20 Kommentarer på “Tystnaden har så mycket att säga oss, om vi bara lyssnar

 1. R::bert

  Your words and pictures are beautyful, not only for the eyes, but also of the heart. So glad that someone else is open for the voice in silence!

  Reply
 2. Magnus

  Vilka bilder Jonna! Det blå ljuset! Stillheten! Den storslagna naturen!
  Bilden på dig och Nanook är ju bara fullständigt underbar!
  Stor kram!

  Reply
 3. Johan

  Så sant… Vi måste ibland sätta oss ned, koppla bort oss ifrån all stress, press och oro. Lämna ekorrhjulet och bara vara. Även om tystnaden inte direkt talar till oss, så förstärker den oss själva. Först när allt annat blir tyst och lugnt så kan vi höra våra egna tankar. På riktigt. Det är då vi verkligen måste lyssna.

  Tack för påminnelsen och för de vackra bilderna.

  Reply
 4. Ninni

  Sagolikt vackert.
  Jag älskar tystnaden. Lugnet. Och de där små, små ljuden som hörs där borta, om vi verkligen LYSSNAR. ♡

  Helt fantastisk skärpa i dessa bilder, förresten. Du är en naturbegåvning med kameran Jonna!
  KRAM!

  Reply
 5. Tomas

  Svårt att beskriva en sån tystnad men du fann en sanning som tål att tänka på. En bild säger mer än tusen ord. Här är det två vackra bilder.
  ?? kram.

  Reply
 6. Anonym

  Uppvuxen i storstaden där tystnad inte fanns. Riktig tystnad är mäktigt påträngandes och lite skrämmande. Måste fyllas med något, tar en stund att få igång den inre processen, ovant att inte bara ta emot. Omöjligt att vara tanketom en längre stund. Efter en lång stund i total tystnad blir tankerna halucinationsliknande. Jag minns tysta stunder i livet. Ostördhet har blivit en sälsynt lyxvara.

  Reply
 7. Sandra

  Skulle vi inte kunna få se oredigerade bilder? Såna som inte ljuset eller annat ändrats ett dugg. De är de vackraste bilderna oftast 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.