Nya webshopen lanserad

Det här blogginlägget innehåller reklam för min egen webshop www.artbyjonna.com

Äntligen, äntligen! Som jag har längtat efter att bli klar med den nya webshopen! I flera månader har jag dagligen tänkt på detta, och det har stundtals känts som ett evighetsprojekt.
Men sista tiden, som ni kanske märkt av lite ovanligt mycket frånvaro på blogg och sociala meider, så har jag jobbat järnet med den nya sidan. Och nu kan jag äntligen meddela att den är lanserad och funkar utmärkt!
Det är inte bara att sätta upp en ny webshop. Även om jag gjort det två gånger tidigare, så var det lite mer att göra denna gången eftersom själva webshopen är mer avancerat byggd.

Anledningen till att jag ens gjorde en helt ny webshop från grunden var för att den förra webshopen inte hade de funktioner som jag nu behövde. Jag var inte riktigt beredd på det stora antalet ordrar jag började få utanför Sverige, och då krävdes det dels ett bättre fraktsystem, eftersom jag innan dess inte ens hade någon frakt för utländska beställningar, vilket såklart inte var så bra. I den här nya webshopen så är det ett jättebra fraktsystem som automatiskt räknar ut frakten beroende på vilket land man beställer ifrån, och hur stora paketen blir. Och dessutom så kommer det finnas mer valbarhet vad gäller betalmetoder. Inom kort kommer jag ha Klarna som alternativ, så att man kan välja att delbetala eller köpa via faktura, något som jag tycker är superbra!

Något annat som också är nytt är att man nu kan köpa presentkort! Just nu finns bara presentkort online, som skickas till mailen, men jag har beställt riktiga presentkort också, (både svenska och engelska) som kommer till nästa vecka! Om man t.ex vill ge bort ett presentkort till någon så tycker jag att det känns så mycket roligare att ge bort en ett riktigt fint designat och signerat presentkort i ett kuvert, istället för en kod på mailen. Så det kommer också finnas i sortimentet snart!
Än så länge så finns det bara fotoprints och canvastavlor till salu på webshopen, ca 135 olika bilder i valfri storlek. Men så fort jag målat klart några tavlor så kommer jag att lägga upp dom på shopen också. Har verkligen längtat efter att komma igång med det! Och längre fram, kanske i början av det nya året så hoppas jag att vi kommer kunna lägga ut några smycken igen. Det skulle kännas fantastiskt roligt. Nu är vi ju två som hjälps åt med allt, och då finns det mycket mer tid och utrymme för skapande!
Jag har ju också uppdaterat med lite nya bilder som jag tagit senaste året, och jag kommer såklart uppdatera med nya bilder så fort jag tar bilder som jag tycker passar att sälja som fotoprints. Om det är något bild ni eftersöker och saknar i webshopen, så säg gärna till! Det är lätt att missa bilder när man har flera tusen att gå igenom.
Bilden ovan heter “Heaven on earth” och är tagen en tidig morgon vid den magiska skogstjärnen. Det är en 100 x 100 cm print. 
Små printar är underskattade. Det här är en A4 print (21 x 30 cm) och man kanske tror att en sådan liten print inte blir så mycket till världen. Men ramar man in den i en passande ram, och gärna med lite passepartout runt bilden så tycker jag en A4 print absolut räcker för att få en rejäl tavla. Den här bilden ovan heter Calling the ancient spritis.
Det känns så förbaskat roligt att äntligen få öppna upp webshopen igen. Jag har alltid älskat att hålla på med inslagningen av printar och få slå in i vackra paket, och därför kändes det så tråkigt när jag under en längre tid inte haft tid och möjlighet att ha den öppen. Men nu när min mamma Anita jobbar i företaget så kommer vi hjälpas åt med inslagning och allt annat jobb som det innebär med att skicka paket. Det kommer göra det ännu roligare än innan!

Nu är det ju inte långt kvar till jul, och det brukar ju såklart vara den mest intensiva tiden med webshopen. Sena kvällar, med en kopp glögg och inslagning av paket och julmusik i bakgrunden, det är bland det bästa jag vet!
Om det är så att du funderar på att beställa något och vill ha printen/tavlan innan julen, så ha i åtanke att gärna lägga beställningen så tidigt så möjligt, gärna innan lucia, för att vara helt säker på att du får paketet innan jul. Av erfarenhet vet jag ju att leveranserna kan bli något kaotiska innan jul, så då är det bra att vara ute i god tid! 🙂

Hoppas ni tycker om den nya webshopen! KRAM på er! ♥

42 Kommentarer på “Nya webshopen lanserad

 1. Michaela

  Magiska bilder! Och så fint du slår in paketen! Jag får sån lust att beställa hem flera bilder bara för att få kunna hämta ut sådana där fina paket!
  Ska genast in på webshopen och kika 🙂

  Reply
 2. Sireen

  What a great news! Iam really happy the webshop is online again finally. I love to see your products and photos for sell and wonder how oneday I will buy something you created. It would be fantastic if you will sell your silver again, I really want to buy one bracelet your hands created <3
  Good luck with the eshop at this Christmas time, there will be a lot of work but I believe you and your mother will do it well now when you are two 🙂

  Reply
 3. Jenny W

  Åh så kul Jonna! Har en stor canvas som jag beställt av dig tidigare och den förgyller verkligen mitt hem, du är så himla duktig!

  Reply
 4. Dixi Wonderland

  Jag blir så glad för din skull! Den vackra tavlan som jag vann i din tävling hänger så fint över vår säng och jag blir lika glad varje gång jag ser den. Du har så enormt många vackra bilder så det kommer utan tvekan att bli fler i min samling. Roligt att folk från andra delar av världen har möjlighet att handla. Jag tror verkligen att detta kommer bli super bra för dig Jonna. Att få jobba med det man älskar är verkligen en fantastisk dröm 😀

  Reply
 5. Åsa

  Man riktigt känner hur du älskar det här, fantastiskt att du kommer få mer tid till dina kreativa processer och vad vackert att det är just din mamma som arbetar med dig i det här! Jag har undrat lite var du varit de senaste dagarna, nu när man ser den fina shopen med dina fantastiska bilder förstår man varför du varit upptagen med annat. Grattis!

  Reply
 6. Vince

  The pictures are displayed really well and look wonderful.
  Will have to check out prices and see if my bank account says yes. 🙂 Well done. 🙂 x

  Reply
 7. Roman

  Great news Jonna! I like the design of the webshop, it looks good both on mobile and desktop. The photoprints… almost each of them has a story behind it. A story you’ve earlier shared with us – your readers. Maybe it was a walk on a beautiful winter day, or a long roadtrip to some special place. It adds a value to the image, which then becomes more than still picture. Another thought I had looking through the pictures – you definitely live in one of the most beautiful places on earth, where each season has its brilliant features to surprise an attentive observer.
  Good luck with the webshop!
  P.S. it seems to me the welcome section has a typo: ‘even thought’ -> ‘even though’.

  Reply
 8. Hanna

  Åh vad spännande och lycka till med webbshoppen?✨✨✨
  Ett litet tips om din webbshop, så borde det finnas möjlighet att få
  välja så att man kan läsa den på svenska, tänker nu på dom som
  kanske inte förstår engelska så bra.
  Har för mig att det ska finnas så att man kan få texten översatt.
  Ännu en gång….lycka till??

  Reply
 9. Mor A' Lena

  Fantastiskt Jonna..O vet du ..jag ser fram emot att få se din o mors smycken ! Grattis till dig o din mor! Tänk så himla tryggt o mysigt att ha en mor som är som du..
  Mor lilla mor vem är väl som du?
  Kram till Er alla
  Hälsar Mor A’ Lena !

  Reply
 10. Pamela

  So happy you have this open again! I know it is an incredible amount of work, and it looks beautiful!

  I do have a request. I wonder if you would offer the image of you with the lantern that you took last year in the snow. It was at night, and you are wearing your long white dress. I love that one.

  Also, the idea that you might have jewelry available again sometime in the future is so exciting! There is something special about having a piece that has literally been crafted in the hands of someone else. The metal holds a feeling, I think. …or at least I think that about my favorite pieces. Anyway. That would be lovely if you had the freedom to create jewelry just as you desired, with no pressure of an advance order.

  Reply
 11. Cathy

  Well done, Jonna! Your new web shop is simply beautiful and very easy to navigate. I hope that I will be able to order a lovely canvas after the holidays as a birthday present to myself in January. Congratulations to another job well done and warmest welcome to Anita! What fun times are ahead for you both. I can’t wait to see what 2018 will bring! Health, Peace, & Love to you both! ???

  Reply
 12. sandrajunhammar.se

  Ååh vad kul och vad fin den blev! ♥ Så himla härligt!

  Alltså tavlan “Heaven on Earth” var verkligen magiskt vacker! Jösses vilken skicklig fotograf du är ♥ (ingen nyhet förvisso ?)

  Hoppas du får en fin kväll! Kram

  Reply
 13. Johanna & P

  Åh så kul, bra jobbat, den ser riktigt fin ut!! =) Jag är jättenöjd och glad över den canvastavla som jag köpte för födelsedagspengar i somras, tittar på den varje dag! =) Har också funderingar på att starta en webshop, men bävar för det datatekniska,,några nybörjartips?? Ha en fin vintervecka! <3

  Reply
 14. Ian

  Hi Jonna, well done with the webshop ( Hello in there Anita ! Hope you are well. ) I’m saving for my next picture already , but with so many good one’s to choose from , I change my mind each time I look at them 🙂 . Perhaps you should publish a big glossy photograph book ( I think they are called ‘coffee table books’) with all your favorite pictures in, you can put me down for one 😉
  best wishes to you all

  Reply
 15. Celina

  Grattis till nylansering! ?
  Har flera a4 bilder från dig hemma och dom är så vackra!! ❤
  Kommer absolut beställa fler nu när ni ger oss möjligheten ?
  Kämpa på och tusen tack för allt ni gör!

  Reply
 16. Anna S

  Härligt Jonna . Bra jobbat??❤️
  Ska bli kul att få se alla tavlor och köpa en och annan. Lycka till nu . Hoppas mamma Anita trivs med nya jobbet ?
  Kramar Anna S.

  Reply
 17. Erika

  Skulle vilja se hur bilderna med näcken blev. Du hade nått projekt på gång med det förlängesen och det verkade så spännande ❤

  Reply
 18. Magnus

  Jodå, jag var allt inne i “affärn” och kikade för någon dag sedan. Det ser väldigt snyggt och prydligt ut!
  Lycka till med nystarten!

  Reply
 19. Lars 8463

  Hej Jonna och Anita
  Har varit inne och navigerat
  på shopen med min av alla kakor
  sega dummobil.
  Och det gick snabbt och enkelt.
  Så ni har sjösatt en väldigt fin
  artbyjonna 3
  Och när du hunnit måla
  kommer den att vara ännu finare.

  När jag fick mitt paket, med ett större
  innehåll än jag väntat mig ❤
  Satt jag först och tittade på hur
  fint det var, innan jag öppnade det
  försiktigt i ena änden.
  Och nu när jag håller på att flytta
  ligger dina bilder av känsla
  i paketet igen, för jag spara det.
  Så vackra paket ❤
  (Eftersom jag är en odräglig lillebror
  försökte jag hitta ett hårstrå
  för att kunna retas “lite”… ?
  men hittade inget SUCK ❤)

  Längre fram, när ni kanske får tid
  att smida medan silvret är varmt.
  Koolosalt coola kosmycken?
  (min bror har gjort en “skuttande” ko)
  Kramisar
  ❤ ❤

  Reply
 20. Ulf

  Suveränt Jonna!!
  Hjärtligt lycka till med shoppen.
  Allt annat också så klart.
  Jag skulle vilja prata med dig på telefon om ett litet projekt.
  0703282624.
  Snälla hör av dig!

  Reply
 21. Lena Berg-Nordenberg

  Hej Jonna! Har precis kikat på Din fina webshop och jag måste säga att Dina fotoprints är helt fantastiska och ger så enormt mycket inspiration. Grattis till allt detta!!!

  Reply
 22. Katalin

  Helt helt fantastiskt Jonna, hjärtliga gratulationer !!!
  Otroligt fina bilder, tavlor och verk.
  Du planterar skönhet och vacker själ i sinnet.
  Tack för dig och bästa önskningar för allt du gör.
  Connected xxx

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.