och jag vill verkligen inte missa ett enda av dina inlägg. Du har en fantastisk blogg och det är så imponerande hur fint du delar med dig och allt dettta gratis!! Tack hur mycket som helst för det. Det är en njutning att både läsa den och framför allt se dina bilder! Det inspirerar verkligen. Jag skulle ge mycket för att va så duktig som du är, t ex på att fånga känslan, i bilder, samt så förstår jag hur duktig du är på det tekniska, kamera, dator, i att hantera redigeringsprogram, det är så imponerande. Jag fotograferar en del själv, så det jag mest är nyfiken på är bl a vilket ditt favoritobjektiv är och vilket stativ du anväder. Har varit på väg många gånger att byta ut mitt skrangliga, men det finns ju så många. Ska man konka omkring på det som du gör så är det ju bra om det inte väger allt för mycket o s v.
  Även om du inte svarar på min fråga så tack ändå för allt du delar med dig. 🙂

  Reply
 12. Jorma

  Ah, ett kul initiativ 🙂
  Tja, en teknisk fråga är väl vad du använder för stativ när du fotar? Och hur många bilder brukar skörden bli när du är ute en “normal” dag?
  Hoppas du får en fin vecka 🙂
  Kramar

  Reply
 13. Dess

  Detta inlägget tajmar helt perfekt med min nyfikenhet! Jag ligger för tillfället hemma med en stukad fot och har haft alldeles för mycket tid för att drömma mig bort. Finns så otroligt många platser som jag vill hinna se och uppleva. Därför har jag fått lite dille på att vandra. Ironiskt med tanke på foten… Men jag undrar om du som rör dig mycket i naturen har några tips? Kanske har du vandrat längre turer? Och framförallt vet du vad man ska ha på fötterna när man tar sig fram, så man slipper bland annat stukade fötter eller skav? Det är sommarvandring jag tänker mig, både kortare och förhoppningsvis längre turer. Jag tror det är värt att lägga pengar på ett par skor man verkligen trivs med, men har aldrig vandrat innan. Tror det är ett trevligt sätt att komma nära naturen på.
  Något helt orelaterat är också om du är förtjust i djur? Jag har förstått att ni har både hundar och katter, och kor i närheten, men det skrivs sällan om dem vad jag sett om det inte är rent praktiskt.

  Reply
 14. Louise

  Såå vackra bilder som vanligt!

  Jag några frågor som jag funderat på ett tag 🙂
  1. Har sett att du har en tatuering på din handled, vad föreställer den och vad betyder den? Har inte riktigt sett någon tydlig bild på den än 🙂
  2. Ditt hår! Hur gör du!? haha Är det naturligt vågigt eller fixar du det dagligen? 🙂

  Kommer säkert på en massa andra frågor sen, men dessa två har jag funderat på en tid 😉

  Reply
 15. Klara

  Har du tips på hur en kan försörja sig om en vill lämna stadens brus och bo i ett litet torp i skogen? 🙂

  Reply
  • Emilia

   åh bra fråga! Och hur gjorde du för att ta det där sista steget? Om man står och känner att det skaver där man är just nu, och allting egentligen talar emot att man skall flytta iväg – jobb, sambo, förpliktelser osv. Hur vågar man?

   Reply
 16. Veronica

  Hola jona mi nombre es Verónica, no se si podrás traducir esto. Te sigo desde hace unos meses y me transmites muchas cosas bonitas, a través de tu blog puedo sentirme más conectada a la naturaleza, casi como una divinidad, me has enseñado a ver más allá y te lo agradezco profundamente, apareciste en mi vida justo cuando más conexión con la tierra necesitaba y por eso te doy la gracias.
  Mi pregunta es: tienes algún tipo de creencia espiritual o prácticas alguna religión? Para mi eres baluarte del religión pagana que honra a la naturaleza. Un gran abrazo desde Sevilla.

  Reply
 17. Ellen

  Jag är också nyfiken på din kamerautrustning! Vilken kamera och objektiv har du? Vilket är ditt favoritobjektiv? Vilka inställningar har du när du fotar norrsken? Hur gör man för att fånga vintergatan? Förstår att du använder photoshop (eller lightroom) har precis börjat använda ps, himla roligt men svårt 🙂 Alltid kul att lära nytt inom fotandet det finns alltid nya fix och trix att prova. Hoppas, hoppas att du svarar 🙂

  Reply
  • Martina

   JA! Jag undrar också mycket på vad du har för kamera!?
   Du tar helt otroligt fina bilder och jag har i många år försökt få skärpta klara bilder och lyckas aldrig!
   Jag målar och ritar djurporträtt och behöver då tydliga bilder att arbeta med.

   Reply
 18. Daniel

  Vad tycker du om att Sollefteå och Ö-viks sjukhus ska läggas ner, trots
  alla omfattande protester, och att Löfven lovade i senaste
  valet att detta inte skulle ske? Tala om att lura sina väljare, det är
  socialdemokraterna som har bestämt detta!

  Reply
 19. Mikaela

  Hej Jonna! Tack för att du inspirerar mig varje dag till att följa mina drömmar. Jag har en fråga till dig om du har några bra tips på bra objektiv för naturfoto och filmning som helst inte kostar mer än 7000 kr? Vad använder du själv för kamera och objektiv?

  Ha det bäst! <3 🙂

  Reply
 20. Lindan

  Bästa Jonna! Jag håller med – oktober är fantastiskt! 😀 Här i Småland är det kanske lite mer “höstigt” än uppe hos er i och för sig…Men “er oktober” hade sannerligen sin charm den med! Lät som ett fantastiskt sätt att börja sin morgon! 🙂

  Ååhh, vilken bra idé med “frågestund”! 😀 Har så mycket saker jag skulle vilja veta så jag nästan blir helt tom i huvudet istället…o.O 😉
  Men det finns en fråga som ganska snabbt blir tydlig, trots allt! För mig och för många andra är du en förebild och inspiration på så många sätt. Det skulle vara intressant att höra om det finns någon speciell människa som Du ser upp till, och som betytt något alldeles särskilt i ditt liv..Och i såfall vem och varför?
  Såg att det var många bra frågor i tidigare kommentarer här…Vad KUL det ska bli med videobloggen – ser fram emot den!! <3

  Ps. På tal om vindruvsodlingen så funkar det kanon i Småland! Där jag har min sommarstuga så finns det de som odlar dem utomhus, och det bara VÄLLER av dem!! Jag odlar dock mina i ett växthus…och det är så många så jag omöjligt hinner äta dem alla. Nu är jag ju ingen odlingsexpert, men det BORDE ju funka fint uppe hos er om ni bygger ett växthus (se där, nu har ni fått ett nytt projekt…! 😉 ) Och ni som har så ljust på sommarhalvåret också!

  KRAAAAAM!!! <3

  Reply
 21. Marit

  Hej Jonna, vad roligt att vi får ställa frågor! Jag undrar var/hur du har lärt dig att dansa så bra? Har du tränat dans tidigare, har du övat magdans, eller är du helt självlärd med allt? Du är ju fenomenal med dina moves och har helt klart taktsinne! Jag älskar dina youtube filmer med “Lets twist again” OCH din Bollywood dance film! De får mig alltid på gott humör då jag ser på dem, de är så fina! Jag har själv tränat dans flera år, och älskar att dansa, men inte är jag lika bra som du, du är ju så vig också, kan t.o.m hjula har jag sett i en av dina youtube filmer!

  Reply
 22. David

  Hello Jonna, The trees above in your blog turn color and drop their needles, correct? What do you call them in Sweden. Where I live in Washington State we call them Tamaracks. I love this time of year when they, and the Aspens and Cottonwoods light up the scenery.

  Reply
 23. Lars 8463

  Jag har snart läst, lyssnat
  och sett ALLT som finns
  sedan flytten.

  Så många av mina frågetecken
  har rätas ut
  Dom flesta som finns kvar
  är så personliga så dom
  får ligga kvar i frågelådan.

  Kram

  Reply
 24. Gunilla

  Kul ide med “frågelåda” ? Jag har två frågor till dig, en kamerafråga och en Nanookfråga.

  Kamerafråga: Jag har inte ägt en systemkamera på drygt 20 år (sen digitalkamerorna började komma). Nu vill jag köpa en kamera och funderar på vilken prisklass jag ska rikta in mig på. Jag funderar på en Canon eller en Nikon. Vilken prisklass ligger din kamera i, lägre, mittemellan eller högre?

  Naanok: Nanook är en jättesöt och vacker hund och han verkar väldigt mysig. Jag blir glad när jag ser dig och Nanook på dina videobloggar för ni har så bra samspel och du har så fin attityd mot honom. Jag har förstått att Nanook har mycket jaktinstinkt och att han därför inte kan gå lös. Min fråga är om du har provat att använda sele på honom istället för halsband. Med långlina skulle Nanook få lite mer rörelsefrihet när ni är ute på längre promenader och vandringar. Enligt min åsikt så måste man ha sele om man använder långlina. En del hundar gillar inte sele andra tycker att det är skönt. Knäpp fråga, men en typisk sån som jag kan snöa in på.
  Kram ?

  Reply
 25. leif

  Hej på dej.
  Appropå hänsyn.
  1.Får du öva på dragspel numera med Johan i huset, eller måste du gå ut i vebon som jag.
  2.Hur stark är du.
  3.Hur länge kan du Krama Johan.

  Reply
 26. Evelyn

  Hej fina Jonna!

  Du har så långt och vackert hår! Har du några tips för hur man bäst tar hand om sitt hår, kanske kan du rekommendera några bra produkter? 🙂

  Känner du dig aldrig rädd när du är ensam ute i naturen? Du är en söt tjej och tyvärr så är ju inte alla människor snälla.

  Tack för en härlig blogg <3

  Reply
 27. Nettan

  Undrar om dina fantastiska målningar och kreativitet! Hur lång tid tar det för dig att måla en tavla ungefär? Vem har du fått all talang ifrån? Ligger det i släkten?

  Reply
 28. Angelica

  Hej fina Jonna!
  Jag undrar hur du får sånt fint ljus och så starka klara färger i dina bilder? 🙂
  Och jag undrar hur du ställer in kameran när du fotar de fantastiska norrskenet?
  Du är verkligen en talang!

  Ha en fin kväll 🙂

  Reply
 29. Felicia

  Håller med dig, oktober är en så fin tid och extra speciell när man fyller år samma månad 🙂
  Min fråga är om du har några planer att längre fram ha någon fotokurs eller målarkurs? Skulle vara otroligt roligt ifall du gör något sånt längre fram ifall du känner för det <3

  Reply
 30. Victoria Warg

  Vad är ditt bästa tips till en person som är social och älskar människor men som fortfarande är introvert och behöver mycket egentid? (Följdfråga:) Hur balanserar du själv upp det där? Tack för en FANTASTISK blogg, min favorit hela dan varje dag! Kram <3

  Reply
 31. Fine

  Hej Jonna,

  I’m from Germany and would love to get one of your photo prints, but I just can’t decide which one?
  Maybe a little advice how to find the right one for me? Or which one do you think makes a nice framed picture? 🙂

  Lots of love and hugs,
  Fine <3

  Reply
 32. Isabell

  Så kul det ska bli med en frågevideo, den ser jag fram emot !
  Hoppas du hinner ta med mina frågor;
  1. Vad använder du för kamera och objektiv?
  2. Berätta något vi inte vet om dig ! (Jag gillar ex. att se på MMA, sjukt otippat, haha!)
  3. Har för mig att du gillar hästar, har du någon dröm om att skaffa en ?

  Reply
 33. Filippa

  Hejsan Jonna, så kul med en frågestund! Ska bli så himla kul att få höra och ta del av dina svar sedan 😀

  Jag har två frågor till dig;

  Vilken systemkamera skulle du rekommendera till en “nybörjare”? Jag tycker det är kul att fotografera vid speciella tillfällen, men även lite som hobby i naturen 🙂 så troligtvis inget dagligt bruk av en 🙂

  Har du haft/har du existentiell ångest? Jag tror iofs alla människor går igenom en sådan period i livet, och jag tycker du är så klok så jag undrar hur du tänker kring det isåfall. Jag är inte så gammal, jag är 18 år och tog studenten i somras och jag vet att jag förhoppningsvis har ett långt liv framför mig. Men frågor dyker upp om vad mitt syfte på vår planet är och vad jag ska “göra med mitt liv”. Jag har en del drömmar, jag vill gärna resa och se världen för att senare på sätt och vis kunna leva som du gör, lite mer kreativt ute på landet och i en mindre stressad miljö 😀 men tyvärr kan jag känna att personer jag förklarar det för inte riktigt förstår, jag får ständigt denna fråga om vad jag nu ska göra. Men i sådana tider så är personer som du en stor inspirationskälla, tack så himla mycket för det Jonna! <3 Hahah, jag hoppas inte detta blev en för sorgefylld fråga, jag är så dålig på att skriva kortfattat och vill få med allt liksom. Tack på förhand om du svarar på dessa, kram! <3

  Reply
 34. Magnus

  Då jag ju följt dig sen kort efter flytten upp till Grundtjärn så känner jag att jag nog inte har några direkta frågor att ställa. Jag tycker du redan bjuder in oss väldigt mycket i din vardag och det räcke mer än väl för min del. Du måste ju få ha en “frizon” som vi läsare inte får insyn i.

  Hoppas att den här månaden bjuder på lite sol här nere också. Det regnade när jag kom hem från resan och sen dess har det varit gråmulet och lätt duggregn av och till, och med sådant väder lockar det verkligen inte att ge sig ut.

  Stor kram!

  Reply
  • Mummi

   Håller med dig Magnus! Jag kommenterar inte så ofta men läser allt…det räcker gott o väl för mig också!
   Respekt och “frizon” är verkligen vad Jonna förtjänar av oss läsare.

   Jonna, jag beundrar ditt tålamod och vänliga sätt att bemöta alla läsare! Tänk så mycket tid DU skulle spara
   om alla läste vad du redan har skrivit….svaren på så många frågor finns ju redan i de tidigare inläggen!

   Varm kram!

   Reply
   • Anonym

    Det var Jonnas förslag att läsarna skulle fä ställa frågor,
    så oerhört viktigt tycker jag, det är nog väldigt många
    här som är intresserade av att höra hennes svar.

    Reply
  • Anonym

   Låt Jonna bestämma själv vad hennes blogg ska innehålla, vi
   är många som uppskattar allt hon vill dela med sig. Och det är
   inte alla som har följt bloggen från början…..

   Reply
 35. Åsa

  Jag skulle så gärna vilja träffa dig någon gång 🙂 å Johan såklart 🙂
  Kan du inte ha en bloggträff/utställning/jadajada något 😀
  Ni e så fina ihop, allaihopa! Å jag är så jäkla glad för dig skull. Du är en av få bloggare som känns genuin. Äkta. Å jag blir så less på människor som ska slå ner på dig nu när det lossnat och du kan leva din dröm fullt ut utan oro för ekonomi på samma sätt.
  Stor kram Åsa

  Reply
 36. Mia

  Är du vegetarian? Om inte, varför? Vad har du för favoritfilmer och serier? Vad brukar du och Johan göra en vanlig kväll? När ni liksom inte är ute och susar i naturen eller odlar.

  Reply
 37. Monnah

  Mest undrar jag hur du får till inspirationen “på kommando”… Numera kan du ju delvis, efter allt hårt jobb, försörja dig pga bloggen och de vardagsskildringar vi fått följa under lång tid. Jag upptäckte när jag började jobba med min hobby efter många år som lärare att skaparlusten emellanåt försvann och att det var otroligt frustrerande att hinna med vissa deadlines som låg i fas med dålig skaparlust. Jag antar att du kan fokusera på lite olika delar av ditt yrkesliv och att vissa saker känns roligare än andra då det skär sig på något ställe. Och så finns det ju alltid den eftersatta bokföringen och annat pappersarbete – hur har du löst det? Tar du hjälp med det ekonomiska för att slippa ex efterskatt o dyl?

  Ha det gott och fortsätt njuta av min favoritmånad oktober. 🙂

  Reply
 38. Elina

  Hej Jonna!
  Jag undrar först och främst vart dina fina stickade tröjor kommer ifrån? Tycker de ser så oerhört fina och mysiga ut! ? speciellt den vita med grått mönster på, typ som gråa rutor!

  Sen skulle jag vilja fråga om du tänkt börja tillverka några smycken igen? Tycker dina smycket va så himla fina, men hann aldrig köpa någon 🙂

  Reply
 39. Annika

  Hej Jonna! Du är en väldigt vacker och inspirerande person. Med ett stort djup inombords..
  Så min fråga är om du hinner läsa något, i så fall vad?
  Finns det någon/några personer som har inspirerat dig extra mycket?
  Önskar dig fortsatt lycka framåt/Annika

  Reply
 40. Anna

  Hej Jonna!

  Undrar också om du är vegetarian? Om inte är du mån om att handla kött som till exempel är ekologiskt, svenskt eller närproducerat? Tack för en underbar blogg fina <3!

  Reply
 41. Elina

  Kom på 2 frågor till!

  * läser du några bloggar, isåfall vilka? 🙂
  * saknar du aldrig stan? Tänker på att shoppa, gå i butiker, café/restauranger, bio, krogen? 🙂

  Reply
 42. Jojhanna

  Vad skulle du absolut INTE kunna tänka dig att göra reklam för och vad skulle du JÄTTEGÄRNA göra reklam för? Kramelikram

  Reply
 43. Amanda

  Hur ser du på tid? Upplever du att tiden går mer långsamt i o m att du lever naturnära och utan fasta rutiner? Jag har filosoferat kring det i min jakt på sätt att försöka få tiden att inte upplevas så snabb (kanske svårt för dig att jämföra, men vad tror du..?) Tycker du att du har mycket tid över i vardagen, eller är tiden för dig en bristvara? Förstår att det ser olika ut beroende på om du har massa projekt igång etc. men generellt..

  Reply
 44. Amanda

  Har du (och Johan) resonerat kring, eller gjort något aktivt ställningstagande till veganism, och i såfall hur?

  Reply
 45. Nadine S.

  Hello again,
  it’s been a while since I have written for the last time, but I’m still here. In the meantime my husband had overcome cancer and we have bought an old farmhouse in the middle of the woods. (in Germany) So my first question is:
  In the years you lived there “alone” (I know your mother and your uncle were near, but never in the same house I think?) were you ever afraid there or did you suffer much from loneliness? Were there exspecial frightening moments or situations? (I remember the ghost in the schoolhouse)

  Maybe you have the patience for a second one: What is your favourite noise and smell?

  Thank you for everything.

  Reply
 46. Mikaela

  Jag är också jättenyfiken på att du som så ofta går ute i naturens djupa skogar själv. Är du inte rädd för att träffa BJÖRNAR??? 🙂

  Reply
 47. Nicole

  Her Jonna! HUR bra är inte du och din blogg?! Så inspirerande! Jag undrar vad den där piano-låten heter/vem kompositören är som spelas i dina målar-filmer? Har för mig att den återkommit några gånger, men den jag menar är den som hörs i youtube filmen som är på toppen av din artbyjonna hemsida 🙂 Stor kram!

  Reply
 48. Madeleine

  Jag och min sambo ska göra en road trip i USA nästa år, och vi kommer att spendera en dag i Yosemite. Har du några tips på vad vi ska se och göra under den dagen? En dag är så lite men det blev så eftersom vi har så mycket andra platser att se också!

  Reply
 49. Pilar

  Oh 🙂 Missed that chance!
  But gonna read your update now…
  I’ve been almost without internet as most of the time, since we are on the road… But, I have been reading you (as I am friend of Laura Torres and Marta, who you met in Spain!) 🙂 since 2012 or more…
  Since then I’ve always loved your brave and pure spirit, and felt a deep connection with you… I also moved to the mountains to my village ( little and lovely, called ´Lituenigo´) years ago. Nothing happier. I moved away in 2013, just because, lucky me, I also met the love of my life… And he had to be a little nomad. 🙂 We are on the road now, living from our crafts, surrounded most of the time by the woods, the mountains, the open bright and clean spaces…. Until we find that place we wanna call home.
  I have just write you once I think…, and loong time ago. And I don’t know why I am boring you with this, but felt I wanted to write you.
  Thanks, for all the inspiration you give us 🙂 free spirit always, lovely being!
  I will try, as I read you always, to keep in touch, and write you more. I would like to lose this shame I usually have, more in english that it’s not my mother language! (I’m spanish). But I will try, sometimes I wonder so much! And just wanted to chill with you in that wonderful lake, while the sun goes down… And nothing but blablabla… 🙂

  Best wishes Jonna!

  Here it is Pilar <3

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.