Bland klippor och hav

Vad fantastiskt roligt det känns efter all respons under helgen kring det jag skrev om i tidigare blogginlägg. Dels så är jag väldigt glad att så många tagit sig tid till att skriva och dela med sig av sina egna tankar och sen också att så många förstår och delar mitt sätt att tänka. Det gör mig såklart jätteglad och det värmer i hjärtat att se så många engagerade i en fråga som jag brinner för. Tack! ♥

Jag har inte hunnit läsa allt ni skrivit än, men ska precis hälla upp en ny kopp kaffe och läsa igenom era kommentarer. Jag är nämligen alldeles nyss hemkommen efter en väldigt rolig helg ute i Höga kusten, kring Bönhamn. Har varit med på en Fjällräven plåtning och blivit fotad i nästa års höst och vinterkollektion. Precis som förra gången har det varit väldigt roligt. Underbart gäng, vackra miljöer och mysig stämning. Ser verkligen fram emot att se dessa bilder nästa år. I morse var vi ute och vandrade vid havet i soluppgången och fotades bland vågorna som slog upp mot klipporna och stänkte ner våra vattentäta kläder. Det var en häftig känsla.

Jag fick lov att lägga ut en av bilderna som tagits under helgens Fjällräven plåtning, så ni får lite mer känsla av hur det ser ut. Fotograf: Fredrik Lewander

Jag fick lov att lägga ut en av bilderna som tagits under helgens Fjällräven plåtning, så ni får lite mer känsla av hur det ser ut. Här var vi i Sund, i Docksta. En helt otroligt vackert plats.
Fotograf: Fredrik Lewander

Så nu har jag precis kommit hem och efter en hel dag ute i ruggig kyla, och har gjort upp en eld i kaminen för att värma upp huset igen. Nu känns det skönt att sitta framför kaminen ikväll med en varm kopp kaffe och tina upp, och läsa era kommentarer. Ett perfekt avslut på en härlig helg! Hoppas ni haft en fin helg också ♥
120602Hemma hos mig just nu.

16 Kommentarer på “Bland klippor och hav

 1. Magnus

  Välkommen hem! 🙂
  Det har varit en väldigt blåsig helg här nere. Storm, med orkanstyrka i byarna, i fredags och både igår och idag har det blåst en rejäl kuling med stormstyrka i byarna så nu är jag ordentligt trött på blåsväder. Har märkt de senaste åren att blåsigt väder gör mig trött och energilös. Får liksom inget gjort utan det känns nästan som om kroppen bara väntar på lugnare väder för att komma igång igen.
  Nu ska jag också ta mig något att dricka och sen är det väl dags att krypa ner i sängen så man klarar den kommande arbetsveckan.
  Sov gott och stor kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack så mycket Magnus!
   Åh ja jag har hört att ni haft väldiga stormar där nere. Var även rejält blåsigt här uppe i lördags. Vi skulle egentligen åka ut med båt till en fyr på en liten ö, men det var vi tvugna att ställa in på grund av stormen och de höga vågorna.
   Åh vad jag känner igen mig i dig när det gäller att känna sig orkeslös när det är blåsigt. Jag ogillar blåsigt väder. Men sista åren känns det som det blåser mer och mer, överallt. Hoppas det vänder snart.
   Sov så gott! Stor kram! 🙂

   Reply
 2. Johanna

  Haha. Tyckte på något sätt att denna bild var lite rolig. Du håller en kopp ömt med båda händerna, tittar ner i den och ler som om det är ett gulligt litet djur du tittar på…. hehe 🙂 Men det kanske bara är jag.

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha vad roligt. Du har ju helt rätt i din tanke hur min blick ser ut. För även om det kanske inte ser ut så på bilden så tittar jag på Nanook, och inte ner i koppen. Men jag kan verkligen hålla med om att det ser ut som jag tittar ner i koppen haha 🙂

   Reply
 3. Christoffer B

  Undrade just vart du tog vägen! Lät ju som att du haft en bra helg iallafall, kul att ni får åka ut o fota sånt där, att de inte gör det i en studio eller så menar jag. Ser sjukt mysigt ut där framför kaminen förresten! Men ser ut som “lillen” vill nåt..? 🙂 Kram till er båda!

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja det är väldigt roligt att vi åker ut och fotar kollektionen sådär. Det är liksom helt äkta, så då blir bilderna också väldigt bra.
   Ja åh att sitta framför kaminen sådär är bland det bästa jag vet. Värmen är så mysig sådär nära.
   Haha Nanook vill ha en bit skinka, som han skulle få om han låg still på golvet en stund så jag fick ta bilden 😉 Kram!

   Reply
 4. Stu

  Ha, cool job for you! Yeah really like their stuff, got a bit of a collection going on 😉
  Nice winter sunrises over the sea here too!.. but 13c here this weekend is not ‘real winter’ :/
  🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Ya its a really fun job! Because I also love their stuff 🙂 Nice you have a collection going on! 😀
   Ohh really, 13c? That is like a chilly summerday here haha. I really hope the winter comes to you too! 🙂

   Reply
 5. Zardasht

  Den här bilden få mig att vänta å ha tålamod , den här bilden visar mig exakt vart jag ska å vad jag ska å hur jag ska å varför jag ska , bilden är det mitt hjärta söker , det är där jag vill leva å dö ! Tack för sharing , sov så gott å god natt

  Reply
 6. Jorma

  Låter som en härlig dag 🙂 Här har det stormat större delen av helgen, men lite bastu och gammal kompis som sällskap har gjort helgen helt okej!
  Ha en fin vecka 🙂
  Kramar

  Reply
 7. Josefin

  Vad synd ni inte kom er ut till högbonden. Har inte varit där själv men det verkar fint där. Jag är lite rädd för båtar så har inte vågat mig dit än, men en varm och lugn sommardag så 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.