Tavelsignering i Sundsvall

Hej kära ni!

Tack för alla jättefina kommentarer som ni skrivit. Nu när jag haft ett uppehåll från bloggen ett tag så inser jag vad mycket jag saknar kontakten med er läsare. Det är alltid så skönt att skriva av sig och dela känslor här på bloggen för ni är alltid så himla många som förstår. Och att få känna sig förstådd är så otroligt värdefullt. Tack för att ni är så bäst ♥

Jag tänkte bara skriva ett litet inlägg nu och tipsa om ett event på IKEA i Sundsvall nu den 16 augusti. Det är årets “Unboxing event” där IKEA har lite olika aktiviteter mellan kl 16-20 och berättar om årets nyheter. Och som många av er redan vet så har jag ju fått ut en av mina bilder som en gigantisk tavla/väggcanvas på IKEA. Vill ni läsa inlägget från när jag berättade om det så hittar ni det här. Jag har dock fortfarande inte riktigt förstått att det är sant, men poletten kanske trillar ned nu när jag får se den i verkligheten för första gången.

I alla fall, jag kommer vara med på eventet och hålla till vid avdelningen för Ram & Bild på nedervåningen. Min ABSOLUTA favoritavdelning. Herregud vad många gånger jag snurrat omkring där och lastat kundvagnar fulla med ramar så jag knappt tar mig till kassorna sedan.
Så där kommer jag vara mellan kl 16-20 och bland annat få vara med och “avtäcka” tavlan kl 17 och sedan signera den (och den kommer tydligen lottas ut sen på IKEA’s instagram). Och de som köper den kan såklart också få den signerad av mig där på plats.

Så där kommer jag hålla till under kvällen, och bara hänga runt med kunder och kanske få krama om en och annan bloggläsare ♥ Jag ser jättemycket fram emot detta! Så jag ville såklart berätta detta för er om det är några av er som vill komma och säga hej eller bara kolla in nyheterna på IKEA. Det är så sällan jag är ute på event såhär men när jag väl gör det är det så himla roligt att få träffa lite följare i verkligheten. Vill ni läsa mer info om eventet så hittar ni det HÄR.
När vi ändå pratar om IKEA kan jag ju berätta om en helt galet bra nyhet, som jag inte heller riktigt har förstått är sant. Jag trodde det var i princip omöjligt att ens lyckas få med en av sina bilder som en tavla på IKEA. Nu har jag alldeles nyligen skrivit på ännu ett kontrakt. FÖR EN NY BILD!
Jag ska få ge ut ännu en tavla av en bild som jag tog förra året, som kommer lanseras världen över. Det ska bli till en canvas-tavla i lite mer normal storlek denna gången, inte som Snöstorp som är som en hel vägg. Men detta har ju liksom inte blivit officiellt ännu, den kommer inte lanseras förrän i augusti nästa år.
Jag är bara så otroligt glad. Och så chockad. Jag förstår inte hur…hur det är möjligt.

Jag satt och redigerade den bilden här om kvällen. Fixade till den i minsta detalj innan jag sedan skickade iväg den. Det var en märklig känsla.
När jag satt och redigerade den så tänkte jag på hur de ändringarna jag gör just nu, just ikväll, kommer finnas med på det slutliga resultatet som i framtiden kanske kommer hänga i tiotusentals människors hem världen över. Kanske hundratusentals, vem vet? Om jag ljusar upp den lite, eller gör dimman lite mörkare eller…ger den ett varmare ljus…det är liksom ändringar som ändrar så mycket, om ni förstår vad jag menar. Ja, det svårt att sätta ord på. Men vilken känsla alltså.

Jag är i alla fall så otroligt tacksam. Varje dag tackar jag universum för att det jag skapar får fortsätta spridas med vinden. För att jag får bo där jag bor, och får fortsätta göra det jag älskar.


Hoppas att ni alla har en fin torsdag! Och hoppas jag får träffa några av er på IKEA nästa vecka!
KRAM på er ♥

28 Kommentarer på “Tavelsignering i Sundsvall

 1. Olivia

  As one of your biggest fans and patrons, wish i could just fly over to sweden and see you at ikea, how much FUN would that be??? I’m so happy for all the success coming your way, have a great time meeting your peeps!!

  Reply
 2. Jacqueline

  Åh så himla roligt! Blir helt pirrglad för din skull! ??❤ sådan känsla att tänka på är folk i hela världen går och strosar på Ikea och tänker ut hur de ska pynta sitt hem och väljer just din bild. Så fint!

  Reply
 3. Evy

  Wow om jag varit i Sundsvall nu, men det är jag ju inte. Lycka till med eventet där på IKEA. Mina föräldrar bodde uppe i backen ovanför Birsta men inte nu längre.
  Vad härligt det ser ut där du står mot vinden. Jag gör likadant då det kommer en sådan där skön vindby. Och alltid kommer “jag kan flyga, jag är inte rädd” i skallen då :-). Visst är det häftigt hur en mening kan bita sig fast så i ens hjärna. Men det är klart, Lasse Åberg är ju bara bäst :-).

  Lycka till med signeringen och kram från mig / Evy

  Reply
 4. Julia

  Men vad roligt Jonna ? Jag kommer absolut att vara där den 16:e. Ser verkligen fram emot att träffa dig i verkligheten. Så roligt också att du kommer att få en till tavla där på Ikea ??

  Massor av kramar och så ses vi snart ?

  Reply
 5. Kristin

  Hej Jonna!

  Jag vill bara skicka en hälsning från mig och mitt gäng på Ikea att vi ser fram emot att få ta hand om dig hos oss nästa torsdag.
  Vi är stolta över dig och din produkt och att du kommer till oss!

  Kram

  Reply
 6. Sandra Junhammar

  Alltså wow, vad häftigt!! Blir så himla glad för din skull ♥ Stort GRATTIS Jonna, du är verkligen grym!

  Kul med eventet! (Synd bara att det är så långt härifrån, haha ?). Ska bli spännande att se motivet för nästa tavla med framöver. Jättefin video förresten, visst är det något speciellt med vinden!?

  Ha en fin kväll! KRAM ♥

  Reply
 7. Märta

  Vad roligt att det går så bra för dig! Minns när jag började läsa din blogg och du skrev om att du låg på golvet framför kaminen i hallen i skolhuset och frös. Mycket har hänt sen dess men du sprider fortfarande livsglädje! Lycka till med Ikea-grejen!

  Reply
 8. Salalalalallad

  Wow vad häftigt!
  Jag måste se till att få en ledig vägg till den.
  Vilken instagram är det som lottar ut den, IKEA eller IKEA Sundsvall?

  Reply
 9. Dixi Wonderland

  Så himla roligt för dig 😀 Stort grattis Jonna! Hade gärna kommit och sagt hej på Ikea eventet om jag inte bott så långt bort :/ Hoppas att du får träffa en massa goa människor 🙂

  Reply
 10. Ulrika

  UNDERBARA NYHETER!!
  Jag är så glad för dig, Jonna, och för oss andra som får ta del av din glädje och arbete! Du är en sådan sann inspiratör <3

  Reply
 11. leif

  Grattis jag är så glad för din framgång♥
  Några ord för att hylla dej.

  Juninatten i de norrländska skogarna,
  är sommarens höjdpunkt.
  Det är dunkelblått skymningsljus över
  taggiga bergskammar.
  Det är fågelsång i dur och moll.
  Det är dimslöjornas älvdans över myrar och slåtterängar.
  Och dofter av hjortronblom,björklöv,ljung
  och förgätmigej.
  Vad vore livet utan dej.♥

  Lycka till på IKEA.

  Reply
 12. Lars 8463

  Gomorgon varmhjärta.
  Ett stort GRATTIS!
  Till att du har fått skriva på
  en ny bit framtid.
  Ger dig möjlighet att fortsätta
  vara bunden.
  Till den plats där du är fri.
  Du har kanske igen, lärt dig
  styra vindarna!

  Varje gång någon väljer att hänga
  din bild på väggen.
  Kan man kanske säga att dom hänger
  ett diplom för din känsla,
  som ligger i ändringarna.
  Mörkare dimma?
  Kan ge någon en ljusare stund.
  En känsla som behöver spridas
  med vindarna!

  Det hade varit fint med en liten, kort
  fyra timmars kram. Men förmodligen
  lite svårt att “avtäcka” och signera
  tavlan samtidigt?
  Så jag kan kanske få spara den
  till en annan gång?
  Till dess.
  KRAM!

  Reply
 13. Anna helen

  Hur ställer du dig till konsumtion? Hade varit så himla kul att få höra dina tankar. Nu med tanke på värmen i sommar och miljöpåverkan, tynger det dig att du är med och uppmuntrar till konsumtion eller tänker du på det alls? Jag skapar och målar och pysslar mycket själv men har så förbannat svårt för att sälja saker. För vill inte att folk skall konsumera saker de inte behöver. Som tur är bor jag på en plats där jag kan jobba med inom vården. Alla har ju inte det alternativet. Men önskar du ibland att du inte behövde tacka ja till samarbeten med företag som Ikea? Kapitalismen dödar ju så många. Kram på dig!

  Reply
 14. E.Ma

  That’s amazing! I can see it on Hong Kong’s IKEA website too, all the way on the other side of the globe! It’s so exciting to be seeing your name there!

  Reply
 15. emelie

  Bilden på dig när du sitter i ladan gav mig lyckorus som kändes i hela kroppen för din lycka är så otroligt påtaglig, den stålar ut från dina ögon och nådde mig här på andra sidan skärmen och smittade av sig. Sluta aldrig smitta av dig av allt du är och har! Kram!<3

  Reply
 16. Annika

  GUD va roligt! Så glad jag är för din skull! Dina bilder förtjänar verkligen att spridas över hela världen! Jag sitter ofta och drömmer mig bort och tittar på dina fina bilder du lägger upp på Instagram. Hejja dig! (Och ha så kul på minglet!)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.